dzerwys Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Hej.Karol cos sie tam szykuje :)Na Redze pokopali takie doły koparami ze trzeba cos kombinowac zeby dostac sie do ryb Bedzie wieksza wersja blaszki T04 tej smuklej ala mors. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Witaj Igor. Dlatego sie pytam bo faktycznie blaszki co niektore nie dolatywały w okolice dna i trzeba było stosować patent jak to robią miejscowi. Oliwka metr przed blachą Pozdrawiam serdecznie i mysle ze nowy sezon otworze w tym roku napewno w twoich rewirach na Inie bo na Redze i Parsęcie padaka straszna <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 No tak ogolnie blaszki ktore robie sa na mniejsze rzeki zreszta tak sie do nich przyzwyczailem ze na duzych tez sobie radze ale w arsenale musza byc tez bomby Wpadaj nad Ine tu tez sa fajne klimaty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Dzisiaj dostałem błystki od Igora i takich wahadłówek jeszcze nie widziałem, piękna robota, aż strach nimi łowić bo każda jest inna i każdej byłoby szkoda stracić. Żonka powiedziała że są piękne, jak biżuteria. W przyszłym tygodniu będą mocno testowane .wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Klasyczne ksztalty juz nudza oko!?Dla tych co lowia tylko wobkamiblystki wobleropodobnokształtne Praca blystek sie nie zmienila przez podciecie co mnie troche zmartwiło myslalem ze bedzie HIT! Pozdrawiam.Igor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 a zielonych lisci jak nie bylo tak nie ma... oj igor igor... pierdolkami sie zajmujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Pirdołami???Ta mala srebrna jest na te pierdoły co plywaja w warkoczach na 4m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 pierdolami bo to ryby nie maja nawet metra... zrob coś lepiej na... wiesz co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Ruszylem troszke zalegle projekty i oto efekty Blaszka pod grubego zwierza dł 8cm,szer 4,5 i waga 50gr blacha miedz gr. 2mm.Ksztalt moze nie oryginalny ale powstal doslownie w 5min co w moim przypadku jest nieprawdopoobne bo zazwyczaj dumam nad tym jak ....no na fajrant krzywik w lape rach ciach i oooo jakie ladne Blaszka ma prace mozna powiedziec majestatyczna hehe chodzi dosc leniwie raz w prawo raz w lewo niestety czasem sie zakreci moze sie to nie podobac mi osobiscie az tak nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Po raz kolejny sie okazało ze testy w wannie a testy nad rzeka to co innego Blaszka z podcieciem bardzo pozytywnie mnie dzis zaskoczyla wystarczylo zawiesic kotwiczke na drugiej mance zeby z czegos przecietnego powstalo cos super!Bardzo stabilna praca przy umiarkowanym tempie mozna powiedziec drobna (kolebanie na boki)przy szybszym tempie zasowa zakosami az milo moze byc ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 teraz to się zacznie... Garbatki to moj ulubiony rodzaj obrotówek... KEEP WORKING Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Te ze zdjecia jeszcze nie smigaja jak bym chcial ale spoko luz bezie jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Przed wyjazdem do Islandii poprosiłem Igora o zrobienie dla nas wahadłówek. Dobrze zrobiłem bo gdyby nie one mogłoby być ciężko. Woblery, obrotówki w ogóle nie były skuteczne. Za to wahadłówki Igora praktycznie każdy egzemplarz który się założyło na agrafkę łowił i to w krystalicznie czystej wodzie. Wyglądały i zachowywały się naturalniej niż woblery. Malutkie pstrągowe idealnie wtapiały się w czystą wodę, a łososiowe po prostu łowiły łososie. Pierwszy łosoś padł w trzecim rzucie, drugi był Moni, a trzeci największy mój, który wziął w pierwszym rzucie. Jeżeli ryby były i miały ochotę coś zjeść, nie grymasiły widząc wahadłówki Igora. Świetne przynęty, dzięki Igor bo łatwo o ryby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 I jeszcze dwie fotki największej ryby. Wczoraj się dowiedziałem że to najdłuższy łosoś z rzeki Selfljot, pobiłem poprzedniego o 1cm.wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Wujek ten z pierwszego zdjecia to TY? ps Monike poznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 I jeszcze szczęśliwa błystka na którą padł łosoś Moni i mój większy.wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Wujek ten z pierwszego zdjecia to TY? ps Monike poznaję Tak wyszło . W sierpniu wracam do normalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Duma mnie rozpiera DZIEKI Wujek!!! To Twoj sukces ja mialem tylko w tym maly udzial przyneta sama nie lowi... Super, jeszcze raz szczerze Tobie i Monice GRATULUJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Na wahadłówki Igora brały nie tylko łososie, ale również pstrągi i palie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Piękne rękodzieło, piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Bez fajerwerkow i efekt super polaczenie miedz,cyna- klasyka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Masz może Igor w zanadrzu coś do trollingu szczupakowego? Powiedzmy smukłe 15 - 20cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 W zanadrzu niestety nic nie mam ale mozna cos poklepac na czasie Napisz na priv co konkretnie potrzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Fajna blaszka - jaka waga i długość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi