Martin77 Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Brawa dla koleg?łw z Częstochowy! http://czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,9258936,Zap lacil_wedkarzom_za_zatrucie_Warty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiktos Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Storna nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szczupak12345 Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Mi działa, bravo dla koleg?łw z Czestochowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiktos Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Teraz działa, BRAWO! Tak powinno być. Tak się zakłada, ?źe jestem z Krakowa Rudawa ryła zatruta 2 lata temu dwa razy raz paliła się jakaś fabryka z farbami drugi raz coś z paliwem. Rzeczka była bardzo rybna w małe i średnie ryby, była... Teraz jest studnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kwasik Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Ciekawe czy i jak jest u?źywany sprzęt do badania czystości wody, kt?łry dostała niedawno Stra?ź mazowiecka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 toms72 Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Brawo u nas parę lat temu zniszczono Radunię w dolnym odcinku a winny z tego co się orientuję nie został ukarany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil en. Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Witam,Czy ja tylko nie rozumiem tytułu tego artukułu ? Zapłacił wędkarzom za zatrucie Warty Mimo wszystko bardzo gratuluję postawy i bardzo mnie to cieszy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Martin77 Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Fakt, tytuł mozna zrozumieć...dwuznacznie Dlatego te?ź zacząłem go czytać, a potem postanowiłem się z Wami podzielić tą w sumie dobrą wiadomością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Martin77
Brawa dla koleg?łw z Częstochowy!
http://czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,9258936,Zap lacil_wedkarzom_za_zatrucie_Warty.html
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi