dzerwys Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Dzieki Jurek bardzo mi milo Oby pomogly Ci w polowach!!! Daj kiedys znaka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ja nie wiem Igor, jak dojdą od Ciebie blaszki czy żona nie będzie moja zazdrosna że mam ładniejszą biżuterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Witam.Prąd trochę zniósł mój wątek więc wracam Fotki z tego co mam aktualnie w pracowniCała masa korpusów pod obroty nr 3 tak docelowo bedą wyglądały czyli standard bez wynalazkówObrotóweczki w calościAglia - miedz cynowana opalizowanaAglia cala w mosiadzuAglia miedz Boleniówki troche sie uzbierało nowe nabicie już wczesniej prezentowaneNowa łuska moim zdaniem pasuje do takiej waskiej blaszki jak nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 No i coś dla dużych chłopców na duże rybkiBlacha 20cm waga 45gr nie uzbrojona,praca oszczędna tyko kolebie się na boki,fajna do trolla przy umiarkowanej prędkoasciZ tą łuska w koncu się dogadałem Tarło z mniejszą wersją 15cm 30grZ bliska...i mniejsza wersja w kombinacji cyny i patyny z czerwonymi dodatkami dla efektu blood 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Boleniówy oki,odłóż coś dla mnie Igorze. Mam nadzieję ,że myślisz o tych większych,na bolesława. Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Nie ma problemu cos odlożeWieksze juz tez mam dl.92mm waga 20gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Dzięki Igor,wysłałem priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Igor te 20cm wahadła to są te same które dla mnie robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Tak to jest ten sam model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 bo cóż tu pisać więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Jaka jest praca Twoich boleniowych wahaczy? Mam kilka modeli błystek różnych wytwórców ale wszystkie wykonują ruchy mniej lub bardziej zbliżone do V. Chciał bym kiedyś nabyć blachy o pracy migotliwej bez wychyleń w poziomie tzn bez "machania ogonem" czy jest możliwe nadać taką pracę wahadłówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Hej.Uwazam ze te nie maja wielkiego wychylenia choc jakies tam jest przy szybkim prowadzeniu, prowadzona wolniej nie ma tendencji do zamiatania tylkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Jeden z ciekawszych znaków cechowych jaki widziałem na przynętach. Proste wspaniałe logo, gratuluję pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Dzieki!Myslalem nad tym dlugo mam nawet jakies nabijaki rybki itd ale proste jest najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 (edytowane) Hej.Kilka fotek dla kolegi Franc A tu proby z farbami,ciekawy jestem trwalosci bo to zwykle lakiery w sprayu Na koniec chlebaczek na ktory dlugo czekalem jak dla mnie idealny klimatem do tego co robie rowniez hand made Edytowane 7 Maja 2013 przez dzerwys 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrobajt Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Ta pierwsza łamana wachadłówka cudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Wcale się nie zdziwię, jak dostaniesz od kolegi franc zapytanie, gdzie kupiłeś taki wypasiony chlebaczek A jest super, trzeba przyznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 chryste panie... igor maluje blache... a fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Taki chlebaczek to na kilka pokoleń cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Igor kaska wysłana za blaszki .Powinna być już na koncie u Ciebie.PROSZĘ NAPISZ KTO TAKIE CUDEŃKO Z TEJ SKÓRY STWORZYL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 A nie mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Mifek to tylko dla ryb nie dla mnie heheFranc namiar do Krystiana wyslalem na PWzreszta to nie reklama chyba wiec dla zainteresowanych www.saddlery.pl/ koleszka to wyjadacz w swojej dziedzinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Już wylądowała ta strona w moim pasku zakładek. Mistrz, a jak chce się być mistrzem w swojej dziedzinie, trzeba obcować z mistrzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Już wylądowała ta strona w moim pasku zakładek. Mistrz, a jak chce się być mistrzem w swojej dziedzinie, trzeba obcować z mistrzami.Joker rozumiem, że masz na myśli... siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi