Skocz do zawartości
  • 0

Giełda wędkarska w Warszawie ! 14-16 października ( Jerkbait Garage Sale vol. 2)

Friko

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Wrzucam zaproszenie jakie przed chwilą otrzymaliśmy od organizatora:

Targi_Zaproszenie_Jerkbait.pdf

Zaproszenie jak widzicie ma nasze logo i uprawnia do bezpłatnego wstępu na targi posiadacza zaproszenia oraz osobę towarzyszącą. Będą  honorowane zarówno elektroniczne wersje zaproszenia np. ściągnięte na smartfona jak wydruki jeśli ktoś po prostu woli sobie wydrukować plik na drukarce.

• Like 2

• 0

Przy okazji Garage Sale 2 planujemy również zorganizować spotkanie Street Fishing Poland :)  będziemy obecni z naszym namiotem i myślimy również sprzedaży naszych koszulek Street Fishing Extreme o które często pytacie - zostało nam jeszcze kilka w rozmiarach XL oraz L :)

• 0

Jest sporo miejsc w ktorych można sie zatrzymac - Raszyn, Warszawa-Okecie, do wyboru do koloru, tansze, drozsze itp

To tylko ok 15-2O minut samochodem od Ptak Warsaw Expo ktore jest tuz przy zjezdzie z obwodnicy - majac tak swietny dojazd autem mozna spokojnie poszukac kwaterki blizej Warszawy gdzie wybòr zdecydowanie wiekszy :)

Pamietajciw tez ze z samej Warszawy ma byc bezplatny autobus podstawiony jak by ktos chcial sobie jakie piwko strzelic :)

• 0

Witam czy ktoś był na pierwszej edycji ,i czy dużo było ludzi,pozdrawiam.

Zainteresowanie i atmosfera pierwszej edycji wpłynęły na decyzję o organizacji kolejnej imprezy.GS to przede wszystkim spotkanie kolegów z  forum, możliwość obejrzenia na żywo naszych przynęt/wędek/nadwyżek sprzętowych itp. i ewentualnie zrobienia sobie zakupów. Liczymy na fajną sporą imprezę ale na pewno nie drugą Rybomanię. Było dużo i było niedużo. Ludzi :)

• Like 1

• 0

Miałem dziś wybrać się z rodziną do Warszawy na zakupy i podjechać do dawno nieodwiedzanego FC. Zadzownilem, zapytałem czy otwarte. Pan Hubert powiedział, że oczywiście i zaprasza. Chciałem zobaczyć blank NFC, który mnie zainteresował, natomiast otrzymałem informację, że właśnie FC waraz z dwiema innymi pracowniami (nie dopytywałem jakimi) będą mieli powierzchnię na tej giełdzie-imprezie. Więc przekładam wizytę ną datę.

Panie Irku, Panie Hubercie, Jezeli to mozliwe wykonajcie wedki NFC REV1 i REV4. Bardzo chciałbym je ze sobą porównać, a po samym blanku nic nie poznam. Kolega ma REV1 i jest ponad przecietna, ale ja chce coś mocniejszego.

Taka moja prośba, a jezeli się nie uda, oczywiście się nie obrażę :lol:

• Like 1