Skocz do zawartości

WAHADŁA IGORA OLEJNIKA - @DZERWYS

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam sie nie znam :) wybrałem "kilka", a ty już sobie wybieraj :D

attachicon.giflakiery.JPG

attachicon.giflakiery2.JPG

attachicon.giflakiery3.JPG

attachicon.giflakiery4.JPG

attachicon.giflakiery5.JPG

Jak byś chciał coś w bardziej natralnych kolorach to jest tego jeszcze z 1,5 kilograma :D

Z pozdrowieniami od www.agatabielecka.pl

Jak bym szafkę mojej żony widział  :blink:  Jak nie daj boże coś podprowadzę to zaraz widzi. Zna je lepiej niż ja swoje woblery  :lol:

• 3 tygodnie później...

Dagon tylko cieszyc się czy płakać ;)

A tu mam jeszcze garbatki, małe dziadostwo, ale robia swoje...

Zrobione na pręcie mosiądz - 8mm, listek nie jak do tej pory 0,7 mm a 1mm o dziwo lepiej to smiga :)

Idealne na grubego kropka z większej rzeczki albo letnia troć :)

Na dzien dzisiejszy tylko taki rozmiar garbatki przewiduje w swojej ofercie na moje oko jest to nr 2 wagę można obniżyć poprzez lżejszy korpus i ciensze skrzydełko np 0,6mm - sprawdziłem jest oki!

Te z fotek ok 11gr

post-48814-0-42677100-1383244207_thumb.jpg

post-48814-0-13761700-1383244284_thumb.jpg

Edytowane przez dzerwys
  • Like 3

Garbatki super, ale zastanów się jeszcze nad mniejszymi ciutkę  ;) Waga też fajna. Kiedyś na pstrągowaniu dostałem od Mifka Wrtę i od tamtej pory muszę mieć taką ciężką garbatkę w pstrągowym pudełku, nie ważne czy to zima czy wiosna. Nie raz tyłek ratowała. Pewnie też się po taką parkę zgłoszę niedługo.

Edytowane przez Artech
  • Like 1

Artur Wrta tak jak już kiedyś pisałem jest the best, dla mnie to pierwowzór idealnej garbatki.

Myśle,że ten mój model jest wielkościowo podobny chybą, że Wrtę robią w kilku rozmiarach...

Coś w tej blaszce jest magicznego choć niewiele osób jej używa... Garbatka tak ma albo ją kochasz albo nienawidzisz :)

• 3 tygodnie później...

Odkopałem wątek i śpieszę poinformować o nowościach z pracowni Oldstream ;)

Na zdjęciu blaszka S03 w nowym kształcie, wahadłówka nabrała krągłości i zdecydowanie w tej wersji bardziej mi się podoba!

Praca też ciekawsza ale o tym innym razem :)

Trociówka T01 też doczekała się nowego/starego designu teraz będzie klasyczną "trumienką" .

Podgięcia i co za tym idzie jej praca zostały zachowane.

Fotki niebawem.

post-48814-0-21085200-1385319849_thumb.jpg

post-48814-0-48029500-1385319935_thumb.jpg

• Like 2