piotmal1 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Witam.Wahadła Igora cieszą i oko i zasmakowały rybką. Ciekaw jestem garbatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Hej.Andrzej wklejam obiecane fotki Twoich blaszek.Zdjęcia bez szału poglądowe.To modelu T03 nr 1. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 SUPER!!! Czekam niecierpliwie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Jutro lecą do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Wahadełka dotarły. Profesjonalne wykonanie, firmowe pudełko, marketing. Bardzo charakterystyczne, trudno je pomylić z innymi polskich rękodzielników. Zanim wrzucę do wody sięgnę po aparat, przyda się kilka nowy fotek w galerii... Wzór, profil dokładnie taki jak prosiłem - DZIĘKI. Pozdrawiam / Andrzej PSCena konkurencyjna i to jest TO! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dzerwys,pokaż no co masz najmniejszego u siebie w ofercie.Potrzebuje czegoś na krasnopiórki i leniwe okonie. Będziesz miał coś takiego małego? Jakieś 0-00? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 To fajnie, klient zadowolony to dla mnie priorytet Marcin na krasnopiorki to raczej nie mam zresztą to nie moja dziedzina .Na okonie to się coś znajdzie P01/P02 5gr,Gnom 0 3gr/Mikrus...Igor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Andrzej to blaszka o takim samym kształcie jak Twoje tylko troszkę mniej podgięta.Dziś po raz enty, niestety ostatni przekonałem się jak jest skuteczna...Trzeba dorobić tego złomu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 No właśnie o taką mi chodzi. Zero komercji lub też komercja na najwyższym poziomie... Ranty oszlifowane na poler reszta "ohydnie matowa, pseudo porysowana, patyna"... Reszta na priv... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Ejjj jaki priv rdzawki to klasyka gatunku przydałby się secik 1,2,3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Ejjj Jaki priv do klasyka gatunku rdzawki No popatrz, człowiek w nieświadomości żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Mam głupi pomysł. A może by tak je lakierować??? . Bo po pewnym czasie woda robi swoje. Szczególnie jak je sie zostawi w mokrym otoczeniu na pewien czas. Wiem, że na łowność to nie wpływa a czasem nawet są łowniejsze ale ja tam wole błyskotki Jest sposób na położenie trwałej warstwy przezroczystego lakieru ? Nie znam sie na tym zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Mam głupi pomysł. A może by tak je lakierować??? . Bo po pewnym czasie woda robi swoje. Szczególnie jak je sie zostawi w mokrym otoczeniu na pewien czas. Wiem, że na łowność to nie wpływa a czasem nawet są łowniejsze ale ja tam wole błyskotki Jest sposób na położenie trwałej warstwy przezroczystego lakieru ? Nie znam sie na tym zupełnie. Lakier pewnie 2 składnikowy ( diament ) mocny a dobrze się trzyma nawet na bardzo gładkich powierzchniachA jakieś blaszki pod kaczo dzioba ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 @godski - lakier na wahadłach to największy obciach z możliwych. Mogę zrozumieć rękodzielnika, producenta - chce w ten sposób podtrzymać jakość marketingową produktu, natomiast dla użytkownika to przepaść nie do pokonania w gronie zapaleńców... Patyna jest naturalnym "malarzem" oddającym w sposób perfekcyjny kolory, nastroje pracy i blikowania wahadła, wirówki. Jest w 100% akceptowalna przez ryby. Gdzieś tam na stronach wątku Igora temat był omawiany... Zaśniedziałe blaszki można ładnie oczyścić preparatami do armatury. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Czasem jak klient nalega pryskam bezbarwnym lakierem samochodowym. Blaszki które maluję kolorami i będą moczone w morzu przechodzą taki proces obowiązkowo Na szczupaka też coś niebawem zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Czekamy na jakies szczupakowe cudeńka, najwyższy czas szykować się na maj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Nawet nie wiedziałem, że takie mikrusy robisz.Janusz na spotkaniu w SSC zademonstrował.Najlepiej kręciły przy "marcowym" a ja Pils-a pociągałem... 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Fota wymiata A blaszki, to najmniejsze modele jakie robię. Niżej zejść się nie da bo to grozi utratą palców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Igor to jest iście jubilerska robora, nie mogłem oderwać oczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 E tam, to zwykłe kolczyki , tylko otwory powiercone . Wahadełka pierwsza klasa, jak są tak łowne jak ładne to nie chciałbym żeby ktoś w mojej okolicy je miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Irek dzięki ! Trochę to przypomina ten fach ale dobre foto to zasługa Andrzeja. Blaszki coś tam czasem złapią ale sporo zależy od wymachującego kijaszkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Czekamy na jakies szczupakowe cudeńka, najwyższy czas szykować się na maj! Też bym coś zamówił ale wykonawca nie robi na zamówienie jeśli nie wyśle się najpierw kasy. Kupowanie kota w worku raczej nie jest w moim guście. Chciałbym najpierw zobaczyć to co zamówiłem a potem wysłać kasę. Co do mojej wypłacalności zaś to zarówno Tomek 1988 jak i Pride czy kolega od którego kupiłem spining Robinsona mogą to potwierdzić - no ale nie ja ustalam reguły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Przyjemnie popatrzeć Igor , przyjemnie . Aż pić się chce . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Dzięki Paweł Zdrówko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 I to jest sztuka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi