Skocz do zawartości
  • 0

Giełda wędkarska w Warszawie ! 14-16 października ( Jerkbait Garage Sale vol. 2)

Friko

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Kto jedzie w łikend , niech zarezerwuje sobie dużo czasu. Jest na co popatrzeć. W halach E i F jest prawie wszystko dla Tygrysów :)

Miłej zabawy!

Faktycznie, jest co robić. Jeśli chodzi o wędki to jest chyba cała krajowa oferta - unikalna okazja żeby w jednym momencie wziąć do ręki i porównać różne blanki i gotowe wędki na nich wykonane :

St. Croix

Lamiglas

Talon

Composite Developments

Penix

Batson

Xzoga

Suzuki

Matagi

Libery

Cousins

Seeker

Point Blank

Pacific Bay

.... to wszystko przeszło dziś przez moje ręce :)

Do tego fabryczne wędki Varivas oraz Grphiteleader !

jest też z czego wybrać jeśli chodzi o przynęty: obrotówki (zarówno gotowe jak i skrzydełka), woblery - te ręcznie robione oraz Bomber, Cotton Cordell, Yozuri, Megabas, Daiwa, Sebile - kurcze łatwiej byłoby mi wymienić czegoś dziś nie widziałem

Na targach są też fajne foodtrucki i róże atrakcje / imprezy towarzyszące - naprawdę można miło spędzić dzień

• 0

UWAGA!  Konkurs dla zwiedzających targi - do wygrania oryginalny Buff jerkbait.pl

Konkurs organizujemy jutro (sobota 15 października) punktualnie o godz. 13:00 w Hali E na stoisku nr 133 - jest dobrze widoczne bo oznaczone dużymi flagami jerkbait.pl oraz Street Fishing Poland.

Konkurs będzie polegał na tym ze zadam jedno pytanie dotyczące tegorocznej edycji Street Fishing Poland - a następnie spośród osób która udzieli prawidłowej odpowiedzi wylosujemy zwycięzcę. Proszę zabrać ze sobą coś do pisania i karteczkę do zapisania odpowiedzi. Do zobaczenia o 13:00 

:)

• Like 1

• 0

Ok Władcy Much spakowani :) Jutro przed 10 zatowarujemy stoisko :) Do zobaczonka :)

post-54575-0-84074900-1476477187_thumb.jpg

Acha! Jeszcze ciepłe główki czeburaszkowe malowane! Jutro do nabycia :)

post-54575-0-86240100-1476477302_thumb.jpg

post-54575-0-32445600-1476477303_thumb.jpg

Oraz woblery Microbait 100szt i woblery Gębskiego 80szt - rónież u mnie w fajnych cenach :)

Zapraszamy!

Edytowane przez kojoto
  • Like 1

• 0

Jak dla mnie to jakiś żart a nie targi. Jeden box pięciu wystawców i tyle. Porażka. Szkoda paliwa i czasu.

Chyba mylisz pojęcia, targi to impreza która się odbywa w halach, a tu jerkbait zrobił tylko wyprzedaż garażową dla chętnych.

Proponuję żebyś zrobił coś lepszego niż ten "żart"

• Like 6