adasio Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem sklecenia lekko średniego że tak powiem uniwersalnego casta, jednak z naciskiem na zabawę 2,3 calowymi gumkami na 3-7gr. główkachPoczątkowo miałem na myśli blank Batsona IP 843 bądź jego dwu częściowy odpowiednik, miałem wcześniej casta na IP 841 i mam obecnie spina na ISP 842F, więc mniej więcej wiem jakiej akcji mam się po tym kiju spodziewać...Ale, podczas przeglądania forów zaciekawiły mnie blankiISB bądź SB 822.5 i 842.Jadę w poniedziałek obmacać wyżej wymienione blanki, ale interesują mnie opinie ich użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 U mnie też będzie współpracował z nieśmiertelnym scorpionem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 ISB sobie daruję, szczytówka ma podobną grubość jak w IP ale dolnik to kołek, to nie są blanki których szukałem do casta, jeśli miałbym robić spina na sandacza to wtedy wybrałbym ten blank.Muszę jeszcze zbadać XSW 72ML RX8, bo będąc ostatnim razem nie obejrzałem tego blanku a ciekawi mnie czy nie jest podobny do ISB.Może ktoś miał z nim do czynienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi