dzerwys Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Blaszka T02 i ciekawy efekt szronu/mrozu i dzisiejsza na nią rybka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Idzie zima P00 w śnieżnym wydaniu, czarne P03 oraz nowość Stalker w ciekawym krępowaniu i zdobieniu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Stalkery! Piękne blachy. Wizualnie kwintesencja OldStream.Igor, napisz jeszcze jakie wielkości będziesz ich klepał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Są dwie wielkości 50mm - 6g (pstrag) oraz 90mm 17g (troć) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 śliczne te pstragowe blaszki, znalazłoby się coś takiego ok 40 mm długości i 4/0-4.5 gr wagi w żwawych kolorach (pomarańcz / żólty fluo + może jakis akcent błyszczący srebrem)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Na bank Friko cos mam na warsztacie. Ostatnio 2,5 tys. takich malowanek robiliśmy. Jutro cyknę fotkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 P03 Trout Area - może coś z tego modelu ? Nie wiem tylko jaką długoś mają te blaszki bo znalazłem tylko informację o wadze (4,5gr) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 P03 długość 40mm, czyli to co Cię interesuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 idealnie to teraz tylko kolorki dobracZ ciekawości zapytam: czy te wahadełka malujesz tylko z jednej strony (wypukłej) czy z obydwu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Są malowane z obu stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Idzie zima P00 w śnieżnym wydaniu, czarne P03 oraz nowość Stalker w ciekawym krępowaniu i zdobieniu. 130863211_803008653609998_3169389773073043676_n.jpg IMG_20200830_211802.jpg Stalker Oldstream Igor Olejnik.jpgJeeeeeesu. Jak mi ten stalker się podoba... Chyba muszę wpaść na jakąś kawę do pracowni i pogrzebać trochę.. Wysłane z mojego JNY-LX1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Witam. Nim się człowiek obejrzał a już sezon na morską troć. Trochę naszych malowanek z dopalaczem. Bardzo fajny, prosty patent. Próbowałem z ołowiem niby tańsze rozwiązanie ale jak dla mnie bardziej kłopotliwe. Blaszki bardzo lotne idealne w mniej sprzyjających warunkach pogodowych lub gdy ryba żeruje daleko od brzegu Dł. 80mm waga 25g blacha 2mm miedź, dopałka 1mm mosiądz 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 W sumie to brakuje mi tylko pomarańczowo czarnych i seledynowo zielonych . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Dzięki za sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Witam. Taki tandem Paletka IN (indiana) rozmiar 2 i myszka z sierści. Waga 6g dł bez ogona ok 70mm w zależności jak się przystrzyże Myszka się nie obraca oczywiście i pięknie zamiata ogonem Kosa na pstrągi w większej wersji i zębaty się połakomi 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Lubicie morsowac? Model T04 w nowej wersji. Tak zostanie już finalnie. Jest węższy i co za tym idzie lżejszy ale lepiejwgryza się w wodę i swobodniej,naturalniej pracuje ???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Jedna z nowości na ten sezon trociowy ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Na taką skale tego nie planowałem ale jak widać moda na trout area się przyjęła ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 WildMouse wersja pod szczupaka. Waga ok 27g dł.15 cm bez ogona ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Witam. Blaszka P03 dobrze się spisuję wiec szykuje większą wersję ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 U nas na warsztacie ostatnio rządzą blachy szczupakowe tu duża Alga 30g dł. ok 85mm Strzeli małolat i duża mama bardzo uniwersalny rozmiar 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Z jakiej grubości blachy wykonywane? Będą właściwe do sprowadzenia na kilka metrów głębokości? Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Blacha 2mm spokojnie można łowić na wodzie 5m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 A coś 11cm 28g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Pisz na Priv cos sie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi