Andrzej Stanek Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Tak 105 na testach... Józek coś dla Twojej pikawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Nie patrzę.Andrzej daj luz .Superowe foty!!!Urósł PN konkurent w klepankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Bardzo ładne wahadełka,rzemieślnik pierwsza klasa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_123 Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Kawał dobrej roboty, wahadła pierwsza klasa to dopiero jest rzemiosło artystyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Jozi do Pana PN to jeszcze mi trochę brak Ten facet naprawdę się na tym zna!Trzeba działać i szukać własnego stylu,choć nie ukrywam że inspirował mnie od samego początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Mam sporo blaszek PN i jest to wzór prawie niedościgniony. Świetnie, że Igor podgląda jego prace wypracowując sobie swój własny charakterystyczny styl. Tylko poprzez takie działanie będzie rozpoznawalny i ceniony przez kolekcjonerów i wędkarzy. Robi w tym duży postęp, jednak praca czeka go wielka. Szacunek Igor za wybraną drogę. Jest trudna - jednak właściwa.Na rynku rękodzieła jest sporo blach które cieszą nasze oczy, tylko kilku autorów wypracowało sobie osobliwy rozpoznawalny charakter prac.Śmiało mogę powiedzieć , że blaszki IO rozpoznam wszędzie.Moje pudła przechowują perełki PN, MSz, IO. Cenię sobie ich wszystkich i ryby także... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorxix Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Piękne blaszki. Sam ostatnio zacząłem klepać małe wahadłówki i już po kilkunastu próbach widzę że mimo iż przynęta niby prosta, jej wyklepanie i ozdobienie wcale proste nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinenomine Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 witam oczywiście niezaprzeczalnie bardzo ładne blachy .... mam tylko pytanie jakiego materiału wyjściowego używasz do klepania swoich wahadeł? Dotyczy to rodzaju, gatunku, grubości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Miedz,mosiądz, mosiądz- nowe srebro.Grubość od 0,5mm do 3mm jak ktoś łowi na ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinenomine Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 a blachy oddajesz do galwanizerni czy masz jakiś swój patent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Igor widzę TWOJE produkty w sklepie FM-art .Masz opracowane jakieś ciekawe wzory boleniówek?Może klepnąłbyś kilka, na zlocie zamieniłbyś je na polskie złotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Jozi ja nigdy nie łowiłem boleni i nie wiem jak ma pracować taka wahadłówka.Z tego co tam gdzieś czytałem to myślę, że te oznaczone T05 i T04 może, może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okno Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 WitamCzy te arcydzieła służą do połowów czy do oprawy w ramki? PozdrawiamJan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Wypada mi odpowiedzieć - egzemplarze z fotek po obróbce fot-graf zostały u mnie. Zaręczam, że już w kwietniu niektóre z nich będą mieliły wodę Dunajca dzwoniąc po kamieniach i głazach. Koledzy na zlocie poświadczą. Po tych wszystkich zabiegach będą jeszcze ładniejsze, szczególnie te miedziane... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Dzisiaj wahadła Igora miały test na łowność. Łapałem brodząc wzdłuż brzegu. Blaszki chodzą idealnie, zaliczyły kilka rybek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Ta ostatnia fotka jest normalnie szok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Kapitalne zdjecia Andrzej! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Kto zgadnie autora blachy z fotki? odp. na domowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Fajnie Andrzej ze blaszki sprawdzaja sie w akcji! To mnie cieszy najbardziej Fotki extra!A blaszki PN to klasyka, rozpoznawalne pod kazda szerokoscia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Igor - ta brązowa przy CC 201DC poszła do nieba...Jak masz coś na składzie to wysyłaj - 10 sztuk tylko tej jednej jedynej w rozmiarze Wiesz jakim... No i Proszę o nr konta do przelewu... Igor DZIESIĘĆ SZTUK - PILNE! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 @Andrzej Przy takim montazu przyponow nie masz przypadkow, gdy podczas dlugiego jednostajnego naprezenia agrafka niczym noz tnie fluocarbon przyponu ? Mi sie to niejednokrotnie zdazalo i zawsze daje jak nie kretlik, to chocby kolko lacznikowe... To taki maly offtop techniczny Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Daniel - Ty masz inne ryby... No nie, jeszcze mi się nie zdarzyło by coś poszło na tym odcinku jak i na całym FC. Stosuję minimum 0,6 i jest ok. Jedynie do sandaczy daję 0,5. Jednak Twoją opinię biorę pod uwagę jako bardzo cenną i coś pomyślę w tej materii.Bywało, że FC był mocno podtarty na omułkach lub zębolach szczupaczków jednak przy tej grubości nigdy nie strzelił... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Daniel - Ty masz inne ryby... No nie, jeszcze mi się nie zdarzyło by coś poszło na tym odcinku jak i na całym FC. Stosuję minimum 0,6 i jest ok. Jedynie do sandaczy daję 0,5. Jednak Twoją opinię biorę pod uwagę jako bardzo cenną i coś pomyślę w tej materii.Bywało, że FC był mocno podtarty na omułkach lub zębolach szczupaczków jednak przy tej grubości nigdy nie strzelił... Dzięki Ryby moze i czasami trafiaja sie inne, ale zaczepy pod woda mamy takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Igor masz fotki, pomogą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi