AdasCzeski Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Koledzy... temat może pojeba... ale... Stwórca raczył w swej szczodrobliwości umiejscowić chyba 90% gruczołów potowych na mej twarzy i głowie. Śmieszne by to może było ale nie w sytuacjach zawodowych. Temperatury podobne do dzisiejszych (29 plus) to u mnie koszmar. Myłem się tymi medispirantami, żarłem te perspiblok i inne... nic. Ze łba i gęby kapie mi jak z dziurawej dętki... reszta ciała sucha lub prawie sucha. Ktoś... coś... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 A moze nie tyle gruczoly, co uklad wspolczulny nadwrazliwy? Podloze bardziej nerwowe niz temperaturowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Forma gorączki krwi...zwykle wywołana przez pokarmy i napoje czasem przez inne czynniki(używki).Potliwość wynika z przegrzania tkanek,które bronią się przed denaturacją białek dzięki własności wody odbierania ciepła z otoczenia podczas zmiany stanu skupienia.Warto uzupełnić ciepłym napojem(woda,herbata,kompot,zupa...) ubytek wody z organizmu.Zimne płyny dobre tylko z zewnątrz...kompres,kąpiel itp Edytowane 9 Września 2016 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Mam podobny przykład w rodzinie i diagnoza wskazuje, że to problemy z rownowagą hormonalną. Być może Endokrynolog coś poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Mam podobny przykład w rodzinie i diagnoza wskazuje, że to problemy z rownowagą hormonalną. Być może Endokrynolog coś poradzi.Żródłem temperament :dominujące emocje-ubytek energii-nawykowe zasilenie-nakładająca się pogoda,pora dnia i pora roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi