Tommek Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Witam,jaka jest długość i waga największych łamańców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Teraz ćwiczę cały czas na blachach o dł.15cm waga 32gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witam.Czas odświeżyć wątek i pokazać nowe nabicie na blaszce Myślę że taka drobna łuska zagości na stałe w moim wahadłówkach! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hmmkot Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 chyba zostanę blacharą - ta ostatnia blaszka wciska w fotel - rewelacja. Siedzę patrzę, patrzę i gdzieś w okolicach pięt mam szczękę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Kilka malych blaszek bo do mikro trzeba jeszcze opitolic troche:)dł.33mm waga 2,5-3 gr klenio-jazeie i latem pstragi beda z nich zadowolone;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Blaszka jest skromnie wyktempowana w wodzie(wannie)pracuje tylko na boki wiec sukces osiagniety nawet kot jest dumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Igor twoje blachy zrywają skalpy z czachy . Zastanawiam się czy nie zamówić u ciebie jakiejś koli lub kolczyków dla żony , bo płakał bym po nocach gdybym zerwał takie cudo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Ech Igor to już prawie jak biżuteria.Chłopie zacznij klepać bransoletki zarobisz więcej na kobietach jak na wędkarzach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 To fakt chyba czas się przekalibrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Wedkarzyk zamawiaj cos tam zaradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Ech Igor to już prawie jak biżuteria.Chłopie zacznij klepać bransoletki zarobisz więcej na kobietach jak na wędkarzach . jozi zastanow sie co piszesz.. jak igor przestawi sie na bizuterie to pojdziemy z torbami i nie bedzie nas stac na jego zabawki - a tak on nieswiadom wartosci swoich dziel sprzedaje nam za pol darmo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Kolejne piękne cacka... Mam coś od Igora i musze przyznać, że takich skarbów nie dostaniecie nigdzie indziej... Ja tam na moje łowić nie będę - żal je do wody wrzucać... Zostawię dla potomnych A przekwalifikować się Igor nie musi. Moja żona chętnie by mi moje blaszki zabrała i na uszka powiesiła . Wiec bronię tych skarbów niczym lew ... Igor, gratuluję i podziwiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Dzieki Michał za miłe słowa Mifek w takim razie dla Ciebie robie ceny zaporowe <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Dzieki Michał za miłe słowa Mifek w takim razie dla Ciebie robie ceny zaporowe <_< no ladnie - to ja tu chwale dobra firme, zalatwiam rynki zbytu, sluze serwisem multikow on line a Ty mnie tak traktujesz... ehhhh... ta dzisiejsza mlodziez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Mały off sie zrobił, ale może i dobrze . Trza się wygadać Pany ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 To tylko pranie brudów na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 To tylko pranie brudów na forum no, no , no ... pewnei Ci się przypomnialo, że wiesz, że ja wiem, gdzie Ty mieszkasz a tak w ogole to spadaj od kompa i czaruj mi tu biegusiem cukiereczki jak dzis mowilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Czasu jakby wiecej-czas sie uaktywnic no i pomysly ciekawe, to dop.poczatek...Cos dla łowiacych Pań Na zywo wyglada o wiele lepiejbo jest w trzech kolorach miedz,srebro,patyna (kilka warstw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Tutaj bardziej widac sam wzor nabicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Igor a wzorek takiej zielonej roslinki dosc popularnej wsrod dzisiejszej mlodziez tez przewidujesz jako zdobienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 o żesz, ale robota , są dwa wyjścia, albo będzie się bała nimi łowić żeby nie urwać, albo nie będzie chciała łowić niczym innym, myślę że bardziej to drugie pozdrawiamw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Jest to naprawdę śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Igor , wielki szacunek , masz rękę do tych wyrobów . To są małe arcydzieła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Dzieki chlopaki za miłe słowa Ten populary kwiatek hmmm czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Witaj Igor . U Ciebie jak zawsze cisza cisza a naraz jak wypalisz to z grubego kalibru. Mega blaszki i to niezwykle łowne-potwierdzone Jakieś nowe projekty sie szykują na nowy sezon trociowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi