Tomek TJ Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Jeszcze trochę i te wszystkie stelki z Moritza wezmą sobie za darmo wędkarze z taką ciemniejsza karnacją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Jeszcze trochę i te wszystkie stelki z Moritza wezmą sobie za darmo wędkarze z taką ciemniejsza karnacją Oni nie wędkują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacaré Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Oni chyba wlasnie tak funkcjonuja... ze (z reguly) nie sprzedaja wysylkowo. Neca wedkarzy dobrymi ofertami (co miesiac mam "newsa" w skrzynce pocztowej), a jak juz "ofiara" przyjedzie do nich na miejsce, to "zaoszczedzona kase" (i nie tylko) i tak u nich zostawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwa123 Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Nie wiem od czego zależy wysyłka u nich.Może sprzedają wysylkowo tylko to co im na sklepie nie schodzi lub mają czegoś za dużo.Moja Stella właśnie jest w drodze od piątku.Ps. Zastanawiałem się nad "vanishem" i też z wysyłką nie robili problemu.Oba mlynki w rozmiarze 2000 Edytowane 20 Września 2016 przez skuwa123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ostatnio i Ja pytałem ich o wysyłkę do PL.Niestety grzecznie odmówili. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwa123 Opublikowano 24 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Nie chwaląc się do mnie Stella doszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 A kiedy? Ostatnio np.rozmiaru 4000 nie mieli na stanie.Jak ich przekonałeś do wysyłki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwa123 Opublikowano 28 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Stella do mnie doszła 20-09.Zamawiałam 15-stego.Najpierw napisałem na Facebooku po niemiecku (translator) w jakiej cenie mają stelle i vanisze i jakie rozmiary dostępne.Później napisałem też na Facebooku że kupuję Stelle i ile kosztuje wysyłka do Irlandii.Później dostałem odpowiedź z ceną wysyłki i maila na jakiego składać zamówienie.Napisałem na maila ze kupuje stalle i wysyłka do IE i chcę nr konta - na maila pisałem po Angielsku.Dostałem nr konta.Wplacilem.Stella przyszła w 3 dni robocze DPD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 to ile Cie na gotowo wyszla ta stelka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwa123 Opublikowano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 520€ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) http://www.nordfishing77.at/Tutaj ceny też są niskie,często igęsto niższe niż u Moritza...A z wysyłką i gwarancją zero problemu... A tutaj ceny na dzisiaj shimaniaków...http://www.nordfishing77.at/search?sSearch=shimano%2B4000&p=1&n=48 Edytowane 30 Września 2016 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 VANQUISH W SUPER CENIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 W lepszej stradic i luvias Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 A jednak się udało.Dogadałem się z nimi i wysyłają do mnie paczkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 no to teraz dopiero się zacznie... "sorry, shipping to Poland (only to Poland!) is not available" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Będę może w przyszłym tygodniu to zapytam osobiście o co może chodzić z tą wysyłka ale domyślam się że pewnie powodem jest nowy dystrubutor schimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Shimano nie ma z tym nic wspólnego. Rainer Moritz to dość specyficzny człowiek, ma parę kołowrotków za dużo które musi upłynnić do końca roku dlatego wysyła, czysta ekonomia i to wszystko ;-) Edytowane 9 Listopada 2016 przez FlyFisherman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Ale nie wysyła tylko do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Wysyła wysyła, wszystko zależy jaki ma dzień ale nie co liczyć że nagle zacznie prowadzić sprzedaż wysyłkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Nowa gazetka:https://web.facebook.com/AngelsportMoritz/photos/pcb.1094647330604787/1094646973938156/?type=3&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 a czy wie ktoś , jak tam sie zamawia ? z gazetki czy jak , bo chyba jako tako sklepu online nie ma ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Idziesz do sklepu, wybierasz towar i płacisz w kasie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kontemplator Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Czy ten sklep to ma jakąś pełną ofertę, czy tylko to co jest w gazetce na dany okres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Czy ten sklep to ma jakąś pełną ofertę, czy tylko to co jest w gazetce na dany okres?Wielki sklep stacjonarny z ogromną ofertą. Dwa piętra. Można zgłupieć ze szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 I zbankrutować ... Dlatego staram się zrobić wszystko , żeby tam nie jechać i wysyłać po konkretne rzeczy umyślnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi