RulleZ Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Witam,czy spotkał się ktoś z podbierakiem spinningowym, który ma krótką rączkę i dodatkowo odkręcaną?Co dotychczas spotkane modele w sklepach to wszystkie mają obejmę podbieraka wtopioną bezpośrednio w rączkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 może zacząć od czegoś takiego i dalej poszukać rączki...http://www.wedkarski.com/podbieraki-siatki/12518-podbierak-bez-raczki-z-gwintowana-koncowka-ps-lxh-jaxon.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Kup sobie podbierak zwykly maly do sztycy. Podporke wez gwint ten sam. Utnij zawin ladnie np w owijke do kierownicy albo rakiety tenisowej i tyle. Ps nie wiem jak w pl ale tutaj spoko kupisz raczke 10 20 cm. Sent from my SM-N910F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 A moze popatrz na Snowbee 3 in 1 hand trout net. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 11 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Kup sobie podbierak zwykly maly do sztycy. Podporke wez gwint ten sam. Utnij zawin ladnie np w owijke do kierownicy albo rakiety tenisowej i tyle. Ps nie wiem jak w pl ale tutaj spoko kupisz raczke 10 20 cm. Sent from my SM-N910F using Tapatalkfakt, gwint od podpórki może pasować Dziękuje za podpowiedź. A moze popatrz na Snowbee 3 in 1 hand trout net.to było by super, do tego sztyca 4m i jednym koszem ogarnąć można wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Jeżeli nie koniecznie odkręcany to polecam ten z linku. http://www.lorpio.pl/Katalog/466_377_lorpio/15255_podbieraki/Produkt/54861_super-team-spin.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 fakt, gwint od podpórki może pasować Dziękuje za podpowiedź. to było by super, do tego sztyca 4m i jednym koszem ogarnąć można wszystko. używałem jakiś czas taki dokręcany, i na szybko tez czasami używałem podpórki zamiast raczki gwint ten sam chyba m8 o ile mnie pamięć nie myli mój był browninga raz nawet wlazł do niego ok 70cm szczupak ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 ...gwint ten sam chyba m8 o ile mnie pamięć nie myli...W podbierakach i podpórkach to nie jest M8! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 W podbierakach i podpórkach to nie jest M8!P Po te nerwy? ???? Może i inny ale u mnie pasowało toto... Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Nie ma nerwów Nie pamiętam jaki to gwint, później mogę sprawdzić i podać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Robiłem porządki i przypomniałem sobie o temacie Gwint w podbierakach i tego typu osprzęcie to 3/8" x 20 BSF Jak ktoś będzie potrzebował coś nietypowego z tym gwintem to zaopatrzyłem się w gwintownik takowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 4 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 poradziłem sobie inaczej... do kosza 'wyczynowego' mam sztycę 3.2m i dokupiłem krótką rączkę od łyżki karpiowej. Patent podpowiedziany w sklepie wędkarskim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi