Friko Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 ZAPISY 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Wrzucam zaproszenie jakie przed chwilą otrzymaliśmy od organizatora: Targi_Zaproszenie_Jerkbait.pdf Zaproszenie jak widzicie ma nasze logo i uprawnia do bezpłatnego wstępu na targi posiadacza zaproszenia oraz osobę towarzyszącą. Będą honorowane zarówno elektroniczne wersje zaproszenia np. ściągnięte na smartfona jak wydruki jeśli ktoś po prostu woli sobie wydrukować plik na drukarce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 18 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Przy okazji Garage Sale 2 planujemy również zorganizować spotkanie Street Fishing Poland będziemy obecni z naszym namiotem i myślimy również sprzedaży naszych koszulek Street Fishing Extreme o które często pytacie - zostało nam jeszcze kilka w rozmiarach XL oraz L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hcv Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 To i ja wpadnę ze swoimi maluchami! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ireneusz Matuszewski Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Zapraszam na stoisko Fishing Center. Zaprezentujemy około 250 modeli blanków i ponad 50 gotowych wędzisk. Wystawiamy się na jednym, dużym stoisku łącznie z pracowniami Art-Rod i Cage-Rods. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fishfighter Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Ktoś z Krakowa będzie się może wybierał i miałby 2 miejsca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 jakiś hotel na miejscu będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Tam nie ma hotelu na miejscu. Motel George chyba najbliżej. To ten ze słynnej strzelaniny. Edytowane 19 Września 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hcv Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Podpinam się do pytania. Chętnie bym się gdzieś przekimał bo jechać tylko na sobotę mi się nie uśmiecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pixel Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Groman jest jeszcze przy krakowskiej w Sękocin. Edytowane 19 Września 2016 przez pixel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Najbliżej jest dom weselny w Wolicy. Nawet z buta mozna by było uderzyć.Tylko pewnie wesele w weekend mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Najbliżej jest dom weselny w Wolicy. Nawet z buta mozna by było uderzyć.Tylko pewnie wesele w weekend mają.oj i to pasuje może na jakąś imprezkę się wkręcim :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Medincus Active - noclegi, org. imprez i konferencji, tenis, squash, jazda konna, kręgielniaznalazłem coś takiekiego i nie daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Jest sporo miejsc w ktorych można sie zatrzymac - Raszyn, Warszawa-Okecie, do wyboru do koloru, tansze, drozsze itp To tylko ok 15-2O minut samochodem od Ptak Warsaw Expo ktore jest tuz przy zjezdzie z obwodnicy - majac tak swietny dojazd autem mozna spokojnie poszukac kwaterki blizej Warszawy gdzie wybòr zdecydowanie wiekszy Pamietajciw tez ze z samej Warszawy ma byc bezplatny autobus podstawiony jak by ktos chcial sobie jakie piwko strzelic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Fakt. Lepiej w Warszawie znaleźć lokum i nocnego życia zaznać niż na tym zadupiu siedzieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Muskie Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Noclegi: Są jeszcze motele i pensjonaty w okolicach Nadarzyna. Profesor Google z pewnością coś doradzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 http://tinyurl.com/z4qm23x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefan_m Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 To i ja przybędę. Czas poznać nowości w przynetach, kołowrotkach i wędziskach. Zatrzymałem się Loomisach GL3, Talonach bardowych i lamiglasach (lata temu). Chętnie obejrzę nowinki. Nie wykluczam skromnych zakupów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 panga1 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Witam czy ktoś był na pierwszej edycji ,i czy dużo było ludzi,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Witam czy ktoś był na pierwszej edycji ,i czy dużo było ludzi,pozdrawiam.Zainteresowanie i atmosfera pierwszej edycji wpłynęły na decyzję o organizacji kolejnej imprezy.GS to przede wszystkim spotkanie kolegów z forum, możliwość obejrzenia na żywo naszych przynęt/wędek/nadwyżek sprzętowych itp. i ewentualnie zrobienia sobie zakupów. Liczymy na fajną sporą imprezę ale na pewno nie drugą Rybomanię. Było dużo i było niedużo. Ludzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Mamy już pracownie i parę rękodzielników.Jutro jadę na spotkanie z gościem od targów, może będzie akwarium z rybami i możliwością testowania przynęt. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 puszek7 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 O i to było by mega rozwiązanie :] Zobaczyć cudeńka naszych rękodzielników i ich przynęty w akcji ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Eluska Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Będę miała swój stoliczek ale będę tylko w niedzielę.Prócz wahadłówek będą też obrotówki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcin_s Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Może ktoś wie jakie pracownie rodbuldingowe będą się wystawiały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefan_m Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Miałem dziś wybrać się z rodziną do Warszawy na zakupy i podjechać do dawno nieodwiedzanego FC. Zadzownilem, zapytałem czy otwarte. Pan Hubert powiedział, że oczywiście i zaprasza. Chciałem zobaczyć blank NFC, który mnie zainteresował, natomiast otrzymałem informację, że właśnie FC waraz z dwiema innymi pracowniami (nie dopytywałem jakimi) będą mieli powierzchnię na tej giełdzie-imprezie. Więc przekładam wizytę ną datę.Panie Irku, Panie Hubercie, Jezeli to mozliwe wykonajcie wedki NFC REV1 i REV4. Bardzo chciałbym je ze sobą porównać, a po samym blanku nic nie poznam. Kolega ma REV1 i jest ponad przecietna, ale ja chce coś mocniejszego.Taka moja prośba, a jezeli się nie uda, oczywiście się nie obrażę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Może ktoś wie jakie pracownie rodbuldingowe będą się wystawiały ?Cage Rods, Art Rods, Fishing Center. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Friko
ZAPISY
Top użytkownicy dla tego pytania
39
32
29
13
Popularne dni
7 Wrz
37
15 Paź
32
16 Paź
30
14 Paź
18
Top użytkownicy dla tego pytania
sukingad 39 odpowiedzi
Friko 32 odpowiedzi
ezehiel 29 odpowiedzi
kojoto 13 odpowiedzi
Popularne dni
7 Wrz 2016
37 odpowiedzi
15 Paź 2016
32 odpowiedzi
16 Paź 2016
30 odpowiedzi
14 Paź 2016
18 odpowiedzi
Popularne posty
sukingad
Mała fotorelacja z imprezy. Zdjęcia pozbierane od rożnych osób. Gdyby ktoś chciał dodać swoje fotki czy zmienić to podeślę maila. Zaczęło się od prośby o fotki przynęt na plakat. Dziękować kolegom, kt
kojoto
To teraz ja coś napiszę. Wszystkim tym co piszą ,że nie warto, za drogo, mało.... Najlepiej to jest usiąść przed monitorem, nic nie robić i narzekać. A ja nie narzekam. Zapłaciłem nie 100zł a 200zł bo
BOB1
Obejrzałem, przeczytałem i ... mam wniosek (nie do odrzucenia) : czy mogę prosić aby Ten Pan był stałym komentatorem wydarzeń jerkbaitowych?! a w szczególności tych co się nie udały ... Piotrek wszędz
Opublikowane grafiki
261 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi