dzerwys Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Spoko Karol Mysle ze z blachy 2,5 będzie ważyła ok 28gr sprawdze jeszcze.w takiej wadze blaszka możę być dobra na nocnego suma tak sobie analizuje po rozmowach ze znawcami tematu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Igor jesli mozesz to wyklep je troszeczke z cieńszej blaszki bo te ok. 28gram lekko za dużo Edytowane 28 Listopada 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Twoje będą 19 - tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Witam wszystkich.To i ja dorzucę swoje 5 groszy,a nawet więcej.Praktycznie z wędkarskiego punktu widzenia jestem od najmłodszych lat wychowany na wahadłówkach.Do tych przynęt potrzeba dać coś z własnej inwencji,improwizacji pomimo ich nienagannego wykonania,Łowienie nimi to czysta niespieszna poezja.Do dzisiaj jestem im wierny i jest to moja podstawowa przynęta.To one przyniosły mi najpiękniejsze i największe ryby.Łowiłem na różne firmowe wyroby,polskie i zagraniczne.Polskie do pewnego czasu prezentowały dobry poziom,mam na myśli błystki ze znakiem czapli w kółeczku.Potem było już coraz gorzej,więc zacząłem sam sobie coś tam robić,ale niestety nie mam takiego talentu jak Pan Igor Olejnik. Jego błystki są rewelacyjne zarówno pod względem wykonania jak i skuteczności.Łowiąc na błystki pana Igora poczułem się naprawdę bardzo szczęśliwy,nie tylko że posługiwałem się tak misternie wykonaną przynętą,ale też że na te przynęty złowiłem piękne ryby Panie Igorze tak trzymać. PozdrawiamJózef Leśniak Edytowane 1 Grudnia 2013 przez Józef Lesniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Igor co taka cisza w temacie pewnie zarobiony przed sezonem jesteś Ps. Dorzuć do zamówienia z 3 sztuki obrotóweczek LONG 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Karol sezon na trocie rzeczne tuż tuż... u Igora wióry leca ze hoho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 No faktycznie nie jest lekko :)jedna praca ,druga ale co tam wszystko będzie na czas i do wszystkich dotrze.Karol spoko wodza zapisałem Cie w "kapowniku"W sezonie 2014 więcej się będzie działo w watku. ` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Hej po długiej przerwie!W sezonie 2014 chcę porobić sporo modeli pod nazwą Classic.Będą to modele bez zdobień, wykończone na wysokim poziomie w wielu wersjach kolorystycznych i atrakcyjnych cenach Poniżej blaszki ala Gnom, Mors nr 1 W między czasie doszło do mnie sporo tzw. materiałów reklamowych 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 koszulke już mam, ale czapka - pierwsza z lewej ... to jest to czego mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Spoko dogadamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Ja koszulki nie mam, a chętnie bym miał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcys1973 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 I samochód będę miał czym okleić Igor połamania kija na zawodach. Tylko nie wyłap wszystkich ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Igor ma duzą przewage. Może sobie pozwolić na zanęcanie prawdziwymi cudeńkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Dzięki Marcin może coś się uda złowić i tym razem Mifek wiesz w jakich szewc chodzi butach ja tez tak mam wiec wole nie necić za dużo heheNa stronce www.oldstream.pl będą dostepne wszystkie produkty reklamowe tylko jeszcze kilka dni trzeba poczekac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Jakbyś miał jakieś braki to mogę Cię poratować zapasami Twoich świecidełek z mojego pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 I po zawodach. Atmosfera i cała impreza super ale rybki słabo współpracowały ja bez brania.Blaszka T02 była moim czarnym koniem dosłownie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Hej.Ostatnio kombinowałem ze zdobieniem dwustronnym i coś mi tam wychodzi powoli Edytowane 3 Marca 2014 przez dzerwys 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Perfekcja w każdym calu. Masz do tego rękę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Metal nie ma dla Ciebie tajemnic, piękna blaszka. Czym robiony ten wzorek jeżeli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Dzięki chłopaki!Ten wzorek zrobiłem bardzo starym wiertłem troszke go przerobiłem i tak wyszło Z założenia mają to być ości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Mi to przypomina ślad po wiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerro28 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witam nowy na forum ,pozdrawiam Pana Igora i wszystkich miłośników wahadeł.Panie Igorze czy jest techniczna możliwość wykonania wahadła do opadu ,jigowania na wody stojace ,które podczas opadu nie kręciło by sie wokół własnej osi tak jak np mors czy mepps syclops tylko lusterkowało i odskakiwało na boki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Cześć bez Panowania mi tu Wąskie blaszki mają to do siebie, że w opadzie mocno się obracają ale to czasem też prowokuje ryby.Do opadu dobre są blaszki lekkie o sporej powierzchni czyli szerokie, opadają spokojnie długimi odjazdami w prawo/lewo. Z jigowaniem blachami nie mam doświadczenia nie wiem też co masz na myśli pisząc jigowanie Jeśli chodzi o klasyczny opad to stosuję go bardzo często na wodze stojącej i w ruch idą cieżkie blachy od 25 gr w góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerro28 Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam Igor.Chodzi mi o wody stojące dokładnie Czorsztyn ryba sandacz głębokości od 4 do 25 metrów(spinning)wahadło żeby było mniej szczupakowo-okoniowe czyli bez tego obracania sie wokół własnej osi w pionie podczas opadu .Mors 1/2 wagi jest prawie idealny bo jest wąski fajnie odbija na boki tylko to kręcenie się zaraz się jakiś okoń uwiesza.Problem właśne w tym ,że mu bardziej wąskie blachy pasują bo mu ukleje przypominają,gnomem próbowałem bez efektów....Zanalazłem w necie kuusamo rasanen 7 cm 20 gram-taki chudy gnom niezbyt wykrępowany.Mógłbys coś doradzić ,zrobić na zamówienie w miarę waską blachę o pracy tylko odskakujacej.A może ci zawracam głowę a ty masz w swojej ofercie wahadło na zaporówki do opadu ,które lubi sandacz.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi