Marcys1973 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Igor, Gratulacje jeszcze raz. Niezły tydzień- w środę srebrniak, w niedzielę kelt. Az żałuje, że nie zostałem do niedzieli... A te Twoje Morsy to po prostu rewelacja, że na srebrniaki to strzał w 10-tke to wiedziałem a tu dodatkowo na keltach się tak dobrze sprawdzaja... Super!!!!Może wstaw tez fotki tych karlinek- T01 w nowej szacie (jezeli masz zdjęcia, bo Ci chyba wszystkie zabrałem...) co nam się w środę sprawdziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Marcin to nie srebrniak tylko srebrniaczek ale ryba zaliczona, wszystkie T01 z kropami zgarnoles Ty Wpadaj w marcu powalczymy na innych frontach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcys1973 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 (edytowane) Oj tam, oj tam z ta wielkoscia....Po tak kiepskim styczniu i tych wszystkich informacjach o plesniawce, te środowe srebrniaczki powróciły u mnie wiarę w łapanie trotek w zachodniopomorskim. W marcu jestem na bank.Jeżeli chodzi o karlinki w kropki to postaram się w sobotę zrobić kilka fotek, uważam, ze wyszły Ci zarabiscie. Nawet moja żona jak je zobaczyła to powiedziała, ze są piękne i zaczęła sobie przymierzyć do uszu... Może kolczyki w tym designie zaczalbys robić ;-) Edytowane 11 Lutego 2013 przez Marcys1973 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Marcin jak blachy przestana mieć wzięcie to się na bank biorę za kolczyki,wisiorki nie ma to jak uznanie kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shtomek Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 mam pytanie odnosnie akcesoriów do robienia dziur i roznych wzorków na blaszce i jaka blacha jest najlepsza w miare do takiej obróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Polecam Ci na początek blachę miękką miedź i mosiądz,ten materiał występuje tez w wersji twardej i możesz mieć z nią problem.Do robienia dziur (otworów) to dobre są wiertła a wzorki na blaszkach robi się nabijakami niestety nie można ich nigdzie kupić trzeba samemu zrobić.Jak chcesz ozdobić ją byle czym na początek to polecam gwintownik, jakiś tam ślaczek nim nabijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcys1973 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Obiecane zdjęcie kilku karlinek Igora w kropki. Starałem się zrobić ładne zdjęcie a wyszło jak zwykle.... W realu zdecydowanie lepiej wygladają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 WitamZawsze podziwiałem niesamowity kunszt wykonania przez Igora jego wahadełek. Teraz, gdy jestem na forum mam niesamowitą przyjemność złożenia gratulacji Nie spotkałem się z tak wręcz artystycznym wykonaniem tego rodzaju przynęt. Dla mnie jest to najwyższy stopień mistrzostwa artystycznego. No, a gdyby oczko było np. z kamyczka szlachetnego - to moglibyśmy dyskutować jaka mogłaby być wartość kolekcjonerska takiego cacka. GRATULUJĘ PozdrawiamHarjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Panowie,a klepiecie coś pod bolenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Panowie,a klepiecie coś pod bolenia?Bardzo dobre pytanie,szczególnie jeżeli chodzi o wahadło -też byłbym zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Harjer - Wielkie dzieki za mile slowo!Blaszka pod bolenia bedzie na maj gotowa bedzie relacja na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Spróbuj wcześniej ,bo powoli robi się ciśnienie he he.Może dało by się coś nabyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobbyG Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Harjer - Wielkie dzieki za mile slowo!Blaszka pod bolenia bedzie na maj gotowa bedzie relacja na forum! Witam,@dzerwys "rzuć okiem" w swój priv, mam jeszcze parę wątpliwości po zamówieniu. PozdroRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Hej.Bylo troszke czasu wolnego wiec troszke "nowosci" do wklejenia Obrotoweczki cos pomiedzy nr 1-2 ciezko to ocenic waga 5gr skupiona masa wiec z celnoscia rzutu na kropkach bedzie oki chodza dosyc szeroko ale ja tak lublju!Strzemiaczko sam zrobilem jak za dawnych czasow docelowo beda gotowce Ruszyl nareszcie projekcik z boleniowkami Marcin z ktorym eksploruje ostatnio rzeczki na pomorzu wszedl mi skutecznie na ambicje To sa prototypy ale jestem juz znich zadowolony. Sa bardzo proste na fotce widac podgiecie i to tylko w temacie.Blacha to bialy mosiadz 2,5mm dl.blaszki 82mm szerokosc 11mm waga 15gr.Praca oszczedna blacha jest jakby usztywniona podczas szybkiego sciagania i wykonuje tylko odskoki na boki jakby zwody nazwal bym ta prace "niemiecka" w opadzie bardzo mocno,drobno sie kreci.Przy szybkim naprawde szybkim prowadzeniu idzie ostro pod powierzchnia i czasem chlapnie na powierzchni jak dla mnie bomba efekt 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Cud miód. Obrotówki z gładkim błyszczącym korpusem prezentują się świetnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Dzieki Joker, polerka to moj konik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) Blachy pod Bolesława ,wygląd konkret -szczególnie ta z grubą łuską-klasa.Będzie coś do nabycia?No to czekam na wieści. Edytowane 23 Marca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Pewnie ze tak niebawem rusze z ich produkcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) Igor ja też chcę w pudełeczku ze 2 blaszeczki Twojego wyrobu mieć .Uruchamiaj kowadło . Edytowane 23 Marca 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Jozek bedzie tego troszku jak rusze dam znaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Jozek bedzie tego troszku jak rusze dam znaka Oki bo przygotowuję pudełka boleniowe, conajmniej dwa muszę mieć i wyposażne w konkrety .Oki jakieś "złomki" zakupię u Ciebie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) Widzę że jest kolejka,póki co ustawię się w niej ,można będzie liczyć na 3szt .Czy trzeba się dobijać na priv? Edytowane 23 Marca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Najlepiej napisac chlopaki na priva to ja sobie w notesik potem mail do chin i za miesiac kontener odbieram w Swinoujsciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) Z Chińczykami czy przynętami ,he he IgorJuż piszę,priv. Edytowane 23 Marca 2013 przez Krystekwolf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) To ja Krisa jeszcze zapytam w poniedziałek może zreflektuje na 2-3 sztuki.Igor a możesz wrzucić ile drobnych drobnych za jedną blaszkę? Edytowane 24 Marca 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi