Skocz do zawartości
  • 0

Giełda wędkarska w Warszawie ! 14-16 października ( Jerkbait Garage Sale vol. 2)

Friko

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Na Twoim miejscu szukałby w Raszynie lub zachodnich dzielnicach Warszawy - np. na Okęciu. Jest sporo rozmaitych hotelików, moteli, pensjonatów, kwater a dojazd z Warszawy jesta bardzo dobry mysle ze w weekend 10-15 minut bo leci sie obwodnica a targi sa tuz przy zjezdzie

• 0

Cage Rods przywiezie Matagi i w blankach i w gotowych kijach - kilkanaście modeli gotowców.

Ponadto blanki dwóch firm z USA nie znanych u nas  na rynku.

Także przelotki Torzite w bardzo dobrych cenach i przypadkiem znalazłem w aucie SKSS 16 i 17. Chyba mam tam spory bałagan.

• Like 2

• 0

Pytanie do Panów z FC. Czy wykonaliście dwie obiecane mi wędeczki NFC, REV1 i REV4? Na giełdzie pojawię się najprawdopodobniej w sobotę, w godzinach popołudniowych. Mam nadzieję, że nie będziecie sie złościć jak zabiorę około godzinki czasu :P ? Chcę sumiennie poprzeglądać blanczki i porobić sobie notatki na przyszłość.

A więc tym czasem!!!

• 0

Kto będzie (z jakim asortymentem) w piątek?

Sobota i niedziela u mnie wypada w rozjazdach.

Ja jestem od jutra z jerkami spoonami i woblerami plus coś wyprzedażowego jak dam radę jeszcze dzisiaj to ogarnąć. Będzie też kolega od much i kogutów chyba też pracownie rb. Pewnie będzie więcej osób, ale główne "uderzenie" to sobota i niedziela.

• 0

Ja już po. I choć wyboru, jak to na początku, nie było dużego, to i tak nabyłem co chciałem( Dzięki Piotrek :) ).

Kto jedzie w łikend , niech zarezerwuje sobie dużo czasu. Jest na co popatrzeć. W halach E i F jest prawie wszystko dla Tygrysów :)

Miłej zabawy!

• 0

Pod szyldem Władcy Much będzie sporo różności. Będziemy w sobotę i w niedzielę. 

Nie tylko ręcznie robione przynęty ale... także poczyściłem szafy, szuflady itp. Masa woblerów, gum i różnych drobiazgów wędkarskich!  W przeróżnych niskich cenach ( od 1zł :) ) :) Nawet gratisy!

Będzie też wędka Daiwa Exceler 1-9g 2.25m do sprzedania.

Będzie też masa oczu do woblerów/much. Srebrne, czerwone i złote.

I przypominam, że będzie duuuużo czeburaszek. Kolorowych w kształcie rybich główek, zwykłych kulistych itp itd:

post-54575-0-90776200-1476449385_thumb.jpg

Dla zainteresowanych także spora ilość główek do głowaczy (czywiście w komplecie z naklejanymi oczami.) W atrakcyjnej cenie :) :

post-54575-0-36395100-1476449211_thumb.jpg

zapraszamy! Sobota - Niedziela! :)

Edytowane przez kojoto
  • Like 3