dzerwys Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Spoko Mifek wpadaj na luzie Andrzej teraz siedzę w małych przynętach na większe przyjdzie czas jesienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Igor a jak tam garbatki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Artur czyżbym o Tobie zapomniał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 IMG_8231.JPG O tą kotwicę pytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Artur czyżbym o Tobie zapomniał??? Nie, o niczym nie zapomniałeś. Pytam tylko czy coś działasz w tym kierunku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Robert gdzieś to u siebie znalazłem w ilości kilku szt. nie pamiętam co to takiego Artur teraz robię te maluszki wahadełka ale chętnie prześle Ci te co mam z garbatek do testów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 To możemy zrobić małą wymianę, ja podeślę Tobie coś pod bolenia do testów. Ale to dopiero jak coś zrobię, bo ostatnio rozeszło mi się wszystko po ludziach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Oki nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Parę klapnięć lustrem z sobotniego wypadu... Przynęta: mniejsza boleniówka Dzerwys'aKij: Seria RECON I gen. PHX-C715H 7'1" 10 - 25 3/8-1 1/2 Multik: Shimano Calais 201aLinka: Unitika Salt Water PE Silver threaded (czy jakoś tak)Końcówka: FC XZOGA 0,25mm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Hej.U mnie na warsztacie zmiana kierunku z UL na wagę ciężką. Na wykończenie czeka model S01 w wersji 48gr i 60gr I coś mniejszego ale też słusznej wagi jak na takie rozmiary blaszki.Model S03 i 35gr - blacha miedz 3mm Edytowane 6 Czerwca 2014 przez dzerwys 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Igor rozumiem, że zbroisz się na sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Witam, Najlepsze blachy zasługują na najlepsze kotwice czyli Gamakatsu treble 19. Igor tak zupełnie na poważnie- zrób mi ze 20 tylko takich mniej dopieszczonych,mogą być ze srebrnym matem, wiesz jak u mnie jest, max 5 rzutów i albo siedzi ryba albo blacha siedzi na stale w rzece. Nie przywiązuje się do przynęt ale tych mi po prostu będzie szkoda rwać Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Mifek właśnie pod sobotę robię S03 Bujo spoko wodza, będziesz miał wersje "Branie albo rwanie" Jak już wszystko zostanie w wodzie do u Słonia w pudłach coś jeszcze znajdziesz Paczka powinna już u niego być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 ale gnomidla też zabierz one do mnie jakoś przemawiają z glebi zwych mrocznych dusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Mifek właśnie pod sobotę robię S03 Bujo spoko wodza, będziesz miał wersje "Branie albo rwanie" Jak już wszystko zostanie w wodzie do u Słonia w pudłach coś jeszcze znajdziesz Paczka powinna już u niego być. Hej, Wątpię by i Słoniu wrócił z zapasem, on tam ma być z dziećmi wiec więcej osobników do rwania O Kubie i jego małym już nie wspomnę, będzie ponton to czasem urwie się mniej Ostatnio starczyły mi na jedna rybę i trzy spięte Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Chyba coś pod SZWEDA muszę zamówić z tak ciężkiej artylerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jacek no problem, to bardzo fajnie pracujące i łowne blaszki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Jakiś czas temu dawałem info odnośnie gadżetów czapeczki,koszulki itd...Zainteresowanych zapraszam na www.oldstream.pl zakładka gadżety Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Igor a większe rozmiar koszulek da rady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 A jaki chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Minimum XXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 xxxl albo xxl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Myślę, że te moje XL są jak EU XXL.Wyślę Ci z blaszkami zerkniesz jak coś to odeślesz i załatwi się większą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 ok fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Artur to Twoje garbatki jutro powinny być u Ciebie Te są moje A to część zabawek Jacka Janusz Twoje blaszki też są w drodze 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi