mifek Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 lameta by sie znalazla... tylko nie wiem czy kotwica pomiescila by jej az tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Sa waskie lamety nawet na kotwice nr 2 a jak cos to bez problemu mozna ja przyciac to jest dobry patent bo mozna odwijac ,zawijac itd. itd zaleznie od warunkow.a takie dociazanie czesto pomaga blaszce bo ja stabilizuje i nie ma tendencji to obracania sie ale tym blachom to i tak nie grozi Obciazenie zakladam na trzonek kotwicy nie na kolanko. Edytowane 26 Czerwca 2013 przez dzerwys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 A to część blaszek dla kolegi drago,reszta juz spakowana Foty na szybko tak pogladowoi po blaszce dla jego dziewczyn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Piękne ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 W realu wyglądają lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Żal zakładać. Chyba, że jako kolczyki. Poproszę kilka wahadełek 12-14 cm i wadze 25-35 gram.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Hej.12 i 14cm? Jaki model taki jak juz masz z tych wiekszych?Cos ci ten priv nie dziala jak cos pisz na igor_olejnik@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 A tu Kuba Twoje mikrusy waga coś ok 2,5gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Hej Igor , potrzebuje coś pod troćkę bo sezon się zbliża wielkimi krokami a w pudełkach pustka Reszta priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 A tu Kuba Twoje mikrusy waga coś ok 2,5gr 001.jpg007.jpg016.jpg004.jpgO kurcze ale bajery wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 super obrotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) A tu Kuba Twoje mikrusy waga coś ok 2,5gr 001.jpg007.jpg016.jpg004.jpgpo te mikrusy to i ja się uśmiechnę reszta będzie na priv czy masz coś pod okonia ? Edytowane 30 Czerwca 2013 przez j-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Dzięki Igor za wahacze boleniowe Rano odebrałem a wieczorem już test , padły 2 rybki 50 i 67 centów.Brania bardzo widowiskowe i mocne. Mniejszy bolek Moja próba sfotografowania blaszek...coś kiepskawo wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 No to super taka wiadomość cieszy najbardziej Dzięki!Ostatnio ryby przypomniały sobie o Kalewie no to ja też.Kształt bardziej zaokrąglony niż pierwowzórDł.82mm waga 25gr materiał miedz 1mm,pocynowana nabicie drobna łuska i troszku czerwieni.Praca- mocne kopanie na boki robi w wodzie zamieszanie...Ja akurat zbroje od strony węższej wtedy tor pracy jest równy.Jutro będzie miała co robić 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) A tu Kuba Twoje mikrusy waga coś ok 2,5gr 001.jpg007.jpg016.jpg004.jpgPiękne :-)Czy można takie same zamówić u ciebie lub cięższe jak się da? Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Nie ma problemu Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 A jak myślisz dał byś radę zrobić tak małe i ważące ponad 3g ?Tak czy tak to i tak :-) poproszę na pw o dane do przelewu i kwotę :-)Piękne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Spoko da rade dla ich pracy to nawet lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Napisałem do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Igor jest wlasnie na rybach i probuje polamac swoj kij pstrągowy na ... powaznych rybach jak wroci to sie odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Kij ocalał,było wesoło "Sławkowy light jerk 185cm 17lb" pokonał bolka 78cm i suma 150cm Panie Wojtku dzieeeeeekki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Kij ocalał,było wesoło "Sławkowy light jerk 185cm 17lb" pokonał bolka 78cm i suma 150cm Panie Wojtku dzieeeeeekki!!! Cała przyjemność po mojej stronie i oby więcej takich niezapowiedzianych przygód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Wojtek jeszcze troche i będziesz... profesorem od podbierania sumów kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Mifek Twoje pstragi sa juz na warsztacie dzis testowałem praca waskie kolebanie wiec nie bedzie w nurcie zabierac kija Zrobie o różnym podgieciu zobaczysz sam ktora lepiej podpasi, oczywiście Tobie bo sznsa ze zobaczy je głowa jest....no wiadomo jaka :)Ale sa tacy co sie przyfarciło hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Igor, ile to waży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi