Andrzej Stanek Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Pytanie - co ma w pysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 fantastyczne zdjęcia i obrotówki również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Mam sentyment do wahadeł, choć w 98% łowię na woblery.Te blaszki prezentują się naprawdę super, pełen podziw. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Fajosko Popperek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Trzy blaszki z prawej to nowe wzory Igora testowane na Dziećkowicach.Dla porównania wahadła (trzy z lewej mają dł. 10 cm i wagę 36-56 gram), domyślcie się parametrów prezentowanych... Igor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Blaszka do małych nie należy. Na fotce (kilka pięter wyżej) jako zamaskowany prototyp, dzisiaj już po testach i kilka sztuk w sejfie czeka na lipiec, powstają nowe mutacje.Pięknie wykonana, Igor przykłada się na max-a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Andrzej ale kolekcja a o foto to już nie chcę kadzić profeska w pełnym calu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Dzieki Andrzej za podtrzymanie watku Niebawem juz sam zaczne cos wstawiac jak zaprzyjaznie sie bardziej z G12 Zdjecia pikne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 ogromny szacun !!!piękne foty i wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Jakos ryb mi brakuje w tym watku Igor- serdeczne dzieki, sprawdzily sie w 100% w miejscowce, o ktorej myslalem. Robimy nastepna wymiane? Mam duzo much, takich wiekszych, na polskie rzeki Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Witam.Nareszcie zaczynam sam prowadzić swój wątek (dzieki Andrzej!!!)Na początek wstawiam pare fotek z adaptacji części mojego przepastnego garażu na małą pracownię :)Nie pamiętam kiedy tak się narobiłem jak przy tej przebudowie, fakt że tempo było też exspresowe A o to rezultat... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Marzenie... gratuluję piękny warsztacik. Wszystko na swoim miejscu. To napewno umila i usprawnia pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Wielkie dzięki!Fakt teraz jest super ale robiło się w różnych warunkach to były ciężkie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 A to ostatnio robione blaszki dla kolegów z forum dł 15cm waga 45 gr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Myślę że marzeniem wielu jest posiadać taki spokojny kącik,super! Aha zapomniałem dodać - ładniejszych wahadeł nie widziałem nigdy a zdjęcia które im robi Lady D to po prostu poezja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Teraz zdjęcia bedą trochę gorszej jakości sorrki ale ja do Adrzeja to Maly Miki ale bede sie starał Taki mały kącik można wygospodarować sobie w zwykłej piwnicy w bloku ja przechodziłem przez wszystko nawet swój pokój w mieszkaniu Ojj działo się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Zdjęcia to tylko dodatek,najważniejsze jest to co jest fotografowane,jeszcze raz gratuluję talentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Wielkie DZIĘKI ale to przede wszystkim praktyka.Godziny klepania,pot,krew,łzy...czasem dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 O, dobrze że tu zajrzałem blachy prezentują się pierwsza klasa! [ warsztat zresztą też - profeska ]. Mam pytanie przy okazji, bo z takim patantem pierwszy raz się spotykam - chodzi mi o tą dziurkę wywierconą na brzegu blachy - czy umieszczenie w tym miejścu kółeczka łącznikowego i kotwiczki, nie wpłynie negatywnie na pracę blachy? Bardzo cieawy paten powiem szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Patent niestety nie mój podpatrzony u innego mistrza PN Z blaszką nic negatywnego się nie dzieje pod warunkiem że nie zawiśnie tam kotwica nr 1!Tak jak Ci pisałem mocna nr 4 i bedzie w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi