Przemek Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Witam.Może ktoś z szanownych kolegów wie gdzie znajdę takowe?Najlepiej w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Cześć!Niełatwo to kupić, kiedyś trochę produktów sprzedawał Taimen.Szkoda, bo jakość i swoisty sznyt.Kamizelka którą noszę od jakiegoś czasu jest bardzo poręczna,kupiłem ją na flyfishing pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 11 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Cześć Paweł mam właśnie jedną torbę kupioną kiedyś w Taimen i sprawdza się już kilka lat rewelacyjnie a lekko nie ma.Chcę powiększyć komfort wędkowania o kolejną kamizelkę lub techpack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Chyba Wilku nic nie ma z Fishponda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi