Skocz do zawartości
  • 0

Giełda wędkarska w Warszawie ! 14-16 października ( Jerkbait Garage Sale vol. 2)

Friko

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Nie spinałem, się jakoś mocno z woblerkami-będę miał 65 sztuk. Co prawda nie wszystkie kolorki jakie mam w ofercie, ale myślę że każdy znajdzie coś dla siebie ew złoży zamówionko. :D

Będę miał jeszcze trochę główek do paprochów i 2 calowych gum.

Zaraz wrzucę zdjęcia!

• Like 1

• 0

Witam Panowie

Słuchajcie, może warto pociągnąć temat: kto co będzie wystawiał na sprzedaż. Orientacyjnie oczywiście.

Powód: nie mogę zabrać za dużo środków płatniczych, bo wydam wszystkie...ale nie chciałbym płakać w mankiet, kiedy jej na coś co jest mi w cholerę potrzebne-zabraknie.

A czego szukam: np atraktora czosnkowego w spray,u. Wiem, jest w necie do kupienia. Albo ktoś ma w nadmiarze gumki pt: Red Ghost od Gunki..ew gumki Westin,a Mini i Mega Teez, w obu długościach, 8 cm i 12,7 cm.

Lub fluocarbon o śr 1 mm...

Pozdrawiam

Alek

• 0

Informacje dla wystawców / sprzedawców przekazałem na adresy email podane podczas rejestracji w serwisie Evenea.

Z posiadanych przeze mnie informacji wynika że hala na noc będzie zamykana i jest wynajęta ochrona  - pewnie nie jest to stuprocentowa gwarancja ale więcej organizator chyba nie mógł zrobić :)

• 0

Dla zwiedzających Forumowiczów mała niespodzianka... znaleźliśmy przypadkiem w magazynie producenta trochę oryginalnych jerkbaitowych Buffów.... zwiedzający, którym dopisze szczęście będą mogli wylosować takiego buffa - szczegóły będę podawał w tym wątku.

Targi ruszają już pojutrze !

• Like 1