Tomy Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 W jednym zdaniu-warsztat Mistrza- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 powiedział Mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Ownerek pójdzie, ST36 do takiej eleganckiej blaszki nic innego nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Jak zawsze pełna profeska , prawdziwe dzieła . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 no teraz to wyglada jak warsztat artysty a nie katem u ojca po drugiej stronie fabryki gdzies pod scianą igor widze ze znowu bedziesz mial co zabrac na wode... dobrze sie sklada bo mam zamiar poswiecic duuuuzo uwagi pewnemu przeglebieniu w ktorym ostatnio wiele dobrego się dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 No Igor warsztacior pierwyj sort W końcu mistrz ma pracownie na jaką ciężką pracą zasłużył. Juz nie moge sie doczekac kiedy dojdą Twoje cudeńka do mnie. Wymiatasz kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Jaki tam mistrz dajta spokój...!Siedzę w kanciapie i klepie sobie ot takie zajęcie fajne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 igor widze ze znowu bedziesz mial co zabrac na wode... dobrze sie sklada bo mam zamiar poswiecic duuuuzo uwagi pewnemu przeglebieniu w ktorym ostatnio wiele dobrego się dzialo Już sępi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 igor widze ze znowu bedziesz mial co zabrac na wode... dobrze sie sklada bo mam zamiar poswiecic duuuuzo uwagi pewnemu przeglebieniu w ktorym ostatnio wiele dobrego się dzialo Już sępi... oj tam od razu sepi... igor sam mi da... no chyba ze bedzie chcial wracac wplaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Jaki tam mistrz dajta spokój...!Siedzę w kanciapie i klepie sobie ot takie zajęcie fajne:) Jak w przynętę wkłada się serce to właśnie są takie rezultaty.Blach jest wiele na rynku ale tak zrobionych że już patrząc na nie przez monitor człowiek jest praktycznie pewny o ich łowności i skuteczności jest bardzo mało.Dzerwys-dzieło wyjątkowe i niepowtarzalne a że łowne wiem od Andrzeja który zakochał się w tych przynętach nie bez przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Dziękuje za miłe słowa Tommy to tylko mnie motywuje aby to co robię było lepsze-skuteczniejsze i bardziej wyjątkowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Są skuteczne. Dzisiaj po obłowieniu łowiska wieloma rodzajami gumek podpiąłem tą samą i znowu jakaś tam 60-tka z plusem się uwiesiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Igor warsztacik marzenie nie wspomne o samych wahadłach i fotach pełna profeska ,pytanko jakie farby Byś polecił do malowania kropek?opisz maszynki w swoim warsztaciku ciekawi mnie ta z lewel strony przy oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Hej Fredi.Maszyny to taki standard ślusarski są u mnie polerki,szlifierki,prasy m.i ta przy oknie, wiertarka pionowa,piły taśmowe i masa narzędzi ręcznych.W planach mam nawet zrobić w innym pomieszczeniu palenisko kowalskie... to już inna bajka ale cały cyrk kreci się wokoło metalu! Farby to zwykłe spreye na metalu dobrze się trzymają ale nie jestem w tym temacie kumaty Pytaj chłopaków od woblerów Oni zjedli na tym zęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Kto nie ma miedzi to w domu siedzi...Wziąłem sobie do serca te kultowe słowa i popełniłem kilka sztuk w tym materiale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 W blaszkach nr 2,3,5 z ostatniej fotki zastosowałem ciekawą kolorystykę rewers jest mosiężny a awers srebrno-czarny rybki się nimi zaciekawiły a może to te czerwone kropy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Igor mistrzu czapki z głów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Twoje wahadła wyglądają jak biżuteria, piękne. Dbałość o detale niespotykana. Sprzedajesz swoje cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Wszystko jest dla ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Twoje wahadła wyglądają jak biżuteria Dokładnie to samo miałem na myśli,jak będę chciał się oświadczyć mojej lubej to zgłoszę się do Ciebie po zaręczynową wahadłówkę będzie ją na szyi nosić Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Zamówienie przyjęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 fajne te miedzianki - ale nie moj rozmiar na te chwile... a tak w ogole to mi sie przypomnialo ze musze koniecznie zabrac Twoje wahadelko na glowatki... ostatnio zajefajnie mi sie tym lowilo.... plastycznosc pracy tej przynety byla po prosty miazdzaca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Witaj Mifku I jak to już ktoś wczesniej napisał... znowu sępi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Mifek weź,weź a wiesz gdzie ono jest???Ja wiem bo je wylukałem u Ciebie wśród 1000 innych przynęt na dnie pudła To te z dużymi gumami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Igor, a ja bym poprosił o ten panel. Reszta na priv, jeśli masz moce produkcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi