Skocz do zawartości

WAHADŁA IGORA OLEJNIKA - @DZERWYS

Rekomendowane odpowiedzi

Igor oddawaj kotwice :P

A tak w ogóle, musze przyznać, że blaskzi na żywo robią wrazenie. i to nie tylko wyglądem ale i samą praca no i zasiegiem... nawet kilka bran sie pojawilo, niestety ryby jakieś takie niesmiałe byly... poza bolkami :P

• Like 1

Igor oddawaj kotwice [emoji14]

A tak w ogóle, musze przyznać, że blaskzi na żywo robią wrazenie. i to nie tylko wyglądem ale i samą praca no i zasiegiem... nawet kilka bran sie pojawilo, niestety ryby jakieś takie niesmiałe byly... poza bolkami [emoji14]

Widziałem te bolki, gratuluję.
  • Like 1

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Hej.

Po targach zostało jeszcze kilka kartonów blaszek wahadłowych i obrotowych w rozmiarach od 1 do 5:)Jak to rozpakuje bede wstawiał nowości i kilka słów na temat modelu.

Co do "kitek" to całość waży ok 25gr,  dł.  ok 23cm sama kita to 15cm:) fotki niebawem.

Milupa dzięki za czujność:)

• Like 2

Miałem w sobotę i w niedzielę zawody - MO BB. W sobotę niepodzielnie rządził popper, ale w niedzielę, przy sporym wietrze, to blaszka wahadłowa Igora robiła robotę. Niestety, wahadłówka jest dla mnie wciąż tematem "do ogarnięcia" i większość brań koncertowo pieprzyłem :lol: Mimo to ryby nie ustawały i kilka z nich pozwoliło się złowić. Coraz bardziej się przekonuję do żelastwa. Dzięki, Igor!

• Like 2

Skrzydełko to nr 5 nawet 5+ jedno waży 8gr a są dwa. W wodzie ustawiają się naprzeciwko siebie i robią sporo zamieszania. Kolorowy stremerek to dodatkowy wabik fajnie się prezentuje i faluje w wodzie:) 

Edytowane przez dzerwys
  • Like 1

• 2 tygodnie później...

W ofercie Oldstream na stałe zagościły akcesoria dla wędkarzy wykonane ze skóry. Na początek torba biodrowa! Pomieści kilka pudełek z przynętami, aparat kompaktowy oraz coś na ząb. 
Torby występują w trzech kolorach czarnym, naturalnym, brązowym. Dla zainteresowanych więcej informacji na priv:)

post-48814-0-34694600-1443770540_thumb.jpg

post-48814-0-64433600-1443770688_thumb.jpg

• Like 14

• 6 miesięcy temu...