Skocz do zawartości

WAHADŁA IGORA OLEJNIKA - @DZERWYS

Rekomendowane odpowiedzi

Wahadełka dotarły. Profesjonalne wykonanie, firmowe pudełko, marketing. Bardzo charakterystyczne, trudno je pomylić z innymi polskich rękodzielników. Zanim wrzucę do wody sięgnę po aparat, przyda się kilka nowy fotek w galerii... Wzór, profil dokładnie taki jak prosiłem - DZIĘKI.

Pozdrawiam / Andrzej

PS

Cena konkurencyjna i to jest TO!  :)

• Like 2

Mam głupi pomysł. A może by tak je lakierować??? . Bo po pewnym czasie woda robi swoje. Szczególnie jak je sie zostawi w mokrym otoczeniu na pewien czas. Wiem, że na łowność to nie wpływa a czasem nawet są łowniejsze ale ja tam wole błyskotki :D

Jest sposób na położenie trwałej warstwy przezroczystego lakieru ?  Nie znam sie na tym zupełnie.

Mam głupi pomysł. A może by tak je lakierować??? . Bo po pewnym czasie woda robi swoje. Szczególnie jak je sie zostawi w mokrym otoczeniu na pewien czas. Wiem, że na łowność to nie wpływa a czasem nawet są łowniejsze ale ja tam wole błyskotki :D

Jest sposób na położenie trwałej warstwy przezroczystego lakieru ?  Nie znam sie na tym zupełnie.

Lakier pewnie 2 składnikowy ( diament ) mocny a dobrze się trzyma nawet na bardzo gładkich powierzchniach

A jakieś blaszki pod kaczo dzioba ??

@godski - lakier na wahadłach to największy obciach z możliwych. Mogę zrozumieć rękodzielnika, producenta - chce w ten sposób podtrzymać jakość marketingową produktu, natomiast dla użytkownika to przepaść nie do pokonania w gronie zapaleńców... ;) Patyna jest naturalnym "malarzem" oddającym w sposób perfekcyjny kolory, nastroje pracy i blikowania wahadła, wirówki. Jest w 100% akceptowalna przez ryby. Gdzieś tam na stronach wątku Igora temat był omawiany... Zaśniedziałe blaszki można ładnie oczyścić preparatami do armatury.  :)

• Like 1

Czekamy na jakies szczupakowe cudeńka, najwyższy czas szykować się na maj!

Też bym coś zamówił ale wykonawca nie robi na zamówienie jeśli nie wyśle się najpierw kasy.  :(  Kupowanie kota w worku raczej nie jest w moim guście. Chciałbym najpierw zobaczyć to co zamówiłem a potem wysłać kasę. Co do mojej wypłacalności zaś to zarówno Tomek 1988 jak i Pride czy kolega od którego kupiłem spining Robinsona mogą to potwierdzić - no ale nie ja ustalam reguły.