mietek1982 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Witam wszystkich zapalenców rzemiosła wędkarskiego korzystajac z zaproszenia pozwole sobie przedstawić moje rękodzieło i mam nadzieje że nie naruszam w jakiś sposób regulaminu forum. Boleniowe 8cm-8gr Takie moje wypocinki później jak wróce powstawiam co tak jeszcze znajde 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Super te twoje wypociny. Poprosimy więcej szczegółów - materiał z jakiego są zrobione, charakter pracy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 NOOOOOO te na pstraga są w pytkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 NOOOOOO te na pstraga są w pytkę.o tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Piękna robota...posiadam kilka sztuk boleniówek...Dopieszczone...wycyckane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 super wobki widać że dopieszczone w każdym calu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_123 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Praktycznie wszystkie woblery robię z balsy sporadycznie małe robale tego typu głowacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Lin i Płoć zwaliły mnie z nóg Już wiem co chcę dostać od żony na urodziny <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Ożesz Ty w Dębicy się ukrywa!!!Już myślę nad delegacją do Dębicy i coś kupić od Ciebie!!!Można coś z tego rękodzieła nabyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Jozi wobler rzecz nabyta wiec czemu nie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 O w morde Gdzieś Ty nam sie ukrywał człowieku Twoje boleniowki sa mega wypas. Mistrzosto Zreszta co tam wszystkie wygladaja bardzo ładnie. Pełen szacuneczek Czy cos z twojej produkcji boleniowej jest do nabycia,bo chetnie przygarne stadko Pozdrawiam Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Wobki super wiem bo ten karpik,linek i płoteczka są w moim pudełku. Paweł szykuj się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Wobki super wiem bo ten karpik,linek i płoteczka są w moim pudełku. Paweł szykuj się do roboty Oooooo witam witam ,miło że woblerki dopłyneły do właściciela całe i zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszK Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 widziałem rożne wobki, mniej lub bardziej wypasione ale te Twoje to cudeńka Piękności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Babola popeniłem w poprzednim poście nie Paweł a Piotr -zawsze mylę te dwa imiona Sorki ....Piotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 To i ja dopisze.....ze woblerki P.D jesli chodzi o wykonanie to cud miod i malina ............a prace sprawdze juz niedlugo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Swieżynki jeszcze ciepłe teraz wkleić stery i do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Piekne wobki robisz A sprawdzałes moze jak one pracuja bez sterów?Ciekawe... Aaaa.. i jaka jest ich waga?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ostatnio testowałem boleniówki ze sterem ale jak zobaczyłem jak pracują bez steru to juz tak zostało pare szt.Pracuja jak jerki nagłe ucieczki w prawo ,lewo a podczas opadu lusterkują.Teraz zaczne testować i sprawdzać obciążenie żeby zrobić bezsterowca ale nie prowadzonego jak jerka tylko szybkim tempem z zachowaniem stabilnosci w wodzie.Boleniówki na zdjeciu mają około 8-9g a długośc 8cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ile waży ten kiełbik i jaką ma pracę ( w nurcie).Wyroby 1-sza klasa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 waga kiełbi to 8-10g pływające agresywnie pracują ogonem ale nie szeroko-drobniutko na szczytówce dobrze je czuć jak ryją dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ..a jaką mają długość?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 długośc 8cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskellunge Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Fajne te Twoje wobki,zdecydowanie jedne z ladniejszych jakie widzialem na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi