rd1_68 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Dobrze prawisz , jasne , że Syrsan -wychodzi brak kawy przed południem . Dlatego na wyjazd muszę mieć termos na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Mam nadzieję że przyniosą komuś szczęście na tej wyprawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Mam nadzieję że przyniosą komuś szczęście na tej wyprawie Mam ochotę być tym kimś a tak na serio to ostro zapracuję na to łowiąc na Twoje blachy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 To co ostatnio na warsztacie:) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Igor, komplecik mikrusow piekny. Okonki za nimi przepadly. Teraz poprobuje na jaziach i kropkach. Dzieki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Igor czy możesz podać gabaryty dł/g wahadełek z fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Blasza z multikiem to długość 50mm waga 4,5gr. Micrusy to 1,5gr dł 25mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Złowiona na wahadło Igora w opadzie, na jeziorze Varpen w środkowej Szwecji. Wahadadło ma ok 15 cm długości waży ok 50 gr, uzupełniłem je kotwicą z okazałych chwostem dzięki czemu w opadzie ładnie się kolebie nie wpadając w ruch obrotowy. Pierwotnie miało służyć do trollingu ale chętniej łowię nim z ręki bo ma mocną prace którą dobrze czuć nawet na jerkówce. Stałem na stoku, na głębokości ok 14-13 metrów, rzucałem na 4-5 m głębokości, branie nastąpiło w okolicach 10 m głębokosci. Jak widac nawet na tak głębokiej wodzie można skutecznie łowić wahadłówką, pod warunkiem że jest odpowiednio duża i ciężka. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Mówiłem że wahadła Igora dają rade . Ja ostatnio zaopatrzyłem się w wyprawowe 36sztuk. Bedzie czym łowić. Edytowane 13 Października 2016 przez wujek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Za dużo. Ja mam tylko dwie - bardzo uważam żeby ich nie odstrzelić ani nie urwać, i to pomaga mi w łowieniu - taka wymuszona koncentracja uwagi Jak bym miał 36 to bym łowił zbyt nonszalancko 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Za dużo by było gdyby nie było zaczepów. W jeziorze wystarczy jedna która łowisz i druga na zapas. Edytowane 13 Października 2016 przez wujek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Friko fajnie że blacha łowi Robiłem je dla Ciebie ładnych parę lat temu jeśli dobrze pamiętam Wujek powodzenia!Kurcze ale bym tam chętnie z Wami połowił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 No już za chwileczkę już za momencik . 18-stego startujemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Igor, może kiedyś gdzieś razem pojedziemy. Blachy już uzbrojone w sumowe ownery czekają grzecznie w pudle. Najśmieszniejsze że brakuje mi jeszcze żyłki, wyjazd 18-stego a zamówiony Stroft jeszcze nie dotarł . Niby wszystko jest, a jak co do czego to nie ma. Traveli w ofercie polskich sklepów generalnie też nie ma. Trzeba wszystko składać na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Na początek możemy umówić się na Wisłe Z tym sprzętem to i tak dobrze, że w ogóle dostępny heheeh . Dośle Ci jeszcze dwie duże obrotówki stawiam że to bedzie czarny koń wyprawy oczywiście w Twoich rekach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 (edytowane) Dawaj, towaru mam dużo, ale najwyżej domknę pudło nogą A z Wisłą nie ma problemu, można jakiś dwudniowy zlocik zrobić z nocowaniem na wyspie, choć z Wisłą tak jest że ryba bierze okresowo i trzeba trafić. Klimat za to gwarantowany. Edytowane 12 Listopada 2016 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Nie samą ryba człowiek żyje Ja mam do tego duży dystans i bardziej interesuje mnie ogół doznań! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Zrehabilituje się za słabe foty mikrusów w dziale sprzedam. W realu wyglądają tak 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Pracuje lepiej niż wygląda 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Coś nowego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Niby nowe, a już nadgryzione "zębem czasu". Taki mamy klimat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Nie czaje Janusz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Chodzi mi o te "wygryzione" otworki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Janusz to raczej krople wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Janusz to raczej krople wody Przecież wiem Stąd cudzysłów i mrugnięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi