Zanderix Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Przemek jakby co to również jestem chętny.Jeśli macie w swojej okolicy sklep z dywanami np. Komfort.Podejdzcie do kogoś kto obszywa zakupione przez klientów wykładziny "na wymiar" i "zagadajcie" do obszywania używają wiskozy która idealnie nadaje sie na chwosty PZDRZanderix 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Kamil można to gdzieś w Łodzi kupić?A nie wiem, ja nawet haczyki przez internet kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Rublexy sa naprawdę ok na plytkie wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Szczególnie nr 6 onndex tylko w Pl niedostępne :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Blu Fox nr 5 też daje się płytko prowadzić a jeszcze płyciej Demon w wersji light 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Rublexy sa naprawdę ok na plytkie wody. Szczególnie nr 6 onndex tylko w Pl niedostępne :-( Istotnie Ondexy nr 6 są w PL niedostępne, jednak mimo to udało mi się parę lat temu kilkanaście sztuk kupić.W pozostałych wielkościach mam ich równie pokaźną ilość.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 A ile centymetrów (długość/szerokość)liczy skrzydełko owego Ondexa nr 6 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 http://www.joesflies.com/shop/product.php?productid=8&cat=1&page=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 A ile centymetrów (długość/szerokość)liczy skrzydełko owego Ondexa nr 6 ?53,5x28,2mm, grubość blachy 0,55mm razem z lakierem czyli bez lakieru pewnie dokładnie 0,5mm.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 A ktoś zna wymiary,albo może ma ondex'a 7 ?Mam wahadłówkę,którą sam robię,co na płasko jak wycinam ma kształt i wymiar podobny do ondex'a 6(różnica w wysokości 2mm),więc chodzi mi po głowie zrobienie takiej paletki(dodatkowy stempel). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Ja w takich łowiskach używam kija min 275 cm i wędka uniesiona wysoko. Sama waga obrotówki to nie wszystko. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu TapatalkaJeśli łowisz na Ondex'y lub Winner'y a nawet Veltic'i starego typu z lżejszym korpusem, tuż pod powierzchnią można le prowadzić przy pomocy o wiele krótszego kija np. 2,1m.W Veltic'ach tylko trzeba dorobić chwost na podobieństwo tych w Ondex'ach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Ondex'a nr 7 nigdy nie produkowano, nr 6 dostatecznie mocno się "opiera" w trakcie prowadzenia.Z uwagi na fakt, że proporcje długości do szerokości wszystkich Ondex'ów są podobne, przez ekstrapolację można wykonać dla siebie egzemplarz dowolnej wielkości.Nie mam tylko w swojej tabeli głębokości tłoczenia tego modelu, ale jak chcesz, to mogę ją zmierzyć?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 oj produkowano,ale to było bardzo krótko i dawno temu,no ja swoje wahadełko i tak w górę będę skalował,to przy zachowaniu proporcji bym zrobił a'la ondex'a 7 skrzydło,potrzebuję tylko sztukę ,żeby zeskanować to w 3d i przeliczyć dla mojej wahadłówki promienie do stempla,żeby dopasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Produkowano 7 na rynek francuski. Miałem taką. Na stronach FR mozna znaleźć ale kupić już nie bo przestali produkować. Miała jak dobrze pamiętam 62mmm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Nigdy w katalogach na Europę nr 7 nie widziałem, jeśli ją gdzieś widziałeś na sprzedaż i masz namiary, to podeślij linka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 są i lekkie effzetki http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/dam-effzett-shallow-runner-spinner-g5-a22-p2090-k17050.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi