Kielo Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Kosmicznie piękne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Fakt bardzo przemawiają do wyobraźni pstrągowo-trociowej, tylko jakoś to składane strzemiączko mi nie pasuje myślałem że robisz na kutych worth-owskich albo innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 No tak strzemiaczko bije po oczach ale te sa sprawdzone i na dzien dzisiejszy beda takie a pozniej zobaczymy Kiedys robilem je sam ale przy wiekszych ilosciach lepiej kupic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Waga w sam raz 18 za duzo 14 za mało..choc warto Wiosna miec je wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ładne, ale ja czekam na wahadła w Twoim wykonaniu. To jest dopiero kosmiczne wykonanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Jak dla mnie to ta waga jest idealna to samo jest przy blaszkach wahadlowych wole troszke pokombinowac z prowadzeniem niz martwic sie ze cos przeciazonego zle pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Długo mnie tu nie było wiec troszke nowych obrotów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michallucek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Piękne i pięknie się kręcą pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 No bedziesz mial ich troche do testowania na srebrnych torpedach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Długo mnie tu nie było wiec troszke nowych obrotów 032.JPG 043.JPG 050.JPG 068.JPG 081.JPG Przepiękna biżuteria - fach w rękach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dzieki wielkie za jakis czas wstawie jakies baczki na pstraga i sporo wahaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Mistrzem w swoim fachu jesteś. W katalogu najbardziej podoba mi się twoja skrzynia na narzędzia, po blaszkach oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Troche tych gratow juz sie nazbieralo w skrzynce sie nie mieszcza i walaja wszedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Jak zawsze ekstraklasa! a jakieś obroty pod pstrązka albo jeszcze coś mniejszego pod jazia beda w ofercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Wielkie dzieki!Bartek wszystko w swoim czasie pomyslow mam mase tylko czasu mi brakuje notorycznie Tak naprawde od takich malych obrotow zaczynalem jakies 10lat temu wtedy jeszcze nie klepalem wahadel robilem je tylko dla siebie w b.malych ilosciach ale mam je do dzis moze kiedys wstawie tak dla fanu aaaa i jakies wobki tez mam zeby nie bylo nawet lamaniec 2cm sie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 takie pierwsze egzemplarze czasem bywaja niesamowicie skuteczne wstaw zobaczymy jak coś bedziesz miał za dużo to ja chetnie nabede takie malenstwa na moje ciurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Bartek aż tyle tego nie mam to są pojedyncze sztuki A tu rodzinka modelu T04 w różnych wariantach T02 w patynie T03 i czerwone kropy Oraz miedziana klasyka T01 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Nareszcie coś dfal moich oczu , ładne te wahadełka. Jak cieplej się zrobi i będę mógł na działce postukać już to i ja muszę coś zmajstrować. T03 i T02 bardzo ciekawe zwory, chyba spróbuję coś skopiwać jeżeli pozwolisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Witam panie Igorze.Widzę że robi pan biżuterię,ostatnia-miedzianka wygląda jak pancerz krokodyla .Sporo pracy kosztowała pewnie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Można kopiować spoko luz nie mam z tym problemu sam się tez wzorowałem na innych Pracy troszke jest ale z czasem jakos to juz idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Ostatnio zrobiłem kilka blaszek morso podobnych na "dużą wodę" waga 25gr dł.90mm i jak widać spodobała się trocią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 WOW - igor widze ze wymarzony zestaw robi swoja robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Widać, że blaszki robione pod Shimaniaka... albo odwrotnie Shimaniak pod biżuterię dobrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Proszę Pana co tu dużo pisać :-) cuda na kiju :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi