Friko Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 ZAPISY 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Do frika musisz napisać, ja nie wiem. Obok centrum są stawy i tak mnie kusi żeby młodego na stoisku zostawić, a samemu się przespacerować... tylko na godzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Serwus! Może ktoś ma jeszcze 3 wolne wejściówki ?WJa mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojtek B. Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Znalazłem już pliczek do pobrania. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Ok, jakby co to piszta, do jutra jestem Warszawie potem jadę przynęty ogarniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hcv Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Nie spinałem, się jakoś mocno z woblerkami-będę miał 65 sztuk. Co prawda nie wszystkie kolorki jakie mam w ofercie, ale myślę że każdy znajdzie coś dla siebie ew złoży zamówionko. Będę miał jeszcze trochę główek do paprochów i 2 calowych gum. Zaraz wrzucę zdjęcia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hcv Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RUDI75 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 WitamZ racji tego że już oficjalnie będę na GS pokarzę kilka fotek niektórych gadżetów z mojej oferty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Pewnie Friko jeszcze będzie o tym pisał ale jako ogarniacz zaproszeń chciałbym przypomnieć, że są ważne po zarejestrowaniu się jako zwiedzający na stronie worldtravelshow.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hcv Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Te które dostaliśmy na Street Fishingu w Wawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kojoto Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 U mnie w Centrum Wędkarstwa Warszawa jest jeszcze dużo zaproszeń. Zapraszam i proszę się o nie uponinać. Ja jestem Maciek w razie czego. Proszę ew mnie wołać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Delux Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 A czy będzie ktoś z ekwipunkiem muchowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kojoto Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Ja będę coś miał muchowego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kefaspirit Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Mam do opchnięcia kijek w 4 kawałkach (travel) ABU GARCIA wersja casting Hornet Stinger 6`6`` do 1/8 oz-moge wziąć ze sobą do obejrzenia- jak coś piszcie na priv. Edytowane 12 Października 2016 przez kefaspirit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 platynowłosy Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Witam Panowie Słuchajcie, może warto pociągnąć temat: kto co będzie wystawiał na sprzedaż. Orientacyjnie oczywiście.Powód: nie mogę zabrać za dużo środków płatniczych, bo wydam wszystkie...ale nie chciałbym płakać w mankiet, kiedy jej na coś co jest mi w cholerę potrzebne-zabraknie.A czego szukam: np atraktora czosnkowego w spray,u. Wiem, jest w necie do kupienia. Albo ktoś ma w nadmiarze gumki pt: Red Ghost od Gunki..ew gumki Westin,a Mini i Mega Teez, w obu długościach, 8 cm i 12,7 cm.Lub fluocarbon o śr 1 mm... PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Epidares Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Hmm, może by nawet wystawić na giełdę z opisem odpowiednim?Albo utworzyć osobny dział na giełdzie czasowo? Sam oddam nowego Dragon Moderate do 20g Edytowane 12 Października 2016 przez Epidares 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Eluska Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 W niedzielę będzie można zakupić u mnie moje perełki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 demo69 Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Jak wygląda sprawa zostawienia na miejscu wszystkich gratów na kolejny dzień?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Chyba będzie można wszystko zostawić, z tego co wiem to takie są nawet oczekiwania ze strony organizatora, żeby nikt nie biegał każdego dnia z towarem. Dzisiaj friko ostatecznie wszystko dogaduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Paweł właśnie wrócił z rozmowy z organizatorem. Wskaże Wam później gdzie odebrać wejściówki dla wystawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Informacje dla wystawców / sprzedawców przekazałem na adresy email podane podczas rejestracji w serwisie Evenea.Z posiadanych przeze mnie informacji wynika że hala na noc będzie zamykana i jest wynajęta ochrona - pewnie nie jest to stuprocentowa gwarancja ale więcej organizator chyba nie mógł zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Dla zwiedzających Forumowiczów mała niespodzianka... znaleźliśmy przypadkiem w magazynie producenta trochę oryginalnych jerkbaitowych Buffów.... zwiedzający, którym dopisze szczęście będą mogli wylosować takiego buffa - szczegóły będę podawał w tym wątku. Targi ruszają już pojutrze ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Paweł chyba nie wspomniał to ja sobie pozwolę. Wystawcy otrzymali zaproszenia VIP, uprawniające do udziału w gali rozdania nagród podróżniczych i bankiecie. Impreza w piątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Pytanko. Czy będą jacyś lurebuilderzy od gum? Czy tylko piana i drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Będą muchy, złom, woblery i jerki, gumy raczej firmowe z wyprzedaży garażowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wiktor Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Macie jakieś sugestie co do noclegu w okolicy? Przyjechał bym z Żona na weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Friko
ZAPISY
Top użytkownicy dla tego pytania
39
32
29
13
Popularne dni
7 Wrz
37
15 Paź
32
16 Paź
30
14 Paź
18
Top użytkownicy dla tego pytania
sukingad 39 odpowiedzi
Friko 32 odpowiedzi
ezehiel 29 odpowiedzi
kojoto 13 odpowiedzi
Popularne dni
7 Wrz 2016
37 odpowiedzi
15 Paź 2016
32 odpowiedzi
16 Paź 2016
30 odpowiedzi
14 Paź 2016
18 odpowiedzi
Popularne posty
sukingad
Mała fotorelacja z imprezy. Zdjęcia pozbierane od rożnych osób. Gdyby ktoś chciał dodać swoje fotki czy zmienić to podeślę maila. Zaczęło się od prośby o fotki przynęt na plakat. Dziękować kolegom, kt
kojoto
To teraz ja coś napiszę. Wszystkim tym co piszą ,że nie warto, za drogo, mało.... Najlepiej to jest usiąść przed monitorem, nic nie robić i narzekać. A ja nie narzekam. Zapłaciłem nie 100zł a 200zł bo
BOB1
Obejrzałem, przeczytałem i ... mam wniosek (nie do odrzucenia) : czy mogę prosić aby Ten Pan był stałym komentatorem wydarzeń jerkbaitowych?! a w szczególności tych co się nie udały ... Piotrek wszędz
Opublikowane grafiki
261 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi