robkelt Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Blaszki Igora naprawdę są cudowne Mialem 6 sztuk, zostalo juz tylko 5, jedna obrotówka (najladniejsza) zostala na dnie rzeki Chociaż nic na nich jeszcze nie zlapalem, ale to dlatego bo bardzo szkoda mi moczyć takie cuda, więc lapalem jeszcze na nich nie wiele Trociowe moze tylko jeden wieczór moczylem, pracują bardzo dobrze.... Więcej będę na nich lapal za kilka tygodni, jak przyjdzie duża ryba i będzie jej wiecej Boleniówkę probowalem chyba tylko z godzinę, jest to dość nietypowa przynęta dla mnie i muszę się jeszcze nauczyć z nią pracować No a szczupakowe przynęty czekają jeszcze prawdziwej jesieni, i konca sezonu lososiowego na Litwie bo teraz to kazda wolna chwila będzie spędzana nad Wilią w oczekiwaniu lososia zycia Jak już cos zlapię to zamieszczę tutaj zdjęcie napewno Pozdrawiam,Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Godski to są Twoje blaszki jutro lecą. Fotka na szybko jak chciałes od tak poglądowo 001.JPG008.jpgGórna i dolna niestety dostępne w dziale sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 dobra robota.dla czego ja nie mam takich zdolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Hej.Długo mnie nie było bo pracy sporo ale....Ostatnio na warsztacie tylko jeden model S01 w różnych,różnistych wagach i wykończeniach te ze zdjęć to 76gr i tylko 85mm długości, blacha miedź 3mm!!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 fajowe te twoje wahadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 No i blaszka okazała sie szczęśliwa! Krótki niedzielny wypad z sąsiadem na pobliskie jeziorko zaowocował jednym braniem To co się uwiesiło przeszło moje oczekiwania bo z tego bajora łowiłem tylko szczupaki max 65cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Konkret blacha konkret ryba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiningista Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Taki dzisiejszy boluś na autorską wahadłówkę. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Ale kloc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Piękny szczupły , a żelastwo to już w ogóle maistersztych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Hej.Jak tam Jacek zamowiłess sobie torbe,chlebak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Witam Igorżona nie miała pomysłu na prezent i jej podsunąłem temacik , miała coś tam działać a tym kierunku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Piękne blaszyska robisz , aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Igor, ja Ciebie bardzo proszę o 2-3 boleniówki, na "morskie sreberka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
payara Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Igor, ja Ciebie bardzo proszę o 2-3 boleniówki, na "morskie sreberka" Witam...jeśli mozna,to "podepnę" się pod tę prośbę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Nie ma problemu chlopaki skrobnijcie mi na priv co dokladnie chcecie i sie zrobi.Mi w glowie tez juz tylko morskie trocie a ta bolenioweczka jest idealna juz testowalem, narazie bez rybki ale to kwestia dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Pod seatrouty fajnie było by zobaczyć i mieć oczywiście coś fluo :-) Jakas czerwień cycus... Z drugiej strony trochę mieszane uczucia mi towarzyszą przy malowaniu zwykła farbą wyrobów "jubilerskich" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Ja bym coś pokombinował z kolorami/malowaniem ale czasu nie mam.Jak ktoś ma ochote sie pobawić moge podesłać kilka szt Kiedyś rozmawialem o tym z Marasem, da sie to zrobic i powloka jest jak dzwon ale czasu tez chlopak ma jak na lekarstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Igor możesz podesłać Moja Agata ma cały karton lakierów do paznokci to jakieś odcienie dobiorę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 To znajdz tam jakies fajne oczojebne kolory fluo i zwędz jej maźniemy jakieś akcenty fajne.Mowie serio!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 To znajdz tam jakies fajne oczojebne kolory fluo i zwędz jej maźniemy jakieś akcenty fajne.Mowie serio!!! Ja tam sie nie znam wybrałem "kilka", a ty już sobie wybieraj Jak byś chciał coś w bardziej natralnych kolorach to jest tego jeszcze z 1,5 kilograma Z pozdrowieniami od www.agatabielecka.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 A ja zbierałem kiedyś "joby" jak żonę zapytałem, czy ma lakier do szponów . Ty nawet pytać nie musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 czerwony fluo ,biały,pomarańcz to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Wojtek zajade w tyg. chyba do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi