Marcys1973 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Igor, super! Widzę, ze się udało! Mam nadzieje, ze zarezerwowales w tym kontenerze z Chin rownież dla mnie partie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 No to teraz pora na sandaczowe nocne blaszki,- skoro majowe boleniowe tematy obrobione.Kształt jak w morskich trociówkach, praca zbliżona,- tylko jak najlżejsze i jak najcieńsze, żeby dobrze przemykały w wolnym prowadzeniu nad kamieniami płytkiej wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Marcin spoko luzik wszystko zalatwione Arek czy temat odrobiony nie wiem mysle ze ryby to zweryfikuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 A jak wyglądają? Wstaw jakieś foty, napisz proszę coś o wadze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 PRZEPIĘKNE TE OBROTKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 A o ktore Arek chodzi?Boleniowki sa na poprzedniej stronie inf tez jest Jacek napewno znajda sie w Twoim arsenale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) A o które Arek chodzi?Boleniowki są na poprzedniej stronie inf tez jest Wszystko super poza wagą,- jakby udało Ci się odchudzić je do 10g to chetnie 3-4szt zakupie na próbę , może cieńsza blacha załatwiła by sprawę? Edytowane 26 Marca 2013 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 A to spoko luzik nie ma problema Z 2mm tez beda jak kto lubi lowic czy na delikatnie czy ciezko czy w nocy na plytko czy w dzionek glebiej za sandalem np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 (edytowane) To super!!! A z 1 mm blachy dało by radę? Proszę Igor o info na priv a jak jeszcze można mieć jakieś życzenia co do kolorystyki to super,- oczywiście w ramach wzorów które robisz Edytowane 27 Marca 2013 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 takie jak ta a revers srebrny 472.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Pewnie ze da rade z 1mm ale to juz bedzie chyba za lekka...i z lotnoscia srednio ale klient decyduje Pisz na priv co potrzebujesz ta ze zdjecia jest taka o jaka Ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Hej.Miedzy katowaniem boleniowek konczylem spora ilosc wirowek Aglia nr 3 ale do rzeczy fotka nizej nowy design boleniowki,niestety ta zielona poswiata to odbijajace sie krzaki a nie specjalny efekt szkoda:)standardowa luska blacha mosiezna cynowana gora i doli cztery nabicia jakie beda dostepne w blaszkach boleniowych trzy w deseniu ciemniejszym i dwie blysk nikiel:)Jutro sprawdzam privy i kontaktuje sie z chlopakami ktorzy pytali o blaszki na bolka mam mala rezerwe:)Do jutra! Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez dzerwys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Trzecie zdjęcie od góry-super stynki.Czwarte zdjęcie od góry-lub pierwsze od dołu -jak kto woli, he he- tylko nr.4 od góry nie dla mnie he he.Resztę proszę zapakować do mojego pudełeczka ,he he.A teraz poważnie ,naprawdę super wyszły.Łuseczka wyszła prześwietnie na trzecim zdjęciu.Będzie dawała ciekawe efekty świetlne w mętnej Wiśle,jeżeli coś z tego do mnie dotrze,he he. Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Pisałem priv-a wcześniej ,jeżeli będę miał trochę szczęścia w losowaniu u Igora,to jutro jestem po 18 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Blaszki pierwsza klasa, aż braknie mi słów, żeby opisać precyzję ich wykonania....Poza tym dzięki Twojemu artykułowi pt. "Nie Wahaj Się Wahać" sam zacząłem trochę klepać miesiąc temu tak więc dzięki za zarażenie pozytywnym wirusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 ja tez jestem pod wrażenie i a szczególnie 2 od dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Piękne!Chyba musimy pogadać na privie o tej rezerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 nowy design pachnie świeżością, duży plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Igor piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Dzieki chlopaki!W planach mam pare Ciekawych tematow odnosnie wzorow na blaszkach za ok tydz cos wkleje mysle ze bedzie ciekawie Blaszki boleniowe beda robione docelowo z blachy nierdzewnej bedzie ciekawa osabna linia tych przynet cena bedzie b.przystepna bo nierdzewka to nie miedz czy mosiadz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Można jeszcze taniej niż teraz?Ja za tyle w życiu bym swojej roboty w takim wykonaniu nie sprzedał--o nie! Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Fajne ,fajne ,szczeze powiem ze wpada w oko .pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Piękne cudeńka ,najbardziej podoba mi się wzorek na drugiej od góry :-) poezja :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 WitamNo i narzeszcie na własne oczy zobaczyłem wahadełka Igora, dotknąłem je To trzeba widzieć i dotknąć, ażeby uwierzyć, że takie cudeńka można zrobić. !!! Igor jescze raz Ci gratuluję wsaniałych, pięknych jak diamenciki blaszek. Aż nie chcę wierzyć, że mam je wrzucać do wody.PozdrawiamHarjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi