Jozi Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Chętni zawsze są na ka?źdy kij tylko za jaką cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Oczywiście , ?źe pisałem do Artnemo . Ale , ?źe jestem lamer i gamoń napisałem Mańku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Gumo )))))))))))))))))))))))))))Ja tak spr?łbowałem z no?źami... p?łźniej zakupy musiałem ukrywać przed konkubiną.Ze sprzętem wędkarskim jest podobnie... albo na pytanie ile to kosztowało odpowiadam, ?źe mało i ?źe to była okazja . sorry za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Gumo )))))))))))))))))))))))))))Ja tak spr?łbowałem z no?źami... p?łźniej zakupy musiałem ukrywać przed konkubiną.Ze sprzętem wędkarskim jest podobnie... albo na pytanie ile to kosztowało odpowiadam, ?źe mało i ?źe to była okazja . sorry za OT. Pamietam kiedys wypowiedz kolegi: najbardziej boje sie, ze moja zona sprzeda caly moj sprzet za tyle ile jej powiedzialem, ze kosztuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaksiaNS Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 odświeżam temat, może ma ktoś ten kijek i mógłby co nieco o nim napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) Ja osobiście używam i złego słowa nie powiem , głównie służy u mnie na kropki , wobki od około 4 cm - 8 cm ..Napisz co dokładnie chcesz wiedzieć a postaram się pomóc . Lubię go za celność , ładnie się ładuje , spory zapas mocy kontrola nad kropkiem + 50 bezproblemowa . Pewnie znajdą się słowa krytyki mi tam leży Edytowane 12 Listopada 2013 przez rekin175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) Ja osobiście używam i złego słowa nie powiem , głównie służy u mnie na kropki , wobki od około 4 cm - 8 cm ..Napisz co dokładnie chcesz wiedzieć a postaram się pomóc . Lubię go za celność , ładnie się ładuje , spory zapas mocy kontrola nad kropkiem + 50 bezproblemowa . Pewnie znajdą się słowa krytyki mi tam leży Mus, nad rzeką się spotkać. Skrzyżować "rapiery". Zobaczyć, czy słesznie "leży" Edytowane 13 Listopada 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Nie ma problemu :-) , Popper wiem że są lepsze patyki , ale kolega pyta na temat wymienionego więc szczerze odpowiadam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Toteż ja nie podważam Twoich słów, w żaden sposób.Mimo powszechnej opinii wiem, że jest na rynku kilka bardzo udanych modeli Dragona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi