ezehiel Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Igor..Pod taką sztuke to ciągnik siodłowy potrzebny i nielichy badyl... Nie rozciąga strzemiączka przy mocniejszym prowadzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 póki co całkiem nieźle idzie mi zrywanie cukiereczkow igora ;-)Mifek,Zróbmy tak, ty kupujesz idzie do mnie:)Ty kase i tak tracisz na zaczepach, a tak mi kolekcja wzrośnie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Dzięki wielkie chłopaki!!! Marcin zobaczymy w praktyce, jak coś to się zmieni na mocniejsze.A tak na szybko jeszcze pokaże wszystkie kształty paletek jakie będą dostępne już za jakiś czas.Obrotki będą w trzech rozmiarach 1,2,3 tylko aglia jeszcze 4 no i dzisiejsza piąteczka Chyba skusze się na lakierowanie paletek ,próby już za mną (ostatnie foto)wygląda to fajnie a klienci nie martwią się, że blaszka szybko śniedzieje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Mifek,Zróbmy tak, ty kupujesz idzie do mnie:)Ty kase i tak tracisz na zaczepach, a tak mi kolekcja wzrośnie:pSorry ale chyba jednak się nie skusze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Dzerwys, lakier i tak obtłuczesz... Ja swoje blaszki myje i oliwką częstuje.Klient nasz pan... Ale o sprzęt trzeba dbać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zanim lakier odejdzie to straci życie na jakimś zaczepie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Bry...Mifek, Dzerwys co macie na sumy?Córka mnie męczy o suma... Nie Polowałem celowo na tego zwierza, zawsze przyłów.Help.... Nie mówię o smokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Chyba skusze się na lakierowanie paletek ,próby już za mną (ostatnie foto)wygląda to fajnie a klienci nie martwią się, że blaszka szybko śniedzieje Igor - lakier na blachę to tak jakby folię malarską na perski dywan położyć... Patyna dodaje uroku, zawsze można oczyścić płynami sanitarnymi. Mam kilka wahadeł świetnego rzemieślnika (S) coś mu się ubzdurało i zaczął lakierować. Nówki wyglądają jak odpustowa biżuteria, dopiero w wodzie przypominają do czego zostały stworzone, jedne z łowniejszych jakie miałem. Najgorsze jest to, że za cholerę nie idzie zmyć "śmierdziucha" - lakier. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Da radę zmyć trzeba umić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ja nie "umić", chętnie przyjąć naukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ja też popełniłem kiedyś te okrutne oszpecenie żelastwa lakierem . DO TEJ PORY NIE MOGĘ SOBIE DAROWAĆ .Nie będziemy tu Igorowi wątku zaśmiecać . Podrzuć Marcin na priwa mi i Andrzejowi jak się pozbyć lakieru nie uszkadzając metalu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Andrzej pamiętam opowiadałeś mi kiedyś o tym. Niestety większość klientów kręci nosem ,że blaszki fajne ale szybko śniedzieją ja chcę lakierować tylko skrzydełka obrotówek i ewentualnie customy. Trochę uderzam na inne rynki niż PL a tam ludziska to dopiero wybredziochy Na czasie zrobię też filmik z pracą blach, które produkuję, ciekawe jak wyjdzie bo do dyspozycji mam tylko spory dmuchany basen i operatora z kamerką . Aha jeszcze maska i rurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Lakier na blachach to czysta profanacja .Tylko patynka i mała przecierka cieszy oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ehh żeby wszyscy tak uważali ja bym się cieszył mniej roboty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ehh żeby wszyscy tak uważali ja bym się cieszył mniej roboty Dzerwys zawsze możesz klientowi dać wiarę w siebie... wprowadź do sprzedaży zestaw zrób to sam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Połączenia srebra, mosiądzu, miedzi oraz patyny dają niesamowity efekt. Dokładając do tego przecierkę powoduje się ,że blacha wygląda wprost idealnie . Przynęta po takich zabiegach nabiera głębi i duszy. Lakierowanie tak ładnych przynęt to faktycznie profanacja. Nie którzy ludzie tego nie rozumieją a przecież nie ma nic piękniejszego niż starzejący się razem z nami kawałek blachy . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Tiaaaa... Ten na zaczepie szczególnie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Dzerwys zawsze możesz klientowi dać wiarę w siebie... wprowadź do sprzedaży zestaw zrób to sam:Dczyli co?kawalek blachynozyce bo blachywiertlomloteki ew jakiś lakier do kropkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Mifek, nie demonizuj... Półprodukty.. miś składa w kupę, lakieruje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 to co ty chcesz skladac w kupe w blaszce wahadlowej??? nochyba nie poszczegolne przetloczenia na blaszce ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Mowa o obrotówkach dowcipnisiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 nie trza bylo tak od razu??? PS> sorry Igor za OT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Hej.Ostatnio troszkę zmieniałem kształt korpusu w obrotkach. Dało to bardzo fajny efekt w wodzie, wirówka wygląda jak owad, wiem ze takie blaszki już były robione ale co tam. Wykorzystana jest tu jako korpus wygięta rurka mosieżna fi 6 ogólnie bardzo fajny patent jesli chcemy mieć blaszkę o niewielkiej wadze. A tym czasem znikam na jakiś czas bo pora wybrać się na rybki w inne regiony 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Dzerwys kiedy wracasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Kto to wie Dziś wysyłam Ci blaszki i wszystkie pozostałe paczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi