Friko Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 ZAPISY 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Byniek Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 14 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Hala E, stanowiska 132, 133 oraz 134 oznaczone flagami jerkbait.pl oraz Street Fishing Poland 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Wrzucajcie jakieś fotki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 14 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Kto jedzie w łikend , niech zarezerwuje sobie dużo czasu. Jest na co popatrzeć. W halach E i F jest prawie wszystko dla Tygrysów Miłej zabawy! Faktycznie, jest co robić. Jeśli chodzi o wędki to jest chyba cała krajowa oferta - unikalna okazja żeby w jednym momencie wziąć do ręki i porównać różne blanki i gotowe wędki na nich wykonane :St. CroixLamiglasTalonComposite DevelopmentsPenixBatsonXzogaSuzukiMatagiLiberyCousinsSeekerPoint BlankPacific Bay.... to wszystko przeszło dziś przez moje ręce Do tego fabryczne wędki Varivas oraz Grphiteleader ! jest też z czego wybrać jeśli chodzi o przynęty: obrotówki (zarówno gotowe jak i skrzydełka), woblery - te ręcznie robione oraz Bomber, Cotton Cordell, Yozuri, Megabas, Daiwa, Sebile - kurcze łatwiej byłoby mi wymienić czegoś dziś nie widziałem Na targach są też fajne foodtrucki i róże atrakcje / imprezy towarzyszące - naprawdę można miło spędzić dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 14 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 UWAGA! Konkurs dla zwiedzających targi - do wygrania oryginalny Buff jerkbait.pl Konkurs organizujemy jutro (sobota 15 października) punktualnie o godz. 13:00 w Hali E na stoisku nr 133 - jest dobrze widoczne bo oznaczone dużymi flagami jerkbait.pl oraz Street Fishing Poland. Konkurs będzie polegał na tym ze zadam jedno pytanie dotyczące tegorocznej edycji Street Fishing Poland - a następnie spośród osób która udzieli prawidłowej odpowiedzi wylosujemy zwycięzcę. Proszę zabrać ze sobą coś do pisania i karteczkę do zapisania odpowiedzi. Do zobaczenia o 13:00 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kojoto Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 (edytowane) Ok Władcy Much spakowani Jutro przed 10 zatowarujemy stoisko Do zobaczonka Acha! Jeszcze ciepłe główki czeburaszkowe malowane! Jutro do nabycia Oraz woblery Microbait 100szt i woblery Gębskiego 80szt - rónież u mnie w fajnych cenach Zapraszamy! Edytowane 14 Października 2016 przez kojoto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hcv Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 (edytowane) Spakowane!Jutro około 8.30-9.00 zawitam na hali Do zobaczenia! Edytowane 14 Października 2016 przez WIL 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RulleZ Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 jak z parkingiem? tłok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Wczoraj było sporo mijsca jak dojechaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Ruszamy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Lurebuilderzy & garage sale: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 c.d. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 c.d. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Rudi i Władcy Much: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Przynety do czeburaszek i nie tylko... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Rodbuilding - taka oferte blankow i wedek naprawde rzadko mozna spotkac pod jednym dachem: Janusz Dudziak, twórca nowatorskiego uchwytu'Delfin' skromnie schował się za stojakiem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Kto nie przyjdzie na GS2 ten przegra życie Przypominam że o 13:00 na stoisku rodbuilderskim konkurs wiedzy o Street Fishing Poland - bedzie można wygrac oryginalnego Buffa jerkbait.pl ! Prosze zabrac przybory do pisania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hcv Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Fajna atmosfera! Zapraszam wszystkich!W końcu czuję się, jak na prawdziwych targach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Ruch na stoiskach spory : wg jednego z komentarzy jaki dzis usłyszałem 'jest grubo' 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 jest sens jutro jechać, czy oferenci wybywają już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Jutro gielda normalnie mysle ze gdzies do 14 dla tych co spoza Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bany Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Jak dla mnie to jakiś żart a nie targi. Jeden box pięciu wystawców i tyle. Porażka. Szkoda paliwa i czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Jak dla mnie to jakiś żart a nie targi. Jeden box pięciu wystawców i tyle. Porażka. Szkoda paliwa i czasu.Chyba mylisz pojęcia, targi to impreza która się odbywa w halach, a tu jerkbait zrobił tylko wyprzedaż garażową dla chętnych. Proponuję żebyś zrobił coś lepszego niż ten "żart" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Epidares Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Trochę dobroci z garage sale kupiłem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Waldi Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Byłem, widziałem i wędkę w Fishing Center zamówiłem ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Friko
ZAPISY
Top użytkownicy dla tego pytania
39
32
29
13
Popularne dni
7 Wrz
37
15 Paź
32
16 Paź
30
14 Paź
18
Top użytkownicy dla tego pytania
sukingad 39 odpowiedzi
Friko 32 odpowiedzi
ezehiel 29 odpowiedzi
kojoto 13 odpowiedzi
Popularne dni
7 Wrz 2016
37 odpowiedzi
15 Paź 2016
32 odpowiedzi
16 Paź 2016
30 odpowiedzi
14 Paź 2016
18 odpowiedzi
Popularne posty
sukingad
Mała fotorelacja z imprezy. Zdjęcia pozbierane od rożnych osób. Gdyby ktoś chciał dodać swoje fotki czy zmienić to podeślę maila. Zaczęło się od prośby o fotki przynęt na plakat. Dziękować kolegom, kt
kojoto
To teraz ja coś napiszę. Wszystkim tym co piszą ,że nie warto, za drogo, mało.... Najlepiej to jest usiąść przed monitorem, nic nie robić i narzekać. A ja nie narzekam. Zapłaciłem nie 100zł a 200zł bo
BOB1
Obejrzałem, przeczytałem i ... mam wniosek (nie do odrzucenia) : czy mogę prosić aby Ten Pan był stałym komentatorem wydarzeń jerkbaitowych?! a w szczególności tych co się nie udały ... Piotrek wszędz
Opublikowane grafiki
261 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi