dzerwys Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 33-34gr bez uzbrojenia 15,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 33-34gr bez uzbrojenia 15,5cm Ma moc ale chyba nie mam takiego konia, co by to ogarnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 popper pozycze ci powiedz tylko slowo BTW. igor a ty planuesz sie wybrac na glowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zobaczymy sporo jeszcze czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Jakbym mogl coś dorzucić to przy podginaniu nie przesadzaj - zdecydowanie wole (ciekawe czy glowatki tez) fajne kolebanie a'la swimmbait bez ruchu wirowego. o opor się nie martwie. Będą ciągane na Czarnej Mambie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Wirowego???Nie w tych wahaczach przypomnij sobie ostatni wypad na glowe to ten typ pracy nie,lepszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 te ktore mialem na ostanim ... przed ostatnim zlocie byly kosmiczne. bylem w stanie prowadzic je na 2 m jak i na wodzie 50cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) To teraz masz takie same tylko w innych mundurkach Pstrag mosiadz-czerwone kropki w bałych oprawkachPstrag miedz/cyna-czerwone i czarne kropyi Lipien jak dla mnie kolor wyszedł najlepiej Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez dzerwys 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 aż się normalnie mordka mi ucieszyła... Dzięki Igor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Spoko!W realu wygladają lepiej a jeszcze lepiej chodzą w wodzie!Godski zerknij czy o taki kształt Ci chodzi tej algi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Igor a jaka waga i rozmiar tych Mifcia wachaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Hej Karol33-34gr bez uzbrojenia 15,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 nooo alga też fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Igor a jeszcze jak planujesz ta Alga ile bedzie ważyć.Jak w granicach 25-30gr jak podobne kalewy to bym się pisał po 2szt tz kalewa i alga z nabiciem łuski. Kalwey przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Alga z blachy 1mm waga równe 30grTak sobie zmajstrowałem na szybko okonka w patynie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Piękna blacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Alga z blachy 1mm waga równe 30grTak sobie zmajstrowałem na szybko okonka w patynie IMG_7062.JPGA ja bym chciał takiego okonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 I ja i ja No ale z tym to się w peemce zrealizuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Igor a nie myślałeś by te chromy zmatowić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Andrzej to są blaszki pod określone zamówienie.Matowanie jak najbardziej, nie jest to żaden kłopot Igor Pomorski przeciagnął mnie w tym temacie okrutnie, wyszły ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Pasuje, pasuje. Jak najbardziej. Ale killer. Proszę zrób. Okoń na 100% - 1 sztuka. Pozostałe 3 według uznania. Czerwone akcenty mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Dobrze, ze tutaj zajrzałem. bo ktoś by mi mojego okonka zaraz sprzątnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ok wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Igor nie zapomnij o mnie 2x Alga i 2x Kalewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Andrzej to są blaszki pod określone zamówienie.Matowanie jak najbardziej, nie jest to żaden kłopot Igor Pomorski przeciagnął mnie w tym temacie okrutnie, wyszły ślicznie Blaszki są OK, po prostu - ŁADNE. Natomiast pozwoliłem sobie zapytać o te chromy ponieważ odnotowuję zdecydowanie mniej brań tam gdzie wahadło mocno lusterkuje swoim chromem. Inaczej to wygląda na przepolerowanej blasze która po kilku wypadach dopasowuje się do wody - otarcia, zmatowienia, naturalna patyna. Przy chromach niestety temat niezniszczalny... Mam czystą wodę na łowisku, stąd ta sugestia. Jak pod zamówienie - wszystko jasne. Wystawiane Kalewa przy tej grubości blachy na szczupakowej wodzie potrafią nieźle namieszać. Mam nadzieję, że spotkamy się na Pucharze. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi