Skocz do zawartości
  • 0

Giełda wędkarska w Warszawie ! 14-16 października ( Jerkbait Garage Sale vol. 2)

Friko

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Byłem dwa dni, wobki pokazałem i w cholerę ich sprzedałem ;) . Ci lurebulderzy itp. co to przyjechać nie chcieli , i że stówka za miejsce to drogo, niech żałują. Bo mimo małej frekwencji było świetnie, tak targowo jak i towarzysko. A tych trzech co to niby było i dla nich to niby nic się nie działo i lipa w ogóle, to pozdrawiam serdecznie. Was było raptem trzech lub nie wielu więcej , a zadowolonych setka albo i więcej........... :P

• Like 9

• 0

Potwierdzam... Warto było przyjechać i miło spędzić trochę czasu. Nie tylko dlatego, że chyba około setki moich woblerów znalazło nowego właściciela a ja stałem się nowym właścicielem podobnej ilości :). Dowiedziałem się wielu interesujących rzeczy, poznałem fajnych ludzi i zakochałem się... w woblerach Heshera i biżuterii Władcy Much :). Dzięki Friko za ogarnianie tego całego bałaganu. Służę pomocą w przyszłości. Kolejna edycja, jak sądzę, na wiosnę? 

Pozdrawiam wszystkich obecnych...

Darek

Edytowane przez DeepRunner
  • Like 6

• 0

Ja również dziękuję wszystkim - i wystawcom i zwiedzającym, miło było spotkać w realu Kolegów często długo nie widzianych :) mam nadzieję, że wszyscy szczęśliwie dotarli do domów.

Również wykorzystałem okazję żeby zrobić - pierwsze od bardzo dawna - wędkarskie zakupy. Jak się umiało szukać, można było wygrzebać prawdziwe perełki na stoiskach w bardzo dobrych cenach :)  mam nadzieję że zrobię z nich dobry użytek, jeszcze w tym sezonie

pozdrawiam

• Like 4

• 0

Ja jestem też zadowolony. Zaopatrzyłem się woblerowe "Tanie Rwanie" - 8 PLN za szt, wyrwałem Slidera 10 RR jak nówka za całe 15 PLN i jeszcze kilka innych ciekawostek za bezcen, jednego Szukarka co wpadł mi w oko. Poza regularną ofertą było sporo z prywatnego sprzętu wystawców (używanego) za baaardzo rozsądne pieniądze.  Wystarczyło być czujnym jak na grzybach :). Poznałem też trochę forumowiczów - miło zobaczyć w realu. Na następne GS chętnie bym się załapał, chociaż może lepiej by było nie rozwlekać tego na kilka dni, ponieważ oferta w sobotę i niedzielę była różna (nie każdy mógłs się na dwa dni wyrwać) i gdyby wszyscy wystawcy/sprzedający byli w tym samym czasie, to może te narzekanie były by mniejsze albo wcale.

@Wil - jutro ci wyślę co dzisiaj zapomniałem zabrać

Edytowane przez psulek
  • Like 2

• 0

Jak dla mnie, to temat bardzo interesujący.

Fajna oferta, tani udział w imprezie i jeszcze masa dodatkowych atrakcji w dwóch ogromnych halach targowych.

Wiadomo, że nic się nie odbędzie na pstryknięcie palcami.

Trzeba kupę wysiłku i zaangażowania, aby coś takiego zorganizować.

• Like 1

• 0

To teraz ja coś napiszę. Wszystkim tym co piszą ,że nie warto, za drogo, mało.... Najlepiej to jest usiąść przed monitorem, nic nie robić i narzekać. A ja nie narzekam. Zapłaciłem nie 100zł a 200zł bo miałem sporo towaru. Ktoś kto pisze,ze 100zł na 3 dni to jest dużo i by musiał dołozyć do interesu to niech nawet nie myśli więcej o wystawianiu się bo to znaczy, że najprawdopodobniej ma do zaoferowanie trzy twistery i dwie stare żyłki. My z Edytą pojechaliśmy, wystawiliśmy się i jesteśmy mega zadowoleni! Te dwa dni w " garażowym stylu" były 10x bardziej owocne niż 3 dni na o wiele większych targach tylko wędkarskich jakie się odbyły niedawno. Gdzie, co i jak to nie będę mówił żeby nie zrobić antyreklamy bo tamte targi w inny sposób przydały się do rozwoju firmy. Zbieranie kontaktów bo o tym mówię.

Druga sprawa - to nie były targi wędkarskie. To było Garage Sale okraszone rękodziełem. Była to mała dostawka do ogromnych Targów Travelshow. Więc nie piszcie czegoś w stylu ( to do tych co narzekają ) , że "targi były żenujące". Radzę się takim osobom zastanowić nad sobą i zadać sobie pytanie: mam czas na pisanie bzdetów, tracę go na mędzenie i narzekanie na innych i na wszystko zamiast wziąć się za robotę i wspierać swoją obecnością takie przedsięwzięcia? Pisząc sobie narzekania na forach nie zarobicie.

A nie oszukujmy się. Ja jako firma pojechałem tam zarobić. I zarobiłem o wiele więcej niż śmiałem oczekiwać. A do tego kupa zabawy, śmiechu ( z tymi co nie marudzą tylko biorą dupy w troki i się wystawiają) i zdobycie kolejnych kontaktów i doświadczeń. I oczywiście miłe pogawędki z klientami. 

Także podsumowując. Dziękuję tym co pofatygowali się i wsparli moje i Kolegów rękodzieło oraz skorzystali z oferty "wyczyszczonych szuflad" :) Mi się rozluźniło a inni z tego skorzystają. I jest pięknie :D

No i oczywiście dzięki Organizatorom za ogarnięcie całości ale to jest oczywiste, że za takie rzeczy dziękować trzeba :) Organizacja + wystawienie się + klienci i jest efekt. I to bardzo udany.

Poniżej fotki. Garażowo nie znaczy gorzej :)

post-54575-0-37207800-1476701441_thumb.jpg

post-54575-0-35681100-1476701442_thumb.jpg

post-54575-0-44147200-1476701443_thumb.jpg

• Like 14

• 0

Norbert jak zwykle niezawodny. Fotorelacja i krótki opis imprezy autorstwa dobrego ducha polskiego rękodzieła wędkarskiego.

https://m.facebook.com/notes/norbert-stolarczyk/fishing-garage-sale-na-międzynarodowych-targach-turystycznych-world-travel-show-/1174768039237830//

Edytowane przez Hesher
  • Like 3

• 0

Witam

I ja tam byłem - miód i wino piłem....znaczy nie piłem bo prowadziłem.

Podziękowania dla organizatorów:)

Wrażenia - pozytywne w większości.

Te negatywne - chyba mało ludzi - to my sami?

Było o GS od ponad miesiąca a frekwencja taka sobie.Na wiosnę było nas więcej.

Ale nic to - na kolejne znów przyjadę - nawet gdybym musiał dołożyć do tego hahahaha

Pozdrawiam - Romek eRKa

• Like 3