krzysiekt1991 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Tez tak uważam dobra robota :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Dla mnie głowacz wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Bardzo ładne prace, osobiście jestem miłośnikiem szmaty i jakże miło mi oglądać Twoje poczynania w tej technice zdobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Kolejny pstragowiec tym raze ala głowacz, troszke cierpliwości i zabawy z farbamiai ale później efekty są całkiem fajne.Zajeb......y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Jakie parametry maja wobki z dwóch ostatnich fotek.Zbyt czesto nie piszesz,ale posiadam Twoje wobki i ryby je lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Trochę nowoci po nowym roku. Szczupakowo-sumowe - woblery pracują z lekkim wychyleniem na boki i mocną pracą ogonowąsandaczowo-szczupakowe - te woblerki lekko lusterkuja i delikatnie pracują ogonemkleniowo-jaziowe -praca agresywna Wszystkie wykonane z lipy Edytowane 31 Stycznia 2015 przez mietek1982 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Piękne ojjj PIĘKNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_92 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Cudeńka.. Sam mam zamiar zacząć coś strugać,ale jakoś nie mogę się do tego zabrać. Jak patrzę na te przejścia w kolorach,dopieszczone szczegóły itd. to zaczynam wątpić czy w ciągu 10 lat dojdę do takiego poziomu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Cudeńka.. Sam mam zamiar zacząć coś strugać,ale jakoś nie mogę się do tego zabrać. Jak patrzę na te przejścia w kolorach,dopieszczone szczegóły itd. to zaczynam wątpić czy w ciągu 10 lat dojdę do takiego poziomu...Nie spróbujesz, nie dojdziesz nigdy Zawsze z przyjemnością oglądam woblerki oklejone tkaniną. Wielki mistrz, Leszek Dylewski, z nieznanych mi powodów nie chce założyć tu swojego wątku. Dobrze, że bywają tu perełki kontynuatorów Jego sposobu zdobienia woblerów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Cudeńka.. Sam mam zamiar zacząć coś strugać,ale jakoś nie mogę się do tego zabrać. Jak patrzę na te przejścia w kolorach,dopieszczone szczegóły itd. to zaczynam wątpić czy w ciągu 10 lat dojdę do takiego poziomu...Wojtku jak teraz patrzę na woblery które malowałem ponad 10 lat temu a te dzisiejsze to wtedy o jakimś cieniowaniu, przejściach kolorów nic nie wiedziałem wszystko przyszło z czasem Nie spróbujesz, nie dojdziesz nigdy Zawsze z przyjemnością oglądam woblerki oklejone tkaniną. Wielki mistrz, Leszek Dylewski, z nieznanych mi powodów nie chce założyć tu swojego wątku. Dobrze, że bywają tu perełki kontynuatorów Jego sposobu zdobienia woblerów Tutaj celnie trafiłeś bo pierwsze wskazówki udzielił mi Pan Leszek jak okleić tkaniną woblera a było to ładnych lat temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Wiosenna partia ( nie polityczna ) w kolorach bardziej cukierkowych oraz klasycznych głowaczach , kiełbie i inne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi