BartekP Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Przylukałem na jednym z forów. Szykuje się nowe pismo dla muszkarzy. http://www.muszkarskiswiat.pl/ Wow, jako muszkarz czuję się dopieszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Witam, W sprzedaży jest już od kilku dni drugi numer naszego pisma Muszkarski Swiat. Wszystkie informacje na jego temat, a także promocja dla prenumeratorów na stronie: www.muszkarskiswiat.pl zapraszam serdecznie i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 ile jest gazet dla muszkarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 2 - sztuka Łowienia i Muszkarski Świat, obie na ten sam temat, jednak inne - rozpieszczamy naszych kolegów po kiju wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Nie myślałem, że aż tylu mamy muszkarzy w Polsce, że aż dwa czasopisma obsługują rynek. Chętnie zobaczę czasopismo. Gdzie można zakupić bo jakoś w empiku nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Cześć, możesz kupić za pośrednictwem naszej strony www.muszkarskiswiat.pl lub w którymś ze sklepów wędkarskich, z listy także umieszczonej na naszej stronie. W stolicy, dostępny w Centrum Wędkarstwa (WMH).Co do ilości pism, można śmiało powiedzieć, że jeśli biorąc pod uwagę ilość pism w stosunku do muszkarzy w takiej np Anglii czy Niemczech, to w PL mamy prawie samych wędkarzy łowiących namuchę pozdrawiam serdeczniePaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 A ile jest pism dla muszkarzy w anglii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 eee, mamy po prostu najwyższy odsetek dziennikarzy i przedsiębiorców wśród muszkarzy na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 A ile jest pism dla muszkarzy w anglii? Jest kilka: Trout&Salmon, Fly Fishing and Fly Tying, Trout Fisherman i cos jeszcze. Ja pozostalem tylko przy pierwszej pozycji chociaz tez mnienia sie wedlug mnie na gorsze. Druga pozycja byla dobra jakis czas temu, obecnia czasem kupuje ale wiecej zawodu, ostatnia to bardziej odzwierciedlajaca tutejszy swiat czyli teczaki w burdelach, dodali 3 miesiace temu wkladke o dzikich rybach. Jest jeszcze jedna badz dwie pozycje, nazw nie pamietam, bardziej o teczakach. @Mgor- naklady sa bardzo male, nie mozna porownywac Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Szkoda, bo FF&FT najbardziej lubiłem, smutno słyszeć o mizerii.Z ciekawych magazynów - chasing silver. Klasa sama w sobie. Polecam prenumeratę, jak ktoś chce odetchnąć pełną piersią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Witam, Niedawno ukazał się trzeci numer naszego pisma. Znajdziecie w nim między innymi: Opisy łowisk takich jak norweska Glomma czy polska Łupawa i Poprad, relację z wypadu na Dorado, jak także informacje jak łowić na nimfy czy duże suche chrusty. Ponadto wiele wiele innych ciekawcyh informacji o naszym hobby (muszki, sposoby łowienia, relacje, wieści z klubów...) Zapraszam do lektury pozdrawiam serdecznie Paweł Stypiński www.muszkarskiswiat.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Na stronie macie reklamę wersji elektronicznej. Wszedłem na AppStore i nie ma Czy macie już ją, czy planujecie? jeśli macie to jak wygląda ta wersja - chodzi mi o to czy to gdzieś można zobaczyć, kupić itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Cześć, Wersję elektroniczną można kupić od powstania pisma. Wystarczy że przelejesz 12,90zł za 1 egz a w tytule przelewu wpiszesz adresm mailowy i nr egz. który chcesz otrzymac na skrzynkę.pozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Kolejne wydanie pisma dostępne od pewnego czasu... Znajdziecie w nim m.in. łowiska na Bałkanach: Słowenia, Bośnia, Czarnogóra, sanowe muszki, metoda nimfowa... i wiele innych ciekawych tekstów... pozdrawia i zapraszamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fario Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia Kolejne wydanie pisma dostępne od pewnego czasu... Pawle, ile numerów wyszło? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września Witam.Z tego co wiem, drukiem wyszły cztery numery.Przynajmniej tyle posiadam - miałem info przy zakupie że to komplet.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi