Friko Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 ZAPISY 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 25 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 W nadchodzącym tygodniu postaram się wrzucać do tego wątku update o tym czego można spodziewać się na Targach stay tuned ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ireneusz Matuszewski Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Miałem dziś wybrać się z rodziną do Warszawy na zakupy i podjechać do dawno nieodwiedzanego FC. Zadzownilem, zapytałem czy otwarte. Pan Hubert powiedział, że oczywiście i zaprasza. Chciałem zobaczyć blank NFC, który mnie zainteresował, natomiast otrzymałem informację, że właśnie FC waraz z dwiema innymi pracowniami (nie dopytywałem jakimi) będą mieli powierzchnię na tej giełdzie-imprezie. Więc przekładam wizytę ną datę.Panie Irku, Panie Hubercie, Jezeli to mozliwe wykonajcie wedki NFC REV1 i REV4. Bardzo chciałbym je ze sobą porównać, a po samym blanku nic nie poznam. Kolega ma REV1 i jest ponad przecietna, ale ja chce coś mocniejszego.Taka moja prośba, a jezeli się nie uda, oczywiście się nie obrażę Uda się, będziemy mieli zmontowane obydwa modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Mam pierwsze dobre informacje dla kupujących Pracownie rodbuildingowe biorące udział w targach będą oferowały podczas targów specjalny rabat w wysokości 10 % ogólnej wartości zamówienia, dla klientów którzy wpłaca zaliczkę. Taki rabat przy droższych projektach to już konkretna oszczędność. Promocja obowiązuje tylko podczas Jerkbait Garage Sale dla zamówień składanych bezpośrednio na stoiskach rodbuilderów ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 29 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Na Giełdzie do nabycia bedę również nasze koszulki Street Fishing Poland Na razie mamy tylko rozmiary XL oraz L ale pracujemy również nad M i 2XL - mam nadzieję że uda sie do Targów doprodukować trochę. Znaleźliśmy również u naszego dostawcy kilkanaście buffów jerkbait.pl - je również postaramy się ściągnąć i wystawić na sprzedaż. http://jerkbait.pl/topic/60454-buff®-original-jerkbaitpl-ankieta/?p=1752908 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Gdyby ktoś potrzebował zaproszeń w formie tradycyjnej to piszcie na priv bo trochę mi zostało, umówimy się w przyszłym tygodniu między środą a poniedziałkiem. Oj jutra do niedzieli jestem w pracowni, możliwość odbioru w Pułtusku od piątku wieczorem do niedzieli wieczorem- w sobotę puszczę do chłopaków na sklepy w Pułtusku to też będzie można zawinąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Muskie Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Jak by co, to podczas Targów w dniach 14-16 października będzie można zjeść dobry obiad w Restauracji TWISTER w Hali F wformie "All Inclusive" czyli Jesz Co Chcesz (Bufet samoobsługowy).Codziennie dwie zupy i cztery dania gorące do wyboru.Dla wszystkich Wystawców Salonu Wędkarskiego, którzy wykupili dowolny metraż pod stoisko na Targach (posiadają specjalny identyfikator)firma TWISTER udziela 20 % RABATU na dania obiadowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RulleZ Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Wrzucam zaproszenie jakie przed chwilą otrzymaliśmy od organizatora: Targi_Zaproszenie_Jerkbait.pdf Zaproszenie jak widzicie ma nasze logo i uprawnia do bezpłatnego wstępu na targi posiadacza zaproszenia oraz osobę towarzyszącą. Będą honorowane zarówno elektroniczne wersje zaproszenia np. ściągnięte na smartfona jak wydruki jeśli ktoś po prostu woli sobie wydrukować plik na drukarce.a trzeba się rejestrować czy wystarczy przy wejściu pokazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Trzeba rejestrować na stronie z tego co się orientuję. Ed. Nawet na pewno- informacja na rewersie zaproszenia. Edytowane 10 Października 2016 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RulleZ Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Trzeba rejestrować na stronie z tego co się orientuję.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 U mnie tony jerków w różnych kolorach, będą też obydwie koszulki do obejrzenia i zamówienia. Całości mam około 200 przynęt, chciałem dorobić jeszcze kilka/kilkanaście sztuk innych modeli ale nie wiem czy się uda bo już mi pary zaczyna brakować ("a rączki tylko dwie" ). Zabiorę też skrzydełka do obrotówek z pierwszej edycji G.S.- zacna stara polska produkcja z dobrych grubych stopów, która u mnie tylko się kurzy. Poza tym może się z bólem serca pozbędę jakiegoś patyka czy dwóch bo ostatnio trochę mi przybyło.Fotki poglądowe (i nie wszystkich przynęt) bo żerkbajta się suszą i potrzebują spokoju Konkurs: Kto z Was pierwszy poda autora cytatu "A rączki tylko dwie" będzie miał prawo wybrania sobie dowolnej przynęty z oferty na stoisku podczas imprezy. UWAGA- w odpowiedzi proszę wpisać imię i pierwszą literę nazwiska, co by się nikt nie obraził 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Dostałem od kolegi @urasenty odpowiedź: "M.konpnicka "pranie "... i niech będzie chociaż mi chodziło bardziej o naszego dłubacza Zostaje Konopnicka, zapraszam na stoisko po woblera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adamos Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 ,,A rączki tylko dwie '' znam ten cytat pewnego twórcy, ale z powodu absencji na giełdzie odpuszczam temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Te słowa to już klasyka, Veni, Vidi, kuriera goniłem hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 platynowłosy Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Panowie A jak jest z tymi autobusami z Centrum Warszawy?Coś nie mogę znależć. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hcv Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Dostałem od kolegi @urasenty odpowiedź: "M.konpnicka "pranie "... i niech będzie chociaż mi chodziło bardziej o naszego dłubacza Zostaje Konopnicka, zapraszam na stoisko po woblera Nie mówił tego Janusz z Bielska? Edytowane 10 Października 2016 przez WIL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Delux Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Czy bedzie podana jakas lista kto z czym przyjedzie sie wystawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hcv Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Ja jak odgonie brata od komputera to przysiądę na spokojnie i coś napiszę z czym przyjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Panowie A jak jest z tymi autobusami z Centrum Warszawy?Coś nie mogę znależć. PozdrawiamAlekAlek spod Centralnego naprzeciwko Marriota są odjazdy co godzinę. Na stronie World Travel Show jest już wrzucony program imprezy i dokładne wskazówki dojazdu. http://worldtravelshow.pl Edytowane 10 Października 2016 przez Hesher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Czy bedzie podana jakas lista kto z czym przyjedzie sie wystawic?Poganiam chłopaków, jeśli chodzi o przynęty (rodzajami) to: muchy, kogut, woblery jerki i obrotówki. Poza tym pracownie z kijami i tak jak w pierwszej edycji sprzęt różnego rodzaju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 platynowłosy Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Alek spod Centralnego naprzeciwko Marriota są odjazdy co godzinę. Na stronie World Travel Show jest już wrzucony program imprezy i dokładne wskazówki dojazdu. http://worldtravelshow.pl dzięki pozdrawiam i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Ja jak odgonie brata od komputera to przysiądę na spokojnie i coś napiszę z czym przyjadę. Coś słabo Ci idzie BTW cieszę się, że zdjęcie profilowe masz akurat z tym boleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kojoto Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) WItam Jeśli ktoś chętny zakupić koguty genetyczne ( tylko z piór genetycznych ) to zapraszam na moje stoisko pt : Władcy Much. Poza tym będę też miał dużo czeburaszek i przynęty muchowe specjalnie zmodyfikowane do wędkowania spinningiem. Zdjęcia itp znajdziecie na FB na profilu Targów. Bardzo ogólnie napisałem ponieważ siedzę i ogarniam jeszcze kolejne przynęty żebyście mieli w czym wybierać Acha! I oczywiście będą moje flagowe przynęty czyli Mikrojigi Będę miał też dużo woblerów różnych firm. Czyszczę szuflady Na 30% będę w piątek a na 100% będę w sobotę i w niedzielę. przykładowe koguty genetyczne: Zapraszam! Edytowane 10 Października 2016 przez kojoto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adashhh Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 To ja może pokarzę z czym przyjadę wstawiam zdjęcia woblerów w trakcie prac, jutro postaram się zrobić fotki reszty przynęt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dekosz Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Panowie jak wygląda sprawa z akwarium? Będzie można potestowac przynęty? Może wziąłbym arsenal Japończyków do pokazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojtek B. Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Serwus! Może ktoś ma jeszcze 3 wolne wejściówki ?W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Friko
ZAPISY
Top użytkownicy dla tego pytania
39
32
29
13
Popularne dni
7 Wrz
37
15 Paź
32
16 Paź
30
14 Paź
18
Top użytkownicy dla tego pytania
sukingad 39 odpowiedzi
Friko 32 odpowiedzi
ezehiel 29 odpowiedzi
kojoto 13 odpowiedzi
Popularne dni
7 Wrz 2016
37 odpowiedzi
15 Paź 2016
32 odpowiedzi
16 Paź 2016
30 odpowiedzi
14 Paź 2016
18 odpowiedzi
Popularne posty
sukingad
Mała fotorelacja z imprezy. Zdjęcia pozbierane od rożnych osób. Gdyby ktoś chciał dodać swoje fotki czy zmienić to podeślę maila. Zaczęło się od prośby o fotki przynęt na plakat. Dziękować kolegom, kt
kojoto
To teraz ja coś napiszę. Wszystkim tym co piszą ,że nie warto, za drogo, mało.... Najlepiej to jest usiąść przed monitorem, nic nie robić i narzekać. A ja nie narzekam. Zapłaciłem nie 100zł a 200zł bo
BOB1
Obejrzałem, przeczytałem i ... mam wniosek (nie do odrzucenia) : czy mogę prosić aby Ten Pan był stałym komentatorem wydarzeń jerkbaitowych?! a w szczególności tych co się nie udały ... Piotrek wszędz
Opublikowane grafiki
261 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi