ezehiel Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ehhh... Gdzie jedziesz? Kurde też chcę zejść na ryby gdzieś....Wczoraj widok nad Wisłą mnie dobił.... Mięsiarstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Jadę gdzie są ryby i i prawie wszędzie obowiązuje C&R = SłoweniaFajne widoki, pełen relaks i odpoczynek od casta i spinna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Igor się urlopuje, ale jego blaszki nie mają tak dobrze i cięzko zapierniczaja w pocie czoła Kilka klapnieć lustra z ubiegłotygodniowego wypadu - czyli SUF (Szczeciński Urban fishing) odcinek kolejny Klasycznie mniejsza, ale nie najmniejsza (jest jeszcze prototyp tzw. sieczki obecnie testowany) Igorówka a cmoknij mnie pod ogonem - mniej więcej tu: Blaszka z takim zdobieniem No i oczywiście klasyczne zakończenie spotkania 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Dałeś czadu Mifek.Dla mnie blaszka też doszła:pBędę testował wus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Kapitalne zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 tym razem robiłem za nadwornego fotografa. Ariel nie dał mi szans i pokazał jak się łowi... Z drugiej jednak strony... to ja byłem kapitanem jednostki, więc częśc zasług po mojej stronie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Kapitalne zdjęcia Dzięki - to była okazja do testowania służbowego oka mojego brata 18-105. Obecnie się zastanawiam czy nie zostawić go u siebie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Hehehe pomarzyć możesz:pGratulacje dla Ariela ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Hehehe pomarzyć możesz:pGratulacje dla Ariela ... No wiesz... Jak się nie umie łowić ryb (mam na myśli siebie) to trzeba se jakoś porażki tłumaczyc... Tym bardziej, że zaraz po tej rybę wytarabanił wasiaka 96cm... I no na dodatek na mój zestaw I weź bądź miłym kolegą i użycz swoją wędke Wczoraj mieliśmy kolejny odcinek SUF i... jako, że Ariel łowił swoim zestawem to.... obaj nic nie złowiliśmy... pomijając dwie siaty naturalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Hehehe znam to z autopsji..Wczoraj wyciągnąłem pasiaka 18cm na błyste 20g... Kolega nie umiał pływać z tym więc był jak drop shot stał z gęba e dnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Dzięki - to była okazja do testowania służbowego oka mojego brata 18-105. Obecnie się zastanawiam czy nie zostawić go u siebie...Zostaw.Zostaw!!!Super zdjęcia fajnych "chwostów" do blaszek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Mifek super foty na bank się przydadzą A tu zdjęcie z innej beczki tzn.z wyjazdu do Słowenii. Rybka, która bardzo chciałem złowić - Salmo Marmoratus.Pływają tam prawdziwe potwory tego gatunku no ale tym razem nie udało się złowić nic większego. Tęczaków było sporo bardzo fajna zabawa,super widoki,przyjźni ludzie- polecam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 nie swiruj Igor - przeciez po klarowności widac ze byłes na Inie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 No do warunków szczęścia nie mieliśmy woda dopiero się oczyszczała po deszczach i mocno rwała. Mam filmik jak Milo walczy z rzeka bo się zagalopował i poszedł w główny nurt, można się pośmiać Ale na szczęście udało mu się wrócić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Dzerwys co tak cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 w niedziele bedzie glosno... jak nas do wody dopuszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 No przekopałem się przez te woblery Wklejam to co ostatnio klepałem.Spora blaszka trollingowa 22cm 65gr podczas testów wyszło, że bez dopalacza się nie obejdzie. W sekunde Marcin podłapał temat i stwierdził "Trzeba zrobić taka samą ale zeby miała ze 120gr" no i taka już została zrobiona fotki niebawem Blaszki na morska troć doczekały się kolorowych kropek i (Andrzej-LadyD dalej nie czytaj) i warstwy lakieru koledzy z Estonii tak chcieli i basta Blaszki trollingowe na łososie dalsze testy już niebawem, chrzest ten model już miał u Marka Szymańskiego I cudowanie z nowym nabiciem chyba wyszło fajnie CO????????? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Moja szczęka jest obecnie gdzieś w okolicach podłogi i chyba szybko się z niej nie podniesie... cudowne rękodzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 te wachadła z zbrojeniem z boku różnią się pracą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Dzieki chłopaki! Kotwiczka która dozbraja blaszkę nie zmienia jej pracy. Przy największej tej 22cm zakładam obie kotwice 3/0 i chodzi jak trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 ŁOOOO Panie.... Twoje prace są malinowe! Podziwiam za wytrwałośći cierpliwość! Szacun! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Hej.Ostatnio siedzę troszkę w blachach malowanych, widocznie spodobały się Coś z ostatniej chwili.Blaszki do trollingu łososiowego dł12cmObrotówki na mętną wodę i początek sezonu trociowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Igor a jak tam blachy na grube mamki , coś działasz w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Mateusz przypomnij się o co chodzi ,zapomniałem o Tobie?Jak coś potrzeba to spoko luzik a jak zapomniałem to przepraszam czasem cos mi umknie....Sorrki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Hej.Podsyłam to nad czym obecnie siedzę w pracowni.Obrotki nr1 w moim ulubionym barwieniu. Trociowa garbatka!Nareszcie się dogadaliśmy Startuje momentalnie i super chodzi przy łowieniu w dryfie. Naprawdę jestem z niej mega zadowolony! Powstała tez mniejsza wersja blaszki wahadłowej T03 czyli w sumie mamy już nr1,2 i 3 dla każdego coś się znajdzie!Fotki niebawem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi