Skocz do zawartości

WAHADŁA IGORA OLEJNIKA - @DZERWYS

Rekomendowane odpowiedzi

no teraz to wyglada jak warsztat artysty :D a nie katem u ojca po drugiej stronie fabryki gdzies pod scianą

igor widze ze znowu bedziesz mial co zabrac na wode... dobrze sie sklada bo mam zamiar poswiecic duuuuzo uwagi pewnemu przeglebieniu w ktorym ostatnio wiele dobrego się dzialo :D

igor widze ze znowu bedziesz mial co zabrac na wode... dobrze sie sklada bo mam zamiar poswiecic duuuuzo uwagi pewnemu przeglebieniu w ktorym ostatnio wiele dobrego się dzialo :D

Już sępi...

oj tam od razu sepi... igor sam mi da... no chyba ze bedzie chcial wracac wplaw :mellow:

Jaki tam mistrz dajta spokój...!Siedzę w kanciapie i klepie sobie ot takie zajęcie fajne:)

Jak w przynętę wkłada się serce to właśnie są takie rezultaty.Blach jest wiele na rynku ale tak zrobionych że już patrząc na nie przez monitor człowiek jest praktycznie pewny o ich łowności i skuteczności jest bardzo mało.Dzerwys-dzieło wyjątkowe i niepowtarzalne a że łowne wiem od Andrzeja który zakochał się w tych przynętach nie bez przyczyny.

Hej Fredi.

Maszyny to taki standard ślusarski :D są u mnie polerki,szlifierki,prasy m.i ta przy oknie, wiertarka pionowa,piły taśmowe i masa narzędzi ręcznych.W planach mam nawet zrobić w innym pomieszczeniu palenisko kowalskie... to już inna bajka ale cały cyrk kreci się wokoło metalu! :D

Farby to zwykłe spreye na metalu dobrze się trzymają ale nie jestem w tym temacie kumaty :D Pytaj chłopaków od woblerów Oni zjedli na tym zęby :mellow:

fajne te miedzianki - ale nie moj rozmiar na te chwile... a tak w ogole to mi sie przypomnialo ze musze koniecznie zabrac Twoje wahadelko na glowatki... ostatnio zajefajnie mi sie tym lowilo.... plastycznosc pracy tej przynety byla po prosty miazdzaca...