Friko Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 ZAPISY 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Bob może kolejne spotkanie z JDM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mysz Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Ej ja nic nie obiecywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Bob może kolejne spotkanie z JDM?Czemu nie? Było fajne, kameralnie a "macanko różnych różności" ... za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Mówię o następnym gs.Na ten paru obiecało i...Ale twój Bliźniak bronił twojego honoru też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Ale twój Bliźniak bronił twojego honoru też rozwiń mi to na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mysz Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 To pewnie się mnie tyczyło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Tu nie ma co rozwijać na priv.Jak Rejtan szaty rozdarł, że sambor żałuje i będzie next time Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Mój ogr porobił kilka zdjęć. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Pewnie że mi smutno odezwij się w wolnej chwili ( wiesz w jakiej sprawie ) Nie omieszkam milordzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mysz Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 dzwoń waść ale w godzinach około 17 najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 17 po każdej godzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) Oferta garage sale kolegi @DeepRunner. Mnóstwo cudeniek, sam kupiłem woblera po raz pierwszy od jakichś kilkunastu lat Edytowane 16 Października 2016 przez Hesher 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RUDI75 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Byłem dwa dni, wobki pokazałem i w cholerę ich sprzedałem . Ci lurebulderzy itp. co to przyjechać nie chcieli , i że stówka za miejsce to drogo, niech żałują. Bo mimo małej frekwencji było świetnie, tak targowo jak i towarzysko. A tych trzech co to niby było i dla nich to niby nic się nie działo i lipa w ogóle, to pozdrawiam serdecznie. Was było raptem trzech lub nie wielu więcej , a zadowolonych setka albo i więcej........... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 demo69 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) Potwierdzam... Warto było przyjechać i miło spędzić trochę czasu. Nie tylko dlatego, że chyba około setki moich woblerów znalazło nowego właściciela a ja stałem się nowym właścicielem podobnej ilości . Dowiedziałem się wielu interesujących rzeczy, poznałem fajnych ludzi i zakochałem się... w woblerach Heshera i biżuterii Władcy Much . Dzięki Friko za ogarnianie tego całego bałaganu. Służę pomocą w przyszłości. Kolejna edycja, jak sądzę, na wiosnę? Pozdrawiam wszystkich obecnych...Darek Edytowane 16 Października 2016 przez DeepRunner 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Ja również dziękuję wszystkim - i wystawcom i zwiedzającym, miło było spotkać w realu Kolegów często długo nie widzianych mam nadzieję, że wszyscy szczęśliwie dotarli do domów. Również wykorzystałem okazję żeby zrobić - pierwsze od bardzo dawna - wędkarskie zakupy. Jak się umiało szukać, można było wygrzebać prawdziwe perełki na stoiskach w bardzo dobrych cenach mam nadzieję że zrobię z nich dobry użytek, jeszcze w tym sezonie pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hcv Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Ja nie narzekam, było fajnie Dopowiem tylko, że do zobaczenia za rok i ide spać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 huligan77 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Narzekać najprościej.Sztuką jest zorganizowanie takiej imprezy,o wysiłku nie wspomnę... Szacunek Panowie!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hcv Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Zawsze będą tacy co tylko narzekają, kwestia przyzwyczajenia się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) Ja jestem też zadowolony. Zaopatrzyłem się woblerowe "Tanie Rwanie" - 8 PLN za szt, wyrwałem Slidera 10 RR jak nówka za całe 15 PLN i jeszcze kilka innych ciekawostek za bezcen, jednego Szukarka co wpadł mi w oko. Poza regularną ofertą było sporo z prywatnego sprzętu wystawców (używanego) za baaardzo rozsądne pieniądze. Wystarczyło być czujnym jak na grzybach . Poznałem też trochę forumowiczów - miło zobaczyć w realu. Na następne GS chętnie bym się załapał, chociaż może lepiej by było nie rozwlekać tego na kilka dni, ponieważ oferta w sobotę i niedzielę była różna (nie każdy mógłs się na dwa dni wyrwać) i gdyby wszyscy wystawcy/sprzedający byli w tym samym czasie, to może te narzekanie były by mniejsze albo wcale. @Wil - jutro ci wyślę co dzisiaj zapomniałem zabrać Edytowane 16 Października 2016 przez psulek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hub Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Mini relacja z Garage sale plus trochę Wisły i Narwi. Miłego oglądania https://youtu.be/T9onJiJQBj4https://m.facebook.com/rybasiechlapie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hcv Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Widze moje szkraby Mam nadzieję, że się sprawdzą, w razie czego relacje z testow mi zdasz na privie Fajny film i muzyka w tle odpowiednia do scen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Muskie Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Jak dla mnie, to temat bardzo interesujący.Fajna oferta, tani udział w imprezie i jeszcze masa dodatkowych atrakcji w dwóch ogromnych halach targowych.Wiadomo, że nic się nie odbędzie na pstryknięcie palcami.Trzeba kupę wysiłku i zaangażowania, aby coś takiego zorganizować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kojoto Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 To teraz ja coś napiszę. Wszystkim tym co piszą ,że nie warto, za drogo, mało.... Najlepiej to jest usiąść przed monitorem, nic nie robić i narzekać. A ja nie narzekam. Zapłaciłem nie 100zł a 200zł bo miałem sporo towaru. Ktoś kto pisze,ze 100zł na 3 dni to jest dużo i by musiał dołozyć do interesu to niech nawet nie myśli więcej o wystawianiu się bo to znaczy, że najprawdopodobniej ma do zaoferowanie trzy twistery i dwie stare żyłki. My z Edytą pojechaliśmy, wystawiliśmy się i jesteśmy mega zadowoleni! Te dwa dni w " garażowym stylu" były 10x bardziej owocne niż 3 dni na o wiele większych targach tylko wędkarskich jakie się odbyły niedawno. Gdzie, co i jak to nie będę mówił żeby nie zrobić antyreklamy bo tamte targi w inny sposób przydały się do rozwoju firmy. Zbieranie kontaktów bo o tym mówię.Druga sprawa - to nie były targi wędkarskie. To było Garage Sale okraszone rękodziełem. Była to mała dostawka do ogromnych Targów Travelshow. Więc nie piszcie czegoś w stylu ( to do tych co narzekają ) , że "targi były żenujące". Radzę się takim osobom zastanowić nad sobą i zadać sobie pytanie: mam czas na pisanie bzdetów, tracę go na mędzenie i narzekanie na innych i na wszystko zamiast wziąć się za robotę i wspierać swoją obecnością takie przedsięwzięcia? Pisząc sobie narzekania na forach nie zarobicie.A nie oszukujmy się. Ja jako firma pojechałem tam zarobić. I zarobiłem o wiele więcej niż śmiałem oczekiwać. A do tego kupa zabawy, śmiechu ( z tymi co nie marudzą tylko biorą dupy w troki i się wystawiają) i zdobycie kolejnych kontaktów i doświadczeń. I oczywiście miłe pogawędki z klientami. Także podsumowując. Dziękuję tym co pofatygowali się i wsparli moje i Kolegów rękodzieło oraz skorzystali z oferty "wyczyszczonych szuflad" Mi się rozluźniło a inni z tego skorzystają. I jest pięknie No i oczywiście dzięki Organizatorom za ogarnięcie całości ale to jest oczywiste, że za takie rzeczy dziękować trzeba Organizacja + wystawienie się + klienci i jest efekt. I to bardzo udany. Poniżej fotki. Garażowo nie znaczy gorzej 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Norbert jak zwykle niezawodny. Fotorelacja i krótki opis imprezy autorstwa dobrego ducha polskiego rękodzieła wędkarskiego.https://m.facebook.com/notes/norbert-stolarczyk/fishing-garage-sale-na-międzynarodowych-targach-turystycznych-world-travel-show-/1174768039237830// Edytowane 17 Października 2016 przez Hesher 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobo Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Witam I ja tam byłem - miód i wino piłem....znaczy nie piłem bo prowadziłem. Podziękowania dla organizatorów:) Wrażenia - pozytywne w większości.Te negatywne - chyba mało ludzi - to my sami?Było o GS od ponad miesiąca a frekwencja taka sobie.Na wiosnę było nas więcej. Ale nic to - na kolejne znów przyjadę - nawet gdybym musiał dołożyć do tego hahahaha Pozdrawiam - Romek eRKa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Friko
ZAPISY
Top użytkownicy dla tego pytania
39
32
29
13
Popularne dni
7 Wrz
37
15 Paź
32
16 Paź
30
14 Paź
18
Top użytkownicy dla tego pytania
sukingad 39 odpowiedzi
Friko 32 odpowiedzi
ezehiel 29 odpowiedzi
kojoto 13 odpowiedzi
Popularne dni
7 Wrz 2016
37 odpowiedzi
15 Paź 2016
32 odpowiedzi
16 Paź 2016
30 odpowiedzi
14 Paź 2016
18 odpowiedzi
Popularne posty
sukingad
Mała fotorelacja z imprezy. Zdjęcia pozbierane od rożnych osób. Gdyby ktoś chciał dodać swoje fotki czy zmienić to podeślę maila. Zaczęło się od prośby o fotki przynęt na plakat. Dziękować kolegom, kt
kojoto
To teraz ja coś napiszę. Wszystkim tym co piszą ,że nie warto, za drogo, mało.... Najlepiej to jest usiąść przed monitorem, nic nie robić i narzekać. A ja nie narzekam. Zapłaciłem nie 100zł a 200zł bo
BOB1
Obejrzałem, przeczytałem i ... mam wniosek (nie do odrzucenia) : czy mogę prosić aby Ten Pan był stałym komentatorem wydarzeń jerkbaitowych?! a w szczególności tych co się nie udały ... Piotrek wszędz
Opublikowane grafiki
261 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi