Skocz do zawartości

WAHADŁA IGORA OLEJNIKA - @DZERWYS

Rekomendowane odpowiedzi

No to teraz pora na sandaczowe nocne blaszki,- skoro majowe boleniowe tematy obrobione.

Kształt jak w morskich trociówkach, praca zbliżona,- tylko jak najlżejsze i jak najcieńsze, żeby dobrze przemykały w wolnym prowadzeniu nad kamieniami płytkiej wody...

A o które Arek chodzi?Boleniowki są na poprzedniej stronie inf tez jest :)

Wszystko super poza wagą,- jakby udało Ci się odchudzić je do 10g to chetnie 3-4szt zakupie na próbę  ;) , może cieńsza blacha załatwiła by sprawę?

Edytowane przez Rheinangler

To super!!! A z 1 mm blachy dało by radę? Proszę Igor o info na priv a jak jeszcze można mieć jakieś życzenia co do  kolorystyki to super,- oczywiście w ramach wzorów które robisz  ;)

Edytowane przez Rheinangler

• 2 tygodnie później...

Hej.

Miedzy katowaniem boleniowek konczylem spora ilosc wirowek Aglia nr 3 

post-48814-0-52838300-1365541222_thumb.jpg

ale do rzeczy fotka nizej nowy design boleniowki,niestety ta zielona poswiata to odbijajace sie krzaki a nie specjalny efekt szkoda:)

post-48814-0-74356300-1365541463_thumb.jpg

standardowa luska blacha mosiezna cynowana gora i dol

post-48814-0-25327900-1365541595_thumb.jpg

i cztery nabicia jakie beda dostepne w blaszkach boleniowych trzy w deseniu ciemniejszym i dwie blysk nikiel:)

post-48814-0-10972300-1365541676_thumb.jpg

Jutro sprawdzam privy i kontaktuje sie z chlopakami ktorzy pytali o blaszki na bolka mam mala rezerwe:)

Do jutra!

Edytowane przez dzerwys

Trzecie zdjęcie od góry-super stynki.

Czwarte zdjęcie od góry-lub pierwsze od dołu -jak kto woli, he he- tylko nr.4 od góry nie dla mnie he he.

Resztę proszę zapakować do mojego pudełeczka ,he he.

A teraz poważnie ,naprawdę super wyszły.

Łuseczka wyszła prześwietnie na trzecim zdjęciu.Będzie dawała ciekawe efekty świetlne w mętnej Wiśle,jeżeli coś z tego do mnie dotrze,he he.

Edytowane przez Krystekwolf

Blaszki pierwsza klasa, aż braknie mi słów, żeby opisać precyzję ich wykonania....Poza tym dzięki Twojemu artykułowi pt. "Nie Wahaj Się Wahać" sam zacząłem trochę klepać miesiąc temu :D tak więc dzięki za zarażenie pozytywnym wirusem ;)

Dzieki chlopaki!

W planach mam pare Ciekawych tematow odnosnie wzorow na blaszkach za ok tydz cos wkleje mysle ze bedzie ciekawie :)

Blaszki boleniowe beda robione docelowo z blachy nierdzewnej bedzie ciekawa osabna linia tych przynet cena bedzie b.przystepna bo nierdzewka to nie miedz czy mosiadz :)

Witam

No i narzeszcie na własne oczy zobaczyłem wahadełka Igora, dotknąłem je :)  To trzeba widzieć i dotknąć, ażeby uwierzyć, że takie cudeńka można zrobić. !!! Igor jescze raz Ci gratuluję wsaniałych, pięknych jak diamenciki blaszek. Aż nie chcę wierzyć, że mam je wrzucać do wody.

Pozdrawiam

Harjer