Jozi Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Igor torba kozacka rodem z gór .Będziesz wyglądał jak góral na saxach .Malowanie blaszek, hm ciekawa sprawa, coś nowego u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Hej Igor.Ciałem Cię poinformować że obrotki i wahadłówki dotarły.A wraz z nimi organizm wytworzył ogromne pokłady Endorfiny . Powiem tak, zdarza się w maju 24 grudnia i mi się właśnie to przytrafiło.Ogromne dzięki i uznanie za włożone serce .PS.W PONIEDZIAŁEK POWAŻĘ I PODRZUCĘ FOTKI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Kolejna partia malych wiroweczek dla kolegi z forum rozmiar "0" i "1" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Na prośbę kolegi wstawiam zdjęcia kilku przynęt Igora, które przywędrowały do Płocka Nie jest to jakość zdjęć Stanka, bo z ręki starym gratem robiłem, w świetle zachodzącego słońca, które nieśmiało zerkało przez moje okno. Więc czas w miarę krótki, i drżenie rąk może być widać Rozmiar "2" waga 9g Rozmiar "4" waga 15g Boleniówka 13g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 miałem okazję kilka zobaczyć i szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Dzieki ale po co ten mlotek juz cos przy nich majstrowales Robert? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Igor - dla klimatu bez młotka ani rusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Błyskotki pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Dzieki ale po co ten mlotek juz cos przy nich majstrowales Robert? Młotek sobie specjalnie zmajstrowałem do zrobienia zdjęcia Za blachy i muchy się nie biorę, jak już wspomniałem w wątku u nowwaka.Nie łapie się kilku srok za ogon. Poza tym, lubię kupować od innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Igora zostało Ci tych obrotek w rozmiarze ''0'' i ''1'' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Niestety nic juz nie mam ale mozna zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Igorniestety nie udało się łamańca stestowaćstara zabrała i zapytała kiedy jej łańcuszek dokupie :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Hej.Ostatnio przy większym zamówieniu na blaszki P03 stwierdziłem że na własny użytek mam ich za mało postanowiłem więc wyklepać sobie mała gromadkę o takichtu lepiej widać podgięciea tu potwierdziła się ich skuteczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Witaj Igor czy takie cacka pod szczupala long 3-jka lub 4-rka ( sreberko , mosiądz ) i do kompletu aglie 4-rki są do zdobycia , zamówienia Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Nie ma problemu Pisz na priva co potrzebujesz konkretnie.IgorFranc jutro wysylam Twoje maluszkii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wahadełka pierwsza klasa, nie mam warsztatu żeby choć odrobinę zbliżyć się do Twoich. Naprawdę kawał dobrej roboty. Piszę o wahadłach bo wirówki jakoś mi nie leżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Dzięki Igor Obrotki doszły , bardzo piękne . Poprzednia partia sprawdziła się A łamańca jeszcze nie testowałem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Cos mi sie wydaje ze te bardziej spodobaja sie Twoim rybkom w kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Dziś zrobiłem w końcu testy obrotówek (1 i 2) no i kropki bardzo w nich zasmakowały, 2 wyjęte i kilka spadów, wielkością nie porażały ale emocje były, co do obrotówek to kręcą się idealnie, drgania emitowane przez paletki na takiej trąconej wodzie w zauważalny sposób prowokowały ryby do reakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Matt wszystko juz poskladane fotki dla Ciebie long 3 i 4 dla porownania z waga trafilem jak chciales roboty troszku bylo ehhh ale sie udalo Aglie tez juz gotowe spokojna glowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zamurowało mnie :| , te obrotóweczki sa tak "piękne" ,że szkoda by mi było na nie łowić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Oj tam, a co maja zbierac kurz na szafce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Matt wszystko juz poskladane fotki dla Ciebie long 3 i 4 dla porownania z waga trafilem jak chciales roboty troszku bylo ehhh ale sie udalo Aglie tez juz gotowe spokojna glowa idealne priva posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 No to milo slyszec (czytac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 A tu tandem mix mosiadz i miedz, zrobilem kilka dla siebie pod szczuplego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi