gorgol Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Witam,mam zapytanie,a mianowicie chodzi mi o PP rodem z uesowa,kupiłem 8lb i kurde jakas taka jakby płaska sie mi tak wydaje,cos było kiedys o tym ale juz nie pamietam,ze od jakiejs srednicy,były dopiero okragłe,czy to moze wzrok juz nie ten . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiktos Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Z tego co pamiętam, trafiłeś na ,,pierwszą średnice idąc w d?łł kt?łra jest płaska. Tzn w g?łrę od 10lb włącznie są okrągłe.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorgol Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 No to sie wbiłem sam na mine...było najpierw zapytac a potem kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stachu Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Z tego co pamiętam, trafiłeś na ,,pierwszą średnice idąc w d?łł kt?łra jest płaska. Tzn w g?łrę od 10lb włącznie są okrągłe.Pzdr Dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 majster Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Tzn w g?łrę od 10lb włącznie są okrągłe.Pzdr Okrągłe z lekkim przymru?źeniem oka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorgol Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 To teraz tak :od jakiej srednicy sa okragłe bez mru?źenia oka i czy jak jest płaska to jest podatna na skrecanie (platanie sie??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Plecionka nie ma srednicy.Akurat 8ka PP z tego co pamietam taka srednio udana byla. Na wszelki wypadek kupowalem 10LB.Wrazenie okraglosci mozna osiagnac poprzez ciasne uplecenie, natoias ksztalt i tak bedzie zalezal od tego jaka sila sie podziala.Nie ma na to rady...plecionki sie placza, z tym ze glownym powodem jest nie skrecanie jak w zylkach lecz nagle zmiany naprezenia.Akurat PP nalezy do tych plecionek, ktore mozna powtarzalnie rozplatywac. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 ja nabyłem 5 lb i tak?źe zauwa?źyłem ?źe jest płaska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Z plecionek to podaje sie grubosc linek stalowych jedynie. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Z PP dopiero 10 lb przestaje być tasiemką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Popieram. Koledzy, jest jeszcze Spiderwire, Stren, nowy Sufix 832 - wszystko 'okrągłe' poni?źej 10lb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gorgol
Witam,mam zapytanie,a mianowicie chodzi mi o PP rodem z uesowa,kupiłem 8lb i kurde jakas taka jakby płaska
sie mi tak wydaje,cos było kiedys o tym ale juz nie pamietam,ze od jakiejs srednicy,były dopiero okragłe,czy to moze wzrok juz nie ten
.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi