Wojciech_B Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Wojtek zajade w tyg. chyba do Ciebie Zapraszam Tylko zaanonsuj się wcześniej cobym był na rewirze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Ja tam sie nie znam wybrałem "kilka", a ty już sobie wybieraj lakiery.JPG lakiery2.JPG lakiery3.JPG lakiery4.JPG lakiery5.JPG Jak byś chciał coś w bardziej natralnych kolorach to jest tego jeszcze z 1,5 kilograma Z pozdrowieniami od www.agatabielecka.plJak bym szafkę mojej żony widział Jak nie daj boże coś podprowadzę to zaraz widzi. Zna je lepiej niż ja swoje woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Wracajac do tematu blach.Idzie jesień to przygotowania do sezonu powoli ruszająi karlinek bedzie sporo na warsztacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Witam.Po wielu eksperymentach z opakowaniami na blaszki zatoczyłem koło i zdecydowałem sie na sprawdzone rozwiązania.Tak to teraz wyglada i chyba juz zostanie PozdrawiamIgor 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Stylowo... I z klasą. Dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Bombonierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Dzięki chłopaki!!!A tu tak poglądowo bo z bykiem że chocho dobrze, że mała,próbna partia poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Poczekaj z dziesięć lat, puścisz w obieg jako białe kruki. Chociaż po dekadzie kupować mogą już nowe pokolenia wędkarzy, dzisiejsi gimnazjaliści, nie domyślą się. Edytowane 31 Października 2013 przez Dagon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Dagon tylko cieszyc się czy płakać A tu mam jeszcze garbatki, małe dziadostwo, ale robia swoje...Zrobione na pręcie mosiądz - 8mm, listek nie jak do tej pory 0,7 mm a 1mm o dziwo lepiej to smiga Idealne na grubego kropka z większej rzeczki albo letnia troć Na dzien dzisiejszy tylko taki rozmiar garbatki przewiduje w swojej ofercie na moje oko jest to nr 2 wagę można obniżyć poprzez lżejszy korpus i ciensze skrzydełko np 0,6mm - sprawdziłem jest oki!Te z fotek ok 11gr Edytowane 31 Października 2013 przez dzerwys 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Te z fotek ok 12grIgor, pokażesz ją "od spodu"? Znaczy korpus.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Waldek mówisz i masz Ide na warsztat je zważyć dokładnie, zaraz wracam Moja niedokładna waga skakała 10/11gr Edytowane 31 Października 2013 przez dzerwys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 No to ja chcę przygarnąć taką "parkę". Podaj proszę na priw wszystkie dane do przelewu z kwotą. To może być lekarstwem , na wiosenne jazie spod "radaru", jak belonka nie przypłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (...)Moja niedokładna waga skakała 10/11gr Nie wahała się wahać? Chciałem napisać z błędem, ale młodzież czyta i jeszcze pomyśli, że "ch" jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Oki Waldek wszystko jasne Janusz, to Ci sie udało zripostować trafnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Dzięki chłopaki!!!A tu tak poglądowo bo z bykiem że chocho dobrze, że mała,próbna partia poszła IMG_7485.jpg Sam grawerkę robiłeś, czy zlecałeś gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Igor. Dla mnie bomba. Ciekawe ilu się zorientuje, bez specjalnego "kompasu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Robert grawerkę robił znajomy na jakimś laserowym ploterze chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 (edytowane) Garbatki super, ale zastanów się jeszcze nad mniejszymi ciutkę Waga też fajna. Kiedyś na pstrągowaniu dostałem od Mifka Wrtę i od tamtej pory muszę mieć taką ciężką garbatkę w pstrągowym pudełku, nie ważne czy to zima czy wiosna. Nie raz tyłek ratowała. Pewnie też się po taką parkę zgłoszę niedługo. Edytowane 3 Listopada 2013 przez Artech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Artur Wrta tak jak już kiedyś pisałem jest the best, dla mnie to pierwowzór idealnej garbatki.Myśle,że ten mój model jest wielkościowo podobny chybą, że Wrtę robią w kilku rozmiarach...Coś w tej blaszce jest magicznego choć niewiele osób jej używa... Garbatka tak ma albo ją kochasz albo nienawidzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 (edytowane) Wrta występuje w kilku wielkościach. Jak dobrze pamiętam to od 0 do 4.Jeżeli Twoja jest wielkości 2 Wrty to będzie super na pstrągi Edytowane 3 Listopada 2013 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Odkopałem wątek i śpieszę poinformować o nowościach z pracowni Oldstream Na zdjęciu blaszka S03 w nowym kształcie, wahadłówka nabrała krągłości i zdecydowanie w tej wersji bardziej mi się podoba!Praca też ciekawsza ale o tym innym razem Trociówka T01 też doczekała się nowego/starego designu teraz będzie klasyczną "trumienką" .Podgięcia i co za tym idzie jej praca zostały zachowane.Fotki niebawem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Igor poprosze w takim malowaniu jak na foto 3 sztuki S03.Pozdr Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi