ZiomSeb Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Naprawde bardzo fajne malowanie , szczegolnie mi wpadl w oko niebieski kolorek, jakich farbek uzywasz jesli moglbys zdradzic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Farby to wyłacznie akryle a marki to np. amsterdam, pxeniks,do szkła,metaliczne,chromoakryle i wiele wiele innych.Wchodze do sklepu plastycznnego i nie patrze na marke tylko otwieram tubke czy słoiczek i albo mi pasuje albo nie nazbierało sie tych farb przez te lata cała masa, teraz jak maluje to czesto też mieszam ze soba i uzyskuje ciekawe odcienie.Do wszystkiego trzeba dojść metoda prób i błedów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Kiedy będzie można zakupić jakieś bolenióweczki oklejanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Malowanie uklejek świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 wysłałem info odnośnie wobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euzetet Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Hej Kolego Mietek 1982:) zaglądasz tu jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodwin Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 fajne fajne :)czekam aż ja dojdę do takiej wprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 8 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Witam witamJasne, że zagladam tylko nie mam ostatnio czasu na struganie woblerków a tym samym juz dawno nie umieszczałem nowych zdjeć z woblerkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Witam na forum i ciesze się, że będzie mi dane oglądać świetnie wykonane przynęty. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) Coś na nowy rok pod szczupaka , bolka, sandacza i pstrągą : ) Edytowane 16 Lutego 2014 przez mietek1982 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Przesadnie wylewny nie jesteś A szkoda, bo jak na załączonych obrazkach widać i wiedzę i talent posiadasz... Czekam na częściej wklejane fotki. Mogą być pojedyncze wobki, tak coby oko ucieszyć. Szczerze proszę, częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskellunge Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 No właśnie ,prezentuj częściej swoje dzieła bo jest naprawdę na co popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Przyjemnie jest tu oko zapuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Jak będą nowe wzory to wkleje póki jeszcze będą ciepłe. P.S.Dzięki Janusz za drut świetnie się formuje z niego stelaże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Super te boleniówki, bardzo mi się podobają i reszta wobków rownież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Boleniówki to chyba najłowniejsze woblery ze wszystkich! Widzę że się troszkę zmieniły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Nowy narybek na wiosenne bolki oraz pstrągowa piąteczka. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Kolejny pstragowiec tym raze ala głowacz, troszke cierpliwości i zabawy z farbamiai ale później efekty są całkiem fajne. Edytowane 16 Czerwca 2014 przez mietek1982 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 bardzo fajne wobki. Malowanie na wz. okonia jak dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Trochę nowości na przyszły sezon 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 A dlaczego dopiero na przyszły sezon? Pakuj w plecak i na ryby Bardzo ładne woblery i tak jak napisał Robert, przyjemne dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 A dlaczego dopiero na przyszły sezon? Pakuj w plecak i na ryby Bardzo ładne woblery i tak jak napisał Robert, przyjemne dla oka.Juz prawie tydzień jestem uziemiony choróbskiem i się szprycuje antybiotykami ale może do nowego roku jeszcze puści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 No to lorneta nad wodę. Zwykle działa na wszelką zarazę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Tkaninowce bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi