skuwa123 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Potrzebuję opinii czy zamówiony online towar (poczta, Facebook) dochodzi do klienta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Wszystko gra pod warunkiem , że wyślą , bo w praktyce nie prowadzą sprzedaży wysyłkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Wszystko gra pod warunkiem , że wyślą , bo w praktyce nie prowadzą sprzedaży wysyłkowej. w teorii nie prowadzą... Edytowane 12 Września 2016 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Tyle to ja też wiem, bo udało mi się kilka rzeczy (z męką, bo z męką) kupić , ale w tym roku niestety ..... nie poszło Edytowane 12 Września 2016 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwa123 Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Pisząc o stelle 14 nawet nie wspomnieli o braku możliwości wysyłki.A wręcz czuję się namawiany do zakupu online.Nawet koszty wysyłki już podali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwa123 Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 w teorii nie prowadzą... Czyli Ty z powodzeniem robiłeś zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwa123 Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Tyle to ja też wiem, bo udało mi się kilka rzeczy (z męką, bo z męką) kupić , ale w tym roku niestety ..... nie poszło Nie wiem co chciałeś kupić. Może w drobnice się nie bawią.PS. vanisha 16 za 300e te bez problemu by mi wysłali bo najpierw o nim do nich napisałem.Spróbuj napisać osobno na maila i osobno na Facebooku Edytowane 12 Września 2016 przez skuwa123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Kupowałem tylko kołowrotki , ale jak tydzień temu zacząłem z nimi rozmawiać, to jakoś nie bardzo im było na rękę.Po kilku meilach dałem sobie spoko, nie lubię się płaszczyć. Choć rozmowy były bardzo "kulturne" , a wręcz grzecznościowe.Za dużo problemów ostatnio robią - przynajmniej ze mną tak było. Może gdybym bardziej nalegał to pewnie bym wydębił to co chciałem, ale postanowiłem kupić coś innego i gdzie indziej.Próbuj, może dasz radę . Edytowane 12 Września 2016 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Usuńcie lepiej ten temat bo więcej nie wyślą. Polityka firmy . Kiedyś u nich sporo kupowałem i co nieco wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Polityka firmy...nie sprzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwa123 Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Kupowałem tylko kołowrotki , ale jak tydzień temu zacząłem z nimi rozmawiać, to jakoś nie bardzo im było na rękę.Po kilku meilach dałem sobie spoko, nie lubię się płaszczyć. Choć rozmowy były bardzo "kulturne" , a wręcz grzecznościowe.Za dużo problemów ostatnio robią - przynajmniej ze mną tak było. Może gdybym bardziej nalegał to pewnie bym wydębił to co chciałem, ale postanowiłem kupić coś innego i gdzie indziej.Próbuj, może dasz radę .Jak pisałem na maila to po ok 5 mailach dostałem odpowiedź, że nie mają czasu odpowiadać mi na pytania i na razie.Lecz na Facebooku wydaje mi się, że siedzi inna osoba i rozmowa jest całkiem inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwa123 Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Polityka firmy...nie sprzedawać Właśnie ta polityka trochę dziwna jest.Mogli by mieć sklep online (zatrudniają jednego człowieka więcej) a zyski stają się sporo większe a nawet wręcz kosmiczne jak sprzedawali by po obecnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Bez sprzedaży wysyłkowej i tak mają kosmiczną sprzedaż ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Właśnie ta polityka trochę dziwna jest.Mogli by mieć sklep online (zatrudniają jednego człowieka więcej) a zyski stają się sporo większe a nawet wręcz kosmiczne jak sprzedawali by po obecnych cenach. Mylisz się myśląc, że jedna osoba by wystarczyła Tym bardziej, że przy tych cenach raczej mieli by powodzenie. Może nie chce im się użerać ze zwrotami od kanapowców, którymi coś zaszumiało w fotelu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Pewnie ich umowy z dostawcami na to nie pozwalają.Psucie rynku niskimi cenami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Moritz (przynajmniej kiedyś) był dyskontem w którym firmy upychały nadwyżki produkcyjne i leżaki magazynowe.Nawet niestety topowe modele nie idą "jak ciepłe bułeczki", więc taki Moritz sprzedawał to po niskich cenach.Swego czasu nawet z kraju jeździły do nich "wycieczki", jak kiedyś do Warszawy po kiełbasę ;-)Godski ma więc zapewne rację, że to umowa z producentami im nie pozwala na taką sprzedaż, a że czasem coś sie komuś uda załatwić, to już szło "pod stołem" niejako...Być może sprawa się rozeszła i była na zbyt dużą skalę, więc przykręcili śrubkę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwa123 Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Wysyłają za pobraniem czy tylko wpłata na konto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Nigdy nie wysyłali za pobraniem. A teraz nie będą wysyłali nawet przy wpłacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwa123 Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) Nigdy nie wysyłali za pobraniem. A teraz nie będą wysyłali nawet przy wpłacie.Tajemjiece wielką z tego robisz.Wiem ja i nikomu nie powiem.- zachowanie godne przedszkolaka.Nie sądzę aby od razu każdy zaczął do nich pisać bo nagle chce sobie kupić kołowrotek za 2K.Nie każdego po prostu na to stać.A oni też potrzebują klientów więc kurka na maxa nie zakręca.Wolą coś sprzedać "pod stołem" i zarobić niż ma im to leżeć na regale(nawet jak mają jakieś umowy z producentami) Edytowane 13 Września 2016 przez skuwa123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Tajemjiece wielką z tego robisz.Wiem ja i nikomu nie powiem.- zachowanie godne przedszkolaka.Nie sądzę aby od razu każdy zaczął do nich pisać bo nagle chce sobie kupić kołowrotek za 2K.Nie każdego po prostu na to stać.A oni też potrzebują klientów więc kurka na maxa nie zakręca.Wolą coś sprzedać "pod stołem" i zarobić niż ma im to leżeć na regale(nawet jak mają jakieś umowy z producentami)Bzdury opowiadasz. Nie znasz się wcale na handlu.Nie ściągam nic stamtąd pewnie już grubo ponad rok.Nie o wszystkich rzeczach można napisać na publicznym forum.Poważny handel to nie przedszkole. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Nie wysyłają...Nawet jak góry zapłacisz.Oto ich odpowiedź z godz.17-ej;"Hallo Darius Leider organisieren wir keinen Versand, du müsstest also zu uns in den Laden kommen und die Ware abholen. "Tzn.niestety nie organizujemy wysyłek i musiałbyś przyjechać osobiście aby zakupiony towar odebrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Czyli tak jak pisałem. Odpuścili sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwa123 Opublikowano 14 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Niech Wam będzie Panowie.Ja właśnie zamawiam stelle.I wszystko jest na dobrej drodze.Jutro wplacam €PS.Może do PL nie chcą wysyłać.Ja zamawiam poza PL i bez problemu.Dostałem tylko maila ze nie prowadzą sprzedaży wysylkowej ale dla mnie robią wyjątek. Edytowane 14 Września 2016 przez skuwa123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Widocznie do PL nie wysyłają...Może się sparzyli? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter28 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Ja do nich z Anglii pisałem I też nie chcieli gadać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi