Artech Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Zaje...fajne. Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Świetne blaszki. Mam co prawda jedną T05 ale jest mega łowna - podczas jedego wypadu złowiłem na nią bolenia, szczuapaka i sandacza więc rybkom smakuje. Mam pytanie - czy można zamówić wykonanie blach na wzór Polspinga Perkoza? To bardzo skuteczna blaszka na moich wodach szczupakowych, lecz niestety gnije na potęge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Paweł ja bazuje raczej na swoich wzorach. Oczywiście są one podobne do kultowych wahadeł ale staram się nie robić wiernych kopi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caen Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Te garbatki jaki mają rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 To takie dobre 2+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Piękne garbatki . A za moimi GNOMAMI już nogami przebieram Dzięki Igor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Ja bym takimi cudami do wody na pewno nie rzucał... szkooooda by było kawał solidnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 No i się doczekałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Igor super , zęby bym wybił przez te Twoje blachy Nie mogłem z ciekawości dojść do domu tylko po drodze już podarłem przesyłkę .I podziwiam kunsztowne rzemiosło . Pod nogi człek nie patrzy bo głowa w chmurach i jak tu nagle ktoś podrzucił płytę chodnikową ...jak szedłem na pocztę to zdawało mi się że jej nie było ,sandał przegrał nierówną walkę czego skutkiem była rozsypana biżuteria . Szybko się pozbierałem i już ze spuszczoną głową powędrowałem do domu . Ale w sumie specjalnie zły nie jestem bo wcześniej też się ktoś musiał tam wyłożyć bo wszystkiego nie zebrał bo jak w pośpiechu się zebrałem to jedna więcej mi się znalazła blacha .Bardzo Igor dziękuje .ps. koszulka lux wyglądam jak pasztetowa na słońcu :lol: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 No to nieźle zaszalałeś.... Nie wiem czy dobrze pozbierałeś bo tamten co pierwszy przydzwonił w płytę zostawił dwie ale spoko trzeci się ucieszy Koszulka rozmiarowo oki rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Bardzo dziękuje za prezentowe blaszki Bardzo mi milo . Koszulka ok I garbatki chciałem zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 A to proszę pisać śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Hej.Mój świat ostatnio mocno wiruje więc wstawiam coś na szybko, niebawem C.D.N Na początek blaszka typu Aglia nr. mocne cztery waga 18gr, ideał na jeziorowego szczupaka. Docelowo mam zamiar na kotwicy robić odlotowy chwost. Blaszki na zdjęciach uzbrojone są w VMC 1/0 takie inf. lepiej zobrazuje jej gabaryty Skrzydełko mocno wykrempowane co widać na foto 4 sprawia, że blaszka jak na takie rozmiary chodzi dość wąsko i nie stawia wielkiego oporu w wodzie. Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez dzerwys 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 ależ musi robić robote w wodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Jaka jest wielkość skrzydełka i długość całej wirówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Długość całej to 85mm skrzydełko ma 40/25mm, niebawem na tym korpusie będe robił Aglie 5 ze skrzydełkiem dł 50mm/szer 30mm to dopiero będzie wir tym bardziej że nie mam zamiaru jej tak mocno krempować co da szerszą pracę. Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez dzerwys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Dzerwys... Pragnę posiąść te piękne agile...Czy jest to możliwe??.. Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 igor moze zdzialasz cos w stylu wiaderka ktore ci pokazywalem??? (ten fluo zolty z pomaranczem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Marcin nie ma problemu pisz na priva co potrzeba Mifek chodzi Ci o tą sumowa wirówe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) I obiecane wczoraj "piątki" 22gr ale to już jest praca konkretna i może być pod konkretnego zwierza Paletka warzy 8gr, kotwice 2/0 Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez dzerwys 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Jak dla mnie to wykonanie MISTRZOWSKIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 eeeeeeee jak ktoś umi to nie sztuka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Oj dajesz Igor ! Jak rybsko uderzy w tą wirówę to paletka mu zębiska powybija . Blaszki , prima sort . Pozdrawiam . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 eeeeeeee jak ktoś umi to nie sztuka ;-)Tee... Specjalista to pokaż co umisz;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Tee... Specjalista to pokaż co umisz;)póki co całkiem nieźle idzie mi zrywanie cukiereczkow igora ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi