dzerwys Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Hej.Miało być coś na szczupaki no to proszęWeekend w pracy zaowocował nowymi pomysłami;)Znalazł się czas na uzupełnienie "rodziny" GNOMÓW o numer 1 oraz 2. Jedynka dł 35mm/20mm waga 5gr. Dwójka 40mm/22mm waga 7gr. Dla miłośników wirówek Long, powstał model w rozmiarze 5. Idealny na jeziorowego szczupaka. Waga 20gr pozwoli na swobodne operowanie blaszką na płytkich blatach oraz dokładne obłowienie podwodnej górki na pięciu metrach:) Alga 5!To już kawał blachy, waga 35gr, można fajnie jerkować lub spokojnie jednostajnie prowadzić to cacuszko:)Pięknie się kolebie na boki.Przy wolnym prowadzeniu idzie ok metra pod powierzchnią wody.Cały czas mamy ją w zasięgu wzroku tym samym widzimy to co najfajniejsze w wędkarstwie! Ataki szczupaków! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Wirówka i alga rewelacyjne jak dla mnie, w aldze kotwica powinna być z drugiej strony, lepiej wtedy pracuje całe wahadło, jakie ceny tych dwóch i czy są dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Nie mam ich od ręki niestety. W tej Aldze kotwica jest dobrze założona To nie jest tradycyjna Alga i też nie pracuje jak te o których myślimy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Piękności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Blaszka T03 w rozmiarze "2" waga 15gr idealna na mniejsze rzeki trociowe, pstrągi z większych rzek też nią nie pogardzą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Ceść Jak będą jakieś blaszki szczupakowe na sprzedaż to ja jestem chętny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 oj ma moc ta blaszka... ostatnio mialem ja w akcji i ... do tej pory jestem w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ceść Jak będą jakieś blaszki szczupakowe na sprzedaż to ja jestem chętny. Pozdrawiam U Igora jest tak że zamawiasz, wysyłasz kasę i dopiero dla Ciebie robi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgadza się. Tak jest w przypadku nowych klientów.....Zawsze można też coś trafić w giełdzie twórców 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ok coś wybiorę podeśle fotki na wzór i zamówie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Czasem się trafi niezadowolony klient, który jest rozczarowany pracą wahadłówek z mojej pracowni.A to, że ma nieregularną pracę a to, że czasem się obraca itd. Jak dla mnie to są często zalety ale klient ma zawsze rację.... Ta mała kalewa jest w stanie zaspokoić najwybredniejszych maniaków "kolebania na boki" Blacha miedź 2mm waga 13gr . Praca - stabilne wahnięcia bez względu na szybkość prowadzenia! Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez dzerwys 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Stare przysłowie pszczół mówi ''Że jak się chce psa uderzyć to kij zawsze się znajdzie '' Malkontentów nie brakuje , miej to w d...e Igor klep swoje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Mam jakieś takie (no name) maleństwa w pudełku, ale zbrojone kotwiczką z szerszej strony. Trzeba będzie chyba odwrócić, może to będzie sposób na Alcybiadesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Jacek dla mnie to zawsze jakies wyzwanie:)Krytyki motywującej do poszukiwań nigdy dość heheKokosz kombinuj już nie raz przekonałem się, że watro łamać reguły. Te małe kalewy choć inaczej zbrojone chodzą podobnie ale....No własnie jest mała różnica ale ciężko to opisać. Ta zbrojona od węższej strony chodzi jak ja to mówię "po niemiecku" czyli nienagannie pod linijkę kolebie się na boki! Zbrojona od szerszej strony ma większy luz w sobie;), tez się kolebie ale można już z nią pokombinować i tą pracę lekko modyfikować, zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Dzerwys 100 lat... Klepania blachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Samych udanych dni i nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Dziekuje chłopy za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 co tu taka cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 A no cisza bo czasu na wszystko brak a na ryby to już.....szkoda gadać!Kilka fotek co tam ostatnio dziergałem:) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 A no cisza bo czasu na wszystko brak a na ryby to już.....szkoda gadać!Kilka fotek co tam ostatnio dziergałem:)sum.jpg sum2.jpg sum3.jpgAleż fajnie Ci wyszły , tak jakby jakieś skorupiaki . Skrzydełka mają moc , pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Dzięki tak trochę mnie zainspirowales nie ma co sciemniac;) Kolega zabral je na Syberię może zainteresują się nimi też taimienie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Hej.Mój wątek spłynął w dół jak z prądem Odnośnie prądu to prezentuję Gnomy S01 i S01slim idealne na rwące miejsca w rzece, warkocze,doły itd.Waga ciężka,materiał blacha miedź 3mm. Blachy z przeznaczeniem sum,szczupak Edytowane 27 Lipca 2015 przez dzerwys 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi