Skocz do zawartości

WAHADŁA IGORA OLEJNIKA - @DZERWYS

Rekomendowane odpowiedzi

Blaszki Igora naprawdę są cudowne :) Mialem 6 sztuk, zostalo juz tylko 5, jedna obrotówka (najladniejsza) zostala na dnie rzeki :(

Chociaż nic na nich jeszcze nie zlapalem, ale to dlatego bo bardzo szkoda mi moczyć takie cuda, więc lapalem jeszcze na nich nie wiele :)

Trociowe moze tylko jeden wieczór moczylem, pracują bardzo dobrze.... Więcej będę na nich lapal za kilka tygodni, jak przyjdzie duża ryba i będzie jej wiecej :)

Boleniówkę probowalem chyba tylko z godzinę, jest to dość nietypowa przynęta dla mnie i muszę się jeszcze nauczyć z nią pracować :)

No a szczupakowe przynęty czekają jeszcze prawdziwej jesieni, i konca sezonu lososiowego na Litwie :) bo teraz to kazda wolna chwila będzie spędzana nad Wilią w oczekiwaniu lososia zycia :)

Jak już cos zlapię to zamieszczę tutaj zdjęcie napewno :)

Pozdrawiam,

Robert

• 2 tygodnie później...

No i blaszka okazała sie szczęśliwa! Krótki niedzielny wypad z sąsiadem na pobliskie jeziorko zaowocował jednym braniem :) To co się uwiesiło przeszło moje oczekiwania bo z tego bajora łowiłem tylko szczupaki max 65cm. :)

post-48814-0-41996300-1380529321_thumb.jpg

• Like 3

Ja bym coś pokombinował z kolorami/malowaniem ale czasu nie mam.

Jak ktoś ma ochote sie pobawić moge podesłać kilka szt ;)

Kiedyś rozmawialem o tym z Marasem, da sie to zrobic i powloka jest jak dzwon ale czasu tez chlopak ma jak na lekarstwo...

To znajdz tam jakies fajne oczojebne kolory fluo i zwędz jej :D maźniemy jakieś akcenty fajne.

Mowie serio!!! :)

Ja tam sie nie znam :) wybrałem "kilka", a ty już sobie wybieraj :D

post-47344-0-59318600-1381694960_thumb.jpg

post-47344-0-16386200-1381694970_thumb.jpg

post-47344-0-44513300-1381694978_thumb.jpg

post-47344-0-64492900-1381694985_thumb.jpg

post-47344-0-74562500-1381694994_thumb.jpg

Jak byś chciał coś w bardziej natralnych kolorach to jest tego jeszcze z 1,5 kilograma :D

Z pozdrowieniami od www.agatabielecka.pl

• Like 1