Friko Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 ZAPISY 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 13 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Na Twoim miejscu szukałby w Raszynie lub zachodnich dzielnicach Warszawy - np. na Okęciu. Jest sporo rozmaitych hotelików, moteli, pensjonatów, kwater a dojazd z Warszawy jesta bardzo dobry mysle ze w weekend 10-15 minut bo leci sie obwodnica a targi sa tuz przy zjezdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ireneusz Matuszewski Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Właśnie kończymy pakowanie na Targi. Zapraszam na naszą ekspozycję. Przygotowaliśmy 70 gotowych wędzisk i około 250 modeli blanków. Wiele produktów będzie na wyprzedaży z rabatami nawet do 40%. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hcv Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 PILNE!!! Szukam noclegu z soboty na niedzielę! Dwie moje propozycje noclegu się wykruszyły... Wystarczy fotel. :/Jestem bez żadnego transportu, korzystam tylko z busa który jest zapewniony przez organizatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Wyślij mi nr tepefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Enigmy ustawione po robocie trafiła się jedna zielona ryba na Janusza. Pogoda u mnie taka pikna, że chętnie bym został nad wodą ale robota się sama nie zrobi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblerwz Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Cage Rods przywiezie Matagi i w blankach i w gotowych kijach - kilkanaście modeli gotowców.Ponadto blanki dwóch firm z USA nie znanych u nas na rynku.Także przelotki Torzite w bardzo dobrych cenach i przypadkiem znalazłem w aucie SKSS 16 i 17. Chyba mam tam spory bałagan. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanuszD Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Z innej beczki. Czy jest gdzieś dostępny plan hali i wystawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Janusz plan mam, ale bez wystawcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanuszD Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Hej Marcin. A możesz wrzucić tutaj, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefan_m Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Pytanie do Panów z FC. Czy wykonaliście dwie obiecane mi wędeczki NFC, REV1 i REV4? Na giełdzie pojawię się najprawdopodobniej w sobotę, w godzinach popołudniowych. Mam nadzieję, że nie będziecie sie złościć jak zabiorę około godzinki czasu ? Chcę sumiennie poprzeglądać blanczki i porobić sobie notatki na przyszłość.A więc tym czasem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wabik Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Kto będzie (z jakim asortymentem) w piątek?Sobota i niedziela u mnie wypada w rozjazdach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Hej pytanie czy wybiera się ktoś na targi z rejonu Świebodzic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Kto będzie (z jakim asortymentem) w piątek?Sobota i niedziela u mnie wypada w rozjazdach.Ja jestem od jutra z jerkami spoonami i woblerami plus coś wyprzedażowego jak dam radę jeszcze dzisiaj to ogarnąć. Będzie też kolega od much i kogutów chyba też pracownie rb. Pewnie będzie więcej osób, ale główne "uderzenie" to sobota i niedziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adashhh Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Kolejna porcja fotek wobków które będzie można zobaczyć na moim stanowisku w sobotę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 demo69 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Ja będę też od jutra. Właśnie skończyłem pakowanie. Kilkaset woblerów i różnych dziwnych przynęt będzie... głównie japońskie i amerykańskie, Również w rozmiarze XXXL . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RulleZ Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 to tak dla oszczędności czasu... która hala? nie chcę tracić czasu na łażenie po innych/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ireneusz Matuszewski Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 @stefan_m mamy gotowe obydwa modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wabik Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Gdzie jesteście hala f czy e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzesiekre Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Obdarty Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Na 1 zaproszenie wchodzą 2 osoby a można wydrukować 2 razy i iść we 4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzesiekre Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Ja już po. I choć wyboru, jak to na początku, nie było dużego, to i tak nabyłem co chciałem( Dzięki Piotrek ). Kto jedzie w łikend , niech zarezerwuje sobie dużo czasu. Jest na co popatrzeć. W halach E i F jest prawie wszystko dla Tygrysów Miłej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pinciu Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 (edytowane) Wiecie do ktorej dziś można odwiedzić targi? Edytowane 14 Października 2016 przez Pinciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kojoto Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 (edytowane) Pod szyldem Władcy Much będzie sporo różności. Będziemy w sobotę i w niedzielę. Nie tylko ręcznie robione przynęty ale... także poczyściłem szafy, szuflady itp. Masa woblerów, gum i różnych drobiazgów wędkarskich! W przeróżnych niskich cenach ( od 1zł ) Nawet gratisy! Będzie też wędka Daiwa Exceler 1-9g 2.25m do sprzedania. Będzie też masa oczu do woblerów/much. Srebrne, czerwone i złote. I przypominam, że będzie duuuużo czeburaszek. Kolorowych w kształcie rybich główek, zwykłych kulistych itp itd: Dla zainteresowanych także spora ilość główek do głowaczy (czywiście w komplecie z naklejanymi oczami.) W atrakcyjnej cenie : zapraszamy! Sobota - Niedziela! Edytowane 14 Października 2016 przez kojoto 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Byniek Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Jak rano w niedzielę dojechać.Jakieś busy cy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Co półgodziny z pod dw.centralnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Friko
ZAPISY
Top użytkownicy dla tego pytania
39
32
29
13
Popularne dni
7 Wrz
37
15 Paź
32
16 Paź
30
14 Paź
18
Top użytkownicy dla tego pytania
sukingad 39 odpowiedzi
Friko 32 odpowiedzi
ezehiel 29 odpowiedzi
kojoto 13 odpowiedzi
Popularne dni
7 Wrz 2016
37 odpowiedzi
15 Paź 2016
32 odpowiedzi
16 Paź 2016
30 odpowiedzi
14 Paź 2016
18 odpowiedzi
Popularne posty
sukingad
Mała fotorelacja z imprezy. Zdjęcia pozbierane od rożnych osób. Gdyby ktoś chciał dodać swoje fotki czy zmienić to podeślę maila. Zaczęło się od prośby o fotki przynęt na plakat. Dziękować kolegom, kt
kojoto
To teraz ja coś napiszę. Wszystkim tym co piszą ,że nie warto, za drogo, mało.... Najlepiej to jest usiąść przed monitorem, nic nie robić i narzekać. A ja nie narzekam. Zapłaciłem nie 100zł a 200zł bo
BOB1
Obejrzałem, przeczytałem i ... mam wniosek (nie do odrzucenia) : czy mogę prosić aby Ten Pan był stałym komentatorem wydarzeń jerkbaitowych?! a w szczególności tych co się nie udały ... Piotrek wszędz
Opublikowane grafiki
261 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi