Kozi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 W realu jeszcze ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Kiełbie dotarły w ekspresowym tempie.Pięknie wykonane, będą kusiły Odrzańskie drapieżniki <_<.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Ostatnimi czasy troche posiedziałem w mojej podziemnej woblerowej komnacie :)Panowie mam takie pytanko gdzie można dostac farbe akrylową biała perłą jest sporo w plastycznych sklepach ale wszystkie sa bardzo geste i nawet po dodaniu wody czy innych specyfików nie chcą przejsc przez dysze aerografu.Szukałem z motipa bo te farby są swietne do aerografu ale nie ma białej perły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Sklepy z farbami do malowania samochodów i farby typu standox itp. Pytaj o bazę a znajdziesz i wymieszają Ci nawet pod aerograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 mietek1982 Tak jak kolega niżej napisał w sklepach z farbami do samochodów. Polecam Sikkens-a. Mają różne odcienie perły od zwykłej białej po takie wpadające w róż, fiolet, zieleń. Takie kolorki jak niektóre ripperki perłowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinncaster Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Sorki, ale nie mogłem się powstrzymać... dawno nie widziałem takich zajebistych woblerów dla siebie... 100% mój gust pytanie czy rybek też... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Piękne woblery. Nic dodać nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 To musze poszukać takiego sklepu i może uda sie coś zdobyc a jak nie to w Rzeszowie gdzie mam całkiem blisko nie powinno być problemu:)dzieki koledzy za wskazówki. To jeszcze resztka tegorocznego wysypu tylko jeszcze musze dobrac stery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Gratuluję . Bardzo dobrze opanowałeś aerograf. Najlepsze malowanie jakie dotychczas widziałem w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Faktycznie,imponujące. Te bolenióweczki są palce lizać,bardzo ładne,a jak z ich pracą? Możesz co nieco opisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Sledziki ,szprociki mniam.Morski trolling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 No w końcu zes sie pokazał musze pochwalic boleniówki sa Zajebiste bo inaczej nie mozna powiedziec,wysmienita praca,i na jedenego miałem takiego bolasa(a wczesniej w tym miejscu próbowałem kilku innych wobków) jak mi huknał w warkoczu to na pp15lb i cts do 35gr nic nie mogłem mu zrobic,tylko patrzyłem jak linka znika,a potem sie wyhaczył,na prawde polecam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Jako że nie jestm zwolennikiem woblerów boleniowych które idą przez wode jak ołówki to praca moich jest bardziej wyraźna tzn.drobne lusterkowanie o mnniejszej lub wiekszej amplitudzie wychyleń bocznych.Nie wiem dlaczego ale nie mam kompletnie przekonania do woblerów typu thrill jak i innych bardzo znanych handmade ale nie bede pisał konkretnie wykonawców gdzie ich praca jest praktycznie zerowa.Dla mnie woblerek musi bardziej lub mniej ale zawsze lusterkować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Wiele osób ma taki pogląd na boleniówki jak Ty Super warsztat, najbardziej mi się podoba to w jaki sposób wykorzystujesz tkaninę w połączeniu z farbami. Powstaje bardzo realistyczny efekt rybiej skórki. Najlepiej widać to na uklejach i niektórych pstrążkach. Gratulejszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Witam, To może jakiś drobny instruktarz, dotyczący malowania da się sklecić? Pewnie nie tylko ja chciałbym poznać taki warsztat, co chłopaki? Pozdrawiam i liczę na przychylne stanowisko autora ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Wydaje mi się, że raczej nic się nie dowiesz. Malowanie wobków to indywidualna sprawa i to jest właśnie fajne. Nawet gdyby ktoś Ci powiedział jak maluje to co z tego? Po co robić takie same woblery jak ktoś inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Krisu, źle mnie zrozumiałeś... Nie zalezy mi na kopiowaniu innych. Chodzi o zapoznanie się z nową metodą. Ja też robię wobki i mam swój sposób malowania. Ale chyba jeśli można wprowadzic jakieś usprawnienia w swojej pracy, to należy to robić, nieprawdaż? Nie chodzi o to, zaby zamknąć się na świat i robić swoje... Ja chcę poszerzać horyzonty... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Wszystkie wobki poprostu ZAJE Niedługo nawiedze Cię na priv-ie w sprawie nabycia kilku sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Czy mogę wiedzieć jakich farb używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Po zimowej przerwie wystrugałem pare nowych boleniówek.Dodałem wiecej ołowiu teraz mają tak od 12 do 18g.Próbuje też z młodym narybkiem uklejki takim do 4cm na letnie rapki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Teraz zaczynam zabawe bez oklejania tylko farby póki co testuje okonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK34 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Piękna ta malutka uklejeczka.Zwłaszcza ta oliwka.Miałem większy model ale niestety zalega gdzieś na dnie Wisły.Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Uklejki miodzio. Oliwkowa - rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Malowanie obłędne. Naprawdę extra robota. Ten okoń jest super, zresztą wszystkie mi się podobają. Mam nadzieję, że ja też kiedyś coś tak pięknie zmaluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Dałem soobie na chwile spokój z oklejaniem i pomalowałem pare szt.samymi farbami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi