rd1_68 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Igor , jak można prosić na priv , to wahadło z postu 719 w jakiej cenie i czy dostępne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Niby nowe, a już nadgryzione "zębem czasu". Taki mamy klimat? Wyglądają na średniowieczne. OldStream! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Coś na szczupaka pt "Woda wrze" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Coś na szczupaka pt "Woda wrze" AGDT.jpgMają charakterek , lżejszą wersję też robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Można skręcić trójeczkę będzie miała jakieś 16g czy chodzi Ci o nr 4 tylko lżejszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Dawno mnie nie było w moim watku ale postanawiam sie poproawić w tym roku Teraz bawie sie z takimi obrotówkami na zębatego 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Przepiękne. Na wiosnę kupię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Odkopałem stary projekt teraz już będą dostępne 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Najnowsza nowość 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Najnowsze dzieło Oldstream!!! Micro obrotóweczki waga 1,3 g !!! Paletka dł. 12 mm. Wykonanie tego maleństwa wymaga sporo precyzji i nerwów Dla porównania wielkości z popularną obrotówką nr 0. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Trochę zabawy farbami 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Tak sobie dziś poskręcałem przy niedzieli Długość całkowita 30cm Waga 55g 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Hej wszystkim! Odpaliłem swój mały sklep z przynętami Oldstream. Zapraszam Was serdecznie https://wahadlowki.pl/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 U mnie na warsztacie sporo pracy przy naprawdę dużych blachach. Koledzy z za miedzy chcieli żeby było weselej no to jest Dwie wersje 15cm uzbrojona 80g i mniejsza szczuplejsza 14cm - 65g. Materiał blacha miedź 1mm . Spokojnie będą też w tradycyjnej kolorystyce 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Cześć.Pochwalę się nową blaszką na pstrągi ale i na jazie, klenie okonek też chętnie ją atakuje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Cześć. Co powiecie na te maleństwa dł. 12mm szer. 10mm waga 1g!!! Powstały z myślą łowienia z opadu wzdręg ale myślę ze inne gatunki też nimi nie pogardzą Jakie kolory byście jeszcze zaproponowali??? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Haki doleciały więc można zacząć łowić UL 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Kiedy będą w sprzedaży? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Można pisać na priv co kto potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Cześć. Co powiecie na te maleństwa dł. 12mm szer. 10mm waga 1g!!! Powstały z myślą łowienia z opadu wzdręg ale myślę ze inne gatunki też nimi nie pogardzą Jakie kolory byście jeszcze zaproponowali??? miccro.jpgZłoty "okopcony" i złoty z ciapkami czerwono-czarnymi. Takie "pstrągowe" malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 (edytowane) Ostatnio popływałem tą kruszyną Igora.Testowo dostałem ją uzbrojoną w kotwiczkę.Leciutka, ale z fajnie skupioną masą, od razu wiadomo że poleci, czuć to w ręku. No i faktycznie leci ...Wahadełko jest stosunkowo płytko krępowane. Taki profil stawia mniejszy opór podczas prowadzenia i blaszkę mniej wynosi do powierzchni.Za to opad jest szybszy. Lubię takie wahadłówki, dają więcej możliwości animacji.Przy jednostajnym ściąganiu, ma umiarkowanie szybką akcję, ale już przy delikatnym jerkowaniu, wahadełko pięknie tańcuje.Agresywnie pociągnięta kręci mocne "myki", które wyraźnie czuć w dolniku -amplituda wahnięć bliższa do CKMu -nie do UZI .(Oczywiście mówimy o przynęcie w skali UltraLight, więc takie pojęcie jak "mocno" jest wyolbrzymione -dla potrzeby opisu)To co ją wyróżnia, to bardzo niespotykany opad! W rzeczywistości to energiczna akcja, ale dla opisu (w zwolnionym tempie) wygląda to tak;Po zatrzymaniu blaszka obraca się na grzbiet i w tej pozycji zaczyna migotliwie opadać, jak liść ..."łódeczkuje". Opór opływającej ją wody,zawija kotwiczkę do środka, na tą blaszkę. Kotwiczka, kładzie się(!) na tym "pokładzie" ...i tak sobie sklejone, migocząc opadająNurt mojej rzeki jest bardzo słaby, w zakolach wręcz stoi, więc taki opad, nie musi być powielony w bystrzejszych wodach.Łowiłem na typowo kleniowy zestaw(3,05m 10lb[med/fast] z żyłką 0,14mm). Taki zestaw, z natury preferował użycie tej blaszki w roli smużaka.Tępo prowadzenia jej, tak aby smużyła powierzchnię, jest wystarczająco wolne by skutecznie ją w tej roli wykorzystywać.Lotność, umiejętność pracy w relatywnie szerokiej warstwie wody i nietuzinkowym opad, daje ciekawą pozycję wśród przynęt ultra light.Polecam! Edytowane 25 Lipca 2019 przez Remicki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Dziękuję Remi idealnie to podsumowałeś Takie mam obecnie dostępne kolory w ofercie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerro28 Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Cześć.Pochwalę się nową blaszką na pstrągi ale i na jazie, klenie okonek też chętnie ją atakuje jerk.jpgPolecam te blaszki ,testowałem na niewielkiej rzece,przy kompletnym braku brań skusiły się 2 klenie jeden chciał ją trącić dołem pyska i się zaciął.Trzeba się pobawić bo jest wymagająca.Mi najbardziej sprawdziła się w opadzie i po łuku ,z nurtem nic nie siadło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Troszkę nowości od Oldstream Fajna wahadłówka ala kalewa dopalona wielkim chwostem! Waga 50g dł. całkowita 25cm Chodzi jak duży jerk i super zamiata ogonem !Blaszka mały morsik 33mm waga 2,5g myślę że będzie miała wiele zastosowań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Sezon na srebrne torpedy tuż tuż 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi